Már itt is tiltják a hazai szolgáltatóknál a CFD t. Ezzel az erővel a tőzsdét is tilthatnák ott is a világon bár hol 90% veszít még ha a fórumokon más is jön le. Az biztos nem kezdőknek való a tőzsde bár mi formában is, legyen az részvény-certifikát-forex vagy határidős kereskedés. Aki nem érti minek kereskedik, nem fognak pisztolyt a fejéhez hogy ezt kell csinálnia. Sokan azt hiszik 2-3nap alatt meg fognak gazdagodni, aztán rájön hogy ez közel sem így van, de nem bírja abbahagyni. Félkarú rabló sem így működik meg a devizahitel sem. Most is veszik fel a rengeteg hitelt majd utólag meg majd sírnak ha viszik a házat, autót a fejük felől sok meggondolatlan ember, ingyen pénz sehol nincs.
Hali, én trade off mode. De láttam EU topikban szarvi kolléga követi elég ambiciózusan... Mindjárt vége a nyárnak, szal ki kell maxolni, amit még ad! 😎
Köszi szépen :) Azért remélehetőleg a tartalom legalább annyira helyén van, mint a stílus.. Mindenesetre az biztos, hogy sok tanulás áll még előttem, alig egy éve tradelek élesben.. És az is biztos, hogy a) vagy ez lesz a valaha volt legjobban és legszélesebb körben előrejelzett válság, vagy b) nem most jön a válság Az indexek heti bontásban továbbra is kifejezetten erősek, esésben alacsony a vola: kicsik a gyertyatestek --> heti nyitó = ~heti záró
ELLI(o)TT KLUB