"A közös listát állító pártok vállalják, hogy csak olyan embereket indítanak képviselőjelöltként, akik nem vettek részt korrupciós bűncselekményben, és nem játszottak össze a Fidesszel.
Mind a 106 körzetben közös jelöltekkel, közös miniszterelnök-jelölttel, közös programmal és már közös listával indulnak, és azt ígérik, az Orbán-rendszert lebontva megadják „a nemzetnek mindazt, amit a rendszerváltáskor megígértek neki: szabadságot és jólétet”.
. .Figyelembe véve ,hogy az ellenzéki összefogás legerősebb pártja a DK,amelyet Gyurcsány Ferenc alapított,hogy általa,újra hatalomra kerüljön vagy közvetlenül vagy közvetetten,így egyértelmű,hogy a következő választás arról fog szólni,hogy vissza kerül-e újra a hatalomba Gyurcsány Ferenc.Ami a korrupció mentességet illeti az elég nevetségesen hangzik így,hiszen Gyurcsány sem a kétkezi munkájának vagy a szellemi tudásának köszönheti,hogy milliárdos lett ...........
Minden vakcina beadása után vannak halálesetek ez tény, de sokkal több a halálos áldozatok száma akkor ha egyáltalán nem oltunk, ez is tény. Nem véletlenül íratják alá az oltakozókkal, hogy tisztában van a következményekkel és ennek veszélyeivel.
elvileg igen,de cecilia elmondta, hogy menjünk megfertözödni hogy korházba kerüljünk és 6% halt meg a halottakbol koronában,tehát 25 ezer 6%,számolja ki,és ha nem hiszi járjon utána,ezek bakik voltak vagy nem hát ilyen bakikat egy ember nem csinál.a lényeg az és ez tény ,hogy magyarországot megvették és ez az ország egy cég,üzleti akapon,tehát üzletpolitika a virus.ja aki nem hiszi járjon utána,ráadásul amcsi tözsdére is be van jegyezve,éves jelentéseket meglehet nézni.fenn van a 2019 is.utána kell járni,ja a lusták akik többségben vannak nem járnak utána.
"A másik, hogy Kína egészségügyi minisztere is elismerte, hogy nem nyújt a vakcinájuk kellő védelmet... Pedig ebből drágán vettünk jó sokat és mégsem jó semmire..." Na ez egy tipikus ellenzéki hamis információ terjesztés,a kinaiak nem azt mondták,hogy semmire nem jó a vakcinájuk,hanem,hogy lehetne a hatékonyságon javítani,ezt lovagolta meg az ellenzék annak idején,igaz nem így szólt az eredeti szöveg,de a nyugati média,a nyugati vakcinák terjesztése okán kiforgatta a kínai egészségügyi miniszter beszédét.Ezzel szemben az Astra után haltak meg emberek ,amiről azt mondták először az EU-s szervek,hogy nincs összefüggés,most meg már úgy tűnik,hogy mégis van,ennyit az EU-s mindenható szakértelemről.A pfizer két dózis megkapása után is haltak meg emberek ott covidban,erről sem látok statisztikát,hogy akkor mennyire hatékony a pfizer ? A kinai ,általunk használt vakcinák hatékonyságát 80-90 % ra teszik de,hogy mennyire volt hatékony majd 1 év múlva lesz tudható,pont úgy mint a többi vakcina esetében.
Persze,meg orvosi diplomát is mellékelnek az oltóanyag mellé :))))))))))))) Teljesen egyértelmű,hogy egy laikus,aki elfogad egy egészségügyi kezelést,ténylegesen nincs olyan tudás birtokában,hogy objektív döntést tudjon hozni.Az egész aláírási procedúra semmi másról nem szól.mint,hogy levegye a jogi felelősséget az orvosról ha valami egészségkárosodás vagy halál eset történne az egészségügyi kezelés során.
"Ezzel szemben az Astra után haltak meg emberek ,amiről azt mondták először az EU-s szervek,hogy nincs összefüggés" Akkor most képzeld bele azt is, hogy egy magasan képzett professzorokból álló és technikailag is legmagasabban felszerelt intézmény sem tudja teljes bizonyossággal/biztonsággal meghatározni egy vakcina veszélyességét, akkor vajon mire alkalmas egy politikailag is nyomás alatt tartott, alulfinanszírozott szegényebb ország egészségügyi felügyelete... Kína: már elismerték, hogy vakcinájuk kb. 40-50%-os védelmet nyújthat és ráadásul több mutáns vírussal szemben is alkalmatlan. Lényeg, hogy baj van a bajban pedig a legfontosabb az összefogás lenne, pártállástól függetlenül.
"Mellesleg Bayer show leújabb adásában meghallgathatod Gyurcsány véleményét" Bocs, de Gyurcsány véleményére nem vagyok kíváncsi, főleg úgy, hogy már egy szerkesztett változat lehet. Bayer műsora meg egyszerűen hányinger és szartenger, gyomor és IQ. is kell hozzá végignézni. Minden ilyen műsort és médiumot elítélek, pl. origo, 888, m1, m2, hírtv. de ide sorolható a nyugatifény és a balramagyar is az ellenzéki oldalról, ezek szó szerint hányinger médiumok.
"Ez sem igaz, hogy az ellenzék ellenezné a keleti vakcinákat." finoman szólva is csúsztatsz (nem szégyelled?!), hiszen Vágó István dk-s politikus éép egy hete este, az Atv vitaműsorában ismerte el ezt szó zserint, hogy "keleti vakcinaellenes az ellenzék", amit ő is képviselt ott!"egyedül a magyar hatóságok által jóváhagyott vakcinákban nem tudok megbízni és szerintem ennek nyomós okai is vannak"a nyomós okok felsorolása látom, hogy "véletlenül" elmaradt - de tudod mit? nem kötelező Mo.-gon élni, már költözhetsz is ki Németo.-ba - bár megsúgom, a Spiegel már elismerte, megindult a német vakcinaturizmus Moszkvába, hiszen a németek megunták hogy szeretnének oltakozni de nincs mivel! - szerintem túl fogjuk élni ha már nem fogsz itt írogatni :-) "néhány hónap és nem lesz gond a vakcina, így a fidesz propagandának is valami mást kell kitalálni" ebben is tévedsz, viszont: az ellenzéki elvtársaid máris kénytelenek voltak propagandájukon változtatni, miután NEM sikerült nekik megingatni a mygaraok bizalmát a keleti vakcinákban, így a kezdeti "emberkísérletekkel" való riogatás után immár átváltottak arra, hogy mindenki oltassa be magát.. elképesztően ócska, aljas és szar propagandát nyom ebben az ügyben (is) az ellenzék, felfoghatatlan hogy szemeteket-orrotokat befogva mentek utánuk, az orrotoknál fogva :-) további jó vakrepülést és ne feldd, Németország tárt karokkal vár téged is, jó lesz ott neked! :-)
Én csúsztatok? Te nem szégyelled magadat az összevissza hazudozásodban! Várom a linkedet, ahol az ellenzék ellenzi az európai egészségügyi hatóságok által bevizsgált keleti vakcinákat!!!Nincs ilyen! Az ellenzék egyetlen európai szervek által bevizsgált vakcinát se ellenez... nem értem, hogy miért kell neked ezzel kapcsolatosan és szándékosan félrevezetni, hazudni. "(nem szégyelled?!)"
ezt írtam:elképesztően ócska, aljas és szar propagandát nyom ebben az ügyben (is) az ellenzék itt a bizonyíték (egy a sok közül): Oltása után kérdezték Tordai Bencét, visszavonja-e a keleti vakcina-ellenes beadványt Továbbra sem hajlandó érdemben kommentálni Tordai Bence, hogy azok után oltatta be magát az orosz Szputynik V-vel, miután aláírta a baloldal keleti vakcina-ellenes országgyűlési határozati javaslatát , és durván támadta az oltásokat. Bár a párbeszédes politikus csütörtökön online sajtótájékoztatót tartott, az időben megküldött kérdésekre nem válaszolt. Mint ismert, több baloldali politikus is miután életeket veszélyeztetve megpróbálta lebeszélni az embereket az oltásról, magának beadatta az oltóanyagot. Egy órával a sajtótájékoztató előtt az Origo megküldte neki kérdéseit. Azt szerették volna megtudni Tordai Bencétől, hogy nem tartja-e ellentmondásosnak, hogy miközben a keleti vakcinák elleni határozati javaslatot támogatta, amit még nem vont vissza, éppen az orosz oltóanyaggal oltatta be magát. Itt arra a határozati javaslatra utalt az Origo, amit a baloldali képviselők januárban nyújtottak be annak érdekében, hogy felfüggesszék az orosz és a kínai oltóanyag hazai használatát. Az előterjesztés azóta is az Országgyűlés előtt van, az indítványozók közül senki sem vonta vissza azt. Éppen ezért azt is megkérdezték a Párbeszéd képviselőjétől, mi az oka annak, hogy mindeddig még mindig nem tette ezt meg, illetve tervezi-e a jövőben. Ugyenezeket a kérdéseket szerették volna újra feltenni a politikus online sajtótájékoztatóján is, azonban erre nem volt mód. Tordai ugyanis gyorsan elmondta, amit akart, kérdésekre nem adott lehetőséget. Az előzetes sajtó-megkeresekre sem reagált, mindebből pedig az következik, hogy Tordai továbbra is oltásellenes álláspontot képvisel, és nem mer őszintén szembe nézni közvéleménnyel. Fontos kiemelni, hogy sem Tordai Bence, sem más párbeszédesek, sem a baloldal tagjai eddig nem kértek bocsánatot a magyar közvéleménytől, amiért minden alap, és szakmai tudás nélkül, emberéleteket veszélyeztetve indítottak lejárató kampányt az oltóanyagok ellen.
bizony, szégyenletes dolog az, hogy vissza és elismételgeted azt a sok hamisságot, amit az ellenzéki média propagandistái a szájaitokba adnak ti pedig jó ízűen elfogyasztjátok azt anélkül, hogy utanánajárnátok a valóságtartalmának! tehát még egyszer: az tv.hu-n a videók között visszakershető a csatt című műsor mút hétfői adása amelyben az egykor jobb napokat is látott..ex tévés vetélkedőműsorvezető Vágó István (manapság már elbutult gyurcsányista seggnyaló és botcsinálta politikusocska..) elismerte, hogy "az ellenzék és ő is keleti vakcinaellenes" jó utat neked Németországba, remélem mihamarabb kiköltözöl és megkímélsz bennünket a fárasztó zöldségeidtől (?) :-)
Nem értem,hogy miért trollkodsz egyfolytában a kinai vakcinával kapcsolatban,most is azt írod,hogy a kinaiak szerint 40-50 % os hatékonyságú az általunk használt vakcinájuk,ez hazugság,ezzel szemben a kinaiak kb 80 % ot mondanak ,azokban az országokban ahol használják nagy számban 75-85 % hatékonyságról beszélnek a mutánsok ellen is védenek.Kisebb mértékben de védenek,mindegyik vakcina kisebb mértékben véd a mutánsok ellen.Te egyfolytában a DK-s hamis és hazug anyagot nyomatod,miközben nem tudsz felmutatni semmilyen bizonyítékot arra vonatkozóan,hogy 40-50 % os lenne az általunk használt kinai vakcina vagy,hogy ne nyújtana védelmet a mutánsok ellen.Magadat járatod le ezzel a trollkodással.Mi közben azt bizonygatod,hogy nem keleti vakcina ellenes az ellenzék,egyfolytában hamis információkkal árasztjátok el a portfolió topikjait is az általunk használt kinai vakcináról.
Megint hazudsz! "Mindössze 50,38 százalékos hatékonyságúnak bizonyult Brazíliában a
Sinovac Biotech kínai gyógyszergyártó koronavírus elleni vakcinája a
tesztelés harmadik szakaszában – jelentette be kedden a kínai oltás
vizsgálatáért felelős brazíliai egészségügyi intézmény, az Instituto
Butantan." https://hvg.hu/tudomany/20210113_kinai_Sinovac_vakcina_brazilia
Miért hazudozol már megint,senki sem beszélt a kinai sinovacról én sem,hiszen nem is használunk kinai sinovac oltóanyagot,mire jó,hogy egy olyan kinai oltóanyagra hivatkozol amivel egy magyar embert sem oltottak be soha,miért trollkodsz,tényleg ennyire hülyének nézed az embereket,hogy nem tudnak különbséget tenni a több kinaiak által forgalmazott oltóanyag között?Csak lejáratod magad a hozzá nem értéseddel és a trollkodásoddal,jobban tennéd ha befejeznéd ezt a DK-s stílusú össze vissza beszédet.
Az Astrát bevizsgálták mégis sok helyen nem használják. Nem halljuk a hangokat hogy gyilkosok meg ember kísérlet stb. Mindegyik vakcina kísérleti. Csak a sznobok ragaszkodnak bizonyos vakcinákhoz. Az ellenzék nem oltásellenes csak azt szeretnék hogy minél tovább maradjon a járvány és ezáltal az elégedetlenkedő emberek szavazatát megnyerjék.
Miért kellene Brüsszelnek engedélyezni?Vannak magyar szakemberek akik bevizsgálják és pont.Kereskedelmi forgalomba nem kerül az állam meg saját területén azzal olt amivel akar ez teljesen jogos és legális.Ezt a gyarmati logikát végképp lekéne vetközni hogy ami magyar az szar de bezzeg Bécsben,Moszkvában,Brüsszelben tudják a tuttit.
Te meg mit Brüsszelezel? Nem egészségügyi szervezet, nincs köze a vakcinák vizsgálatához. Bár igaz az is, hogy Brüsszelbe beletartozik nemzetük képviselője és porszívója Tompika is, ő nagy valószínűséggel tesztelt is már jó néhány vakcinát, legalábbis a züllött ábrázatra ez van írva.
A kérdés az, hogy itthon a szokásos dokumentáció alapján engedélyezték-e, ha igen, akkor az hol van (pl a háziorvosom miért mondja azt, hogy ő nem találkozott ilyennel?). Az EMA konkrétan le is nyilatkozta, hogy a Sputnyik V esetében nincs megfelelő dokumentáció, a kínaiak meg talán be sem nyújtották engedélyezésre. Meglátásom szerint teljesen valid álláspont, hogy amíg egy gyártó nem képes prezentálni egy termék előírt dokuemntációját, addig azt nem lehet ajánlani.
Értem, és azzal szeretnék, hogy minél tovább maradjon a járvány, hogy például kérték elhalasztani a mai iskolanyitást, vagy kérik, hogy legyen több tesztelés és kontaktkutatás, illetve folyamatosan oltásra buzdítanak. Nem kis logikai bukta van a mondandódban, ami persze a 1/1 a kormányzati propaganda. Én remélem, sokan azért átlátják ezt.
A 6.- elemi után már a fokozat megszerzéséhez a doktori szigorlat eredményes letétele, valamint a PhD értekezés sikeres megvédése szükséges. Most gratulálok az összes kommentelők is, ez nem szégyen, légy büszke rá!
Nézd meg a teljes 4 órás interjút. Egyébként engem az sem zavarna, ha egyszer egy kormányfőjelölt azt mondaná, hogy ő kiválóan tud csapatot irányítani, és minden szakpolitikai kérdés szakemberekre bíz. Igazából az lenne a normális.
Szerintem ez nem könnyelműség. A mai világban már nem nagy dolog előállítani egy vakcinát. Ez inkább érdekek ütközése. Tudja valaki hogy milyen hatással lesz a szervezetre az újtipusú vakcina mondjuk 2 év mulva? Erre vonatkozó adatokat senki nem hiányolja? Még az orvos társadalom is megosztott és bizonytalan ez ügyben.
jaaaaaaaaaaaaaaaaaj ennyi hülyeséget amit ma össze hordtál kinai vakcina ürügyén,még életemben nem olvastam :))))))))Most meg már szerinted két különböző vakcina ha egy országban gyártják akkor egyforma lesz :)))))))))))))
Goldikám, hát gondolkodj már egy picit és jól figyelj!, ígérem nem lesz bonyolult!: tehát jó, helyezzük az engedélyre a hangsúlyt, ahogy kérted :-) mit is tettek az ellenzéki pártok - élükön a gyurcsánypárttal - már január elején is? videofelvételek meg FB posztok is vannak róla tucatnyi, amikor és ahogyan még azt harsogták, hogy "ne vesse alá emebrkísérletnek a Orbán a magyarokat az orosz vakcinával" ez már akkor is több okból is full DEMAGÓGIA volt: 1. nemcsak oroszok százerei, hanem az Emirátusokban már arabok százezrei is, meg a szomszédban már szerbek 10 és 100ezrei is be voltak már akkor oltva a ruszki vakcinával, tehát emeberkísérletről szó sem volt, hiszen nem lehetett azóta sem olvasni vagy hallani arról, h. a ruszki ltás miatt százezrek haltak volna meg - ám kedves elvtársaid mégis ezze riogatták a mygarokat! 2. azán baromi kínos volt amikor a legtekintélyesebbnek emlegett angol orvosi szaklap, a The Lancet megírta a ruszki vakcináról hogy lényegében tök jó és hatékony, semmi gond nincs vele! 3. eközben a magyar kormány felhívta rá a figyelmet, hogy vette a fáradságot egy magyar korvos vegyés-virológus szakmai grémium és mielőtt megrendeltünk volna 1 db orosz vakcinát is, kimentek a gyárba szétnézni és ellenőrizni mindent, majd persze itthon még külön be is vizsgálták a vakcinát! 4. azt állítottad pár hsz sal korábban, hogy "nyomós ok van rá nem hinni a magyar előzetes hatósági bevizsgálásnak", - kértem , nevedz már meg mik lennének ezek a bizonyítékok/nyomós oko, ám azóta is adós vagy a válaszal, ami burkolt beismerése annak, hogy kamuztál!! és aztán mit tettek a kedves demagóg párjaidben az elvtársak? hát azt amit a Dk és Tordai is: előbb levették a Lancet cikk okozta kínos beégésük után a lemezről az orosz vakcinát eé elkezdték a kínait szarozni, Trdai pedig besunnyogott és felvette az orosz oltást - hát azt sem mygaráztad még meg, hogyha nem oltásellenesek a kedves elvtársaid, akkor miért nem vonták még vissza a keleti vakcinák ellen beadott országgyűlési határozati javasltukat a mai napig sem??? Goldika, ez a mai teljesítményed tényleg nagyon gyenge volt, ezért ketesnél jobbat biztos nem fognak adni a Dk agitprop osztályán, készülj fel rá!...
Semmilyen válasszal nem vagyok adósod, mindent megtalálsz lentebb. A többi felvetésed meg ostobaság, így keress rá saját magad a számodra kedves válaszra. Egy viszont biztos, hogy ne játszunk ezekkel a vakcinákkal mert ez mindkét oldal felelőssége. DK. hagyjuk szerintem, senkit nem érdekel a DK. és Gyurcsány sem, hiba erre a pártra alapoznotok a választást. Egyetlen pártra sem szavazok soha, így DK-s sem lehetek.
Töröltem a betett linket,ne rakj be összevágott hamis infot tartalmazó linket,az eredeti válasz az jobb volt,mert Fegyőr,első politikai megmozdulása pont Gyurcsány ellen volt és most éppen vele van szövetségben,így ez már hitelteleníti is a momentumot.
szerintem meg adós maradtál a válaszokkal, nagyon is!ezt a fajta érvelésr meg már jól ismerjük: " hagyjuk szerintem, senkit nem érdekel a DK. és Gyurcsány sem, hiba erre a pártra alapoznotok a választást." tudod amíg az ő pártja vezeti az ellenzéki koalíciót, addig ez már megint csak egy jó nagy vastag mellébeszélés és púderduma volt a részedről!!! signal és peterbond (újabban nagyon el van tűnve bizonyára megakadt a torkán a foci témában elszenvedett veresége amit rámértem..de sebaj), szóval ők szokták itt megpróbálni beadni a jónépnek azt a mesét, hogy "dehát a dk nem érdekes mert ott a momentum is meg a jobbik is meg a remek karigeri, stb. stb és ők majd senki sem tudja ám bizonyítani hogy ellopnának bármit is, meg majd egymás körmére néznek stb stb" amit persze ők maguk is tudjáák jól KAMU a köbön, dehát, ki kell mégiscak találnotok vmit arra, hogyan lehetne eladni a jónépnek a leértékelt árut, ugye?! sebaj, akárányszir játsszátok el ezt az álszent "olyan mintha a dk nem is létezne" című csalimesét ahányszor csak akarjátok, de mindig jelezve lesz, hogy egy kész átverés show-n dolgoztok, aminek nem lesz meg az eredménye (bármennyire is szeretnétek, és ezzel nem dícérem orbánt, mert egy jó és hiteles ellenzékre szükség lenne, dehát itt olyan egyelőre nincs!.. ja és bocs de azt sem hiszem el, hogy te nem fogsz szsvazni senkire.. illetve ha elhinném, akkor meg visszatérek arra amit már ajánlottam, hogyha téged ez az ország nem érdekel = nem szsvazol, akkor miért nem költözöl már ki Németországba??! tökjó hely, (igaz hogy vakcinájuk nincs elég de akkor is szuperjó), ott a helyed, Merkel mami vár!! :-)
Mit szeretnél Dondi amigo. Amikor valami úgy kezdődik, hogy origo annak nem sok köze van a valósághoz.Legalább nézd meg a videót és utána istenítsd Kínát és a vakcinájukat. https://www.youtube.com/watch?v=w1o8FbRGBtQ
Volt ebben a videóban valami,ami nem feltételezés volt? Ilyen okosságokat majd a most nyíló kocsmák teraszán is hallhatsz. Én hagyatkozom inkább a szakemberekre. Az hogy any megkapta a munkát?? ÉS?? A Lánchíd felújítását nem a NER csinálja és nem lett olcsóbb..
" a baloldali propagandamédia lelkesen támogatja őket, kedd óta 70 cikkben támadták a keleti vakcinákat." - te amúgy is linkbajnok vagy, a 70-ből csak egyet tegyél már be, mert én nem találtam, nemhogy cikket, de baloldali médiát sem:)
Látom a kérdést sem sikerült megérteni: szóval az origó által említett balodali médiában megjelent 70 cikkből tegyél már be egyet lszi. Nem az origó érdekel, hanem amire hivatkozik.Köszi
:))))))))) nem igazán értem,hogy mire célzol,a Fidesz egyébként valóban hiteltelen pont úgy mint az ellenzék,de a Fidesz legalább tud kormányozni,az ellenzékből ezt nem nézném ki.Nekem a kedvencem amikor Fegyőr régebben azt mondta,hogy a kis atomerőművek építését támogatják,mint a nap ellem :)))))))))))))))))) Na ennél még Gyurcsány is jobb, amikor nem tök részeg :)))))))))))))))))
Áprilisban nagyon oltás pártiak lettek az ellenzékiek,és nagyon feledékenyek,már el is felejtették,hogy egyfolytában a keleti vakcinák ellen hergelték a lakosságot,ha így folytatják még az is "kiderül",hogy Gyurcsány ötlete volt a keleti vakcinák behozatala :) De sajnos az internet nem felejt,a múltat eltörölni,már nem olyan könnyű :)
"nem igazán értem,hogy mire célzol"- pedig nem bonyolult, csak el kell olvasni a két hsz-t.Azt, h te vagy bárki más kiből mit néz ki, egy dolog. Az meg egy másik dolog, h mi a valóság.:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) - nincs értelme ennyi szmájlinak, de te kezdted bebebe;)
stingy nek ugyan írhatsz ilyeneket - úgyis lepereg róla, mert saját korábbi tapasztalatom hogy a politikához csak szeretne érteni (de nem megy), így aztán vitatkozni sem tud mert érvei nincsenek.. nála az a vitatkozás mint műfaj, abban merül ki, hogy kijelenti, "nincs igazad", ám ezt az állítást alátmasztani már semmivel nem tudja, cáfolatai nincsenek.. Goldi esetében is ugyanez a tapsztalat, hát sokkal találóbb usernevet is találhatott volna, avagy van olyan gold ami ami papíron azt jelenti, "arany", ám a gyakorlatban...háát, hogy is mondjam?..de inkább nem mondom.. :-)
Aha...Donpedró origós cikke szerint: "néhány napon belül 70 cikk jelent meg a baloldali sajtóban, amely a keleti vakcinákat támadta". Miről kellene vitatkoznom? Annyit kérdezek, hol a 70 cikk? Melyik baloldali sajtótermékben? Vagy csak hazudozik az origó? Á, az lehetetlen, olyat sosem csinálnak:) https://media1.hu/2020/02/07/a-kormanykozeli-media-bukott-pereinek-szama-tavaly/
Azt mondjàk Magyarországon az ügyészség, bíróság a kormány zsebében van. Akkor hogy lehet hogy a bíróságokon a kormány ill. a Fidesz sorra veszti a pereket. Ezek szerint mégsincs diktatúra?
"Goldi esetében is ugyanez a tapsztalat, hát sokkal találóbb usernevet is találhatott volna" Vállalkozásom egyik partnercége a Goldi, tetszik a hozzáállásuk az üzlethez, ezért választottam a Goldi nevet. Ha téged zavar, akkor lépd át és ne rágódj rajta, mivel attól nem leszel okosabb. (ja és a Goldinak nincs köze az aranyhoz, ezzel csak te vizionálsz.... éppen úgy, mint az ellenzéket fikázó valótlanságokkal)
ne aggódj nem veszünk el a részletekben, mert a beszélgetésünk lényege ennyi: NEM sikerült megcáfolnod, hogy az ellenzék oltásellenes, NEM sikerült bebizonyítanod semmivel, hogy a magyar gyógyszerellenőrzési hatóság szakemberei szsvahihetetlenek lennének és vagy nem értenének a szkmájukhoz, NEM sikerült bebizonytínia sem a pártjaitoknak, sem neked, hogy a keleti vakcinákkal bármiylen baj lett volna vagy lenne per pillanat is, SŐT, baromi kínos számotokra a szitu, mivel épp friss info hogy a Lancet nevű kiemelten hiteles angol eü. szaklap közzétette, hogy a Sinofarm vakcina hatásos még a dél-afrikai mutáns ellen is! és azt SEM tudtad letagadni - hiszen bizonyítékok tucatjai igazolják - hogy a pártjaitok kórusban próbálták a mygarok bizalmát megingatni a kelti vakcinákban! -> ha ez bejött volna nekik, sokkal több magyar halt volna már meg mint így -> az volt a számításuk hogy így minél több halott lesz, annál nagyobb habot verhetnek orbán ellen, ráfogva hogy nem tudja kezelni a helyzetet és a bénázása miatt sokszorozódott meg a halálesetek száma, ÁM ez nem jött be nekik! tanulság: annyira végtelenül aljas embereket és pártokat támogattok, akiknek az emberéletek elvesztése is csak eszköz arra hogy 22-ben hatalomra kerülhessenek a szociális demagógiájukkal! ezen nincs mit mentegni, ez aljas, undorító szemét, az emberek bizalmársa méltatlan ellenzék! és azokat már nem is érdemes tovább (le)minősíteni, akik itt őket mentegti(te)k!!!
Törölt felhasználó2021. 04. 20. 13:56
Tény,hogy a keleti vakcinák elleni agitálás az ellenzék részéről ritka nagy baklövés volt és ez megpecsételheti a sorsukat a következő választáson,hisz hiába hivatkoznak a magas halálozási adatra ha pont ők voltak azok akik lebeszélték az embereket a keleti vakcinák használatáról,és ezzel közvetlenül is hozzá járultak a magas halálozási adatokhoz.
Tény, hogy nem az átoltottság határozza meg a halálozást. Ha így lenne, akkor a nálunk kevésbé átoltott országokban magasabb lenne a halálozás. Az is tény, hogy eddig majdnem az összes kínai és orosz vakcinát eloltottuk, ami rendelkezésre áll, tehát semmivel sem lenne jobb a helyzet, ha az egész világ a ezeket promótálja. Az is tény, hogy más országok jóval óvatosabban járnak el a vakcinákkal, ha valamelyiknek nincs megfelelő dokumentációja, engedélyeztetése, vagy van de probléma merül fel vele, azt nem nem adják be saját állampolgáraiknak. Szóval sajnos nem kicsit, hanem nagyon sántít az, amit írsz.
"NEM sikerült megcáfolnod, hogy az ellenzék oltásellenes," Mondjuk 20 link segít, amelyben oltásra buzdítanak, vagy az oltást, oltási kedvet felpörgető javaslatokat tesznek?
Mivel úgy kezdted az írásod,hogy "Tény, hogy nem az átoltottság határozza meg a halálozást" így semmi értelme nincs értelmes választ írnom,hisz már eleve egy egyértelmű valótlanságról állítod,hogy tény.
Tehát még egyszer ha megnézed az egyes országok átoltottságát és lakosságarányos halálozási adatait, akkor statisztikailag igazolt, hogy nem az átoltottságtól függött eleddig a halálozás.
Jó,akkor nézd meg Izraelt,hogy jelenleg mennyi a halálozási arányuk.És,hogy mennyi volt a harmadik hullám csúcsánál .Azután bizonygasd azt,hogy nem az átoltottság határozza meg a halálozási arányt !
ha kínai egyetemre 500 milliárdos hitelt vesz fel a fideszes állam, a belgrád-budapest vasútvonal felújításra 700 milliárdos hitelt vettek fel, ez már 1200 milliárdos adósság növekedés lenne teljesen haszontalan beruházásokra.
Nem értem a kinai egyetemmel kapcsolatban problémát,végre az ellenzéknek is lesz egy ateista marxista képzője ,erre,ahelyett,hogy örülnének,hogy lesz hol tanulniuk a baloldali eszméket,inkább sopánkodnak,pedig nagy tanítójuk is megmondta,tanulni..................:)))
Fletó után szabadon a narancs t fogni, belső ellenzéke.Karl Marxra sok mindent rá lehet fogni, de nem volt egy schwarz sim@r vagy elt@lcsy vagy jár@i.Janet Louise Yellen az amerikai Karl Marx. KKP sem azonosult tanításával. A Szovjetunió sem.
Hiába bizonygatja az ellenkezőjét, a DK továbbra is beleáll az oltásellenes kampányba A DK XVIII. kerületi polgármestere, Szaniszló Sándor ma reggel az ATV Start című műsorában szintet ugrott azzal, hogy immár az AstraZenecával kapcsolatban is kételyeket fogalmazott meg. Szaniszló bemelegítésképpen megerősítette, hogy pártja továbbra is vizsgáltatná a kínai vakcina megbízhatóságát, jóllehet a magyar szakemberek minden szállítmányt külön vizsgálat alá vetnek, amikor megérkezik. A Gyurcsány-párti polgármester ezután a nem keleti vakcinákat is támadni kezdte. Emlékezetes, Szaniszló Sándor volt az a Gyurcsány-párti polgármester is, aki nemrég diadalittasan jelentette be, hogy a XVIII. kerületben a háziorvosok nem oltották el a kínai vakcinák egy részét. Ezek helyett pedig uniós engedéllyel rendelkező vakcinákat követelt a kormánytól. A felháborodás hatására Szaniszló később törölte a bejelentést tartalmazó Facebook-posztját, és azzal mentegette magát, hogy a kerületben valójában oltáspárti kampányt folytattak. Ismert: Gyurcsány Ferenc felesége is nyíltan a keleti vakcinák ellen kampányol. Dobrev Klára teszi mindezt úgy, hogy a baloldal egyik lehetséges miniszterelnök-jelöltjeként a járvány kellős közepén indult országjárásra, és miután nem mondott igazat arról, hogy találkozói során maszkot viselt, kénytelen volt bejelenteni, hogy elkapta a koronavírust. A betegségből éppen kilábaló Dobrev mégis ott folytatja, ahol abbahagyta: továbbra is rendszeresen arról ír közösségi oldalán, hogy az emberek csak valamelyik uniós engedéllyel rendelkező vakcinával oltassák be magukat. Dobrev magatartását különösen szomorúvá teszi, hogy már több DK-s politikus is elhunyt a járványban, egyikük, Penz András maga is részt vett az oltásellenes hangulat kialakításában. De a napokban, szintén az ATV-ben Vágó István is úgy tagadta, hogy pártja oltásellenes lenne, hogy közben beismerte azt , hogy "a DK nem oltásellenes, hanem „keletivakcina-ellenes”.
"A közszolgálati híroldal cikkéből kiderül, hogy ugyan az invázió még nem indult meg, de „Soros Györgyhöz köthető szervezetek közös dokumentumban jelentik ki, hogy a magyar belügyekbe a NATO-n keresztül is be kell avatkozni, és az Amerikai Egyesült Államoknak a globális demokrácia védelmezőjévé kell válnia”."
"Én ebben a Sinopharm-kampányban nem kívánok részt venni, nem tudom az embereknek azt mondani, hogy ezt ajánlom” – mondja a szintén fővárosi praxissal működő dr. Eörsi Dániel háziorvos. Azt mondja, azért, mert „orvosszakmailag nem nagyon vagyunk meggyőződve az oltóanyag hatékonyságáról”. Szerinte nagy különbség van a mostani és a februári helyzet között. Akkor a Sinopharm vakcináját vészhelyzeti forgatókönyv alapján engedélyezte hazánk. Ez abban a helyzetben igazolható volt, „én is támogattam, hiszen folyamatosan romlottak a járványmutatók, és kevés volt az igazolt hatékonyságú vakcina”.
Én támogatom mind a Sinopharm, mind a Sputnik V vakcina használatát, mert hatékonyak! (Meg minél többen elfogadják ezeket a "keleti" oltóanyagokat, annál hamarabb jut nekem Pfizer.)
mikor lesz vajon benne a Btk.-ban, hogy ez rémhír-terjesztésnek vagy hasonlónak minősül? 2022 után valamikor kb. erre lehet számítani, ha a maffiózók nyernének... :)
pár milliós bírságot rávernék a doktor bácsira ,semmi mást nem kellene tenni mint azoknak a szakértő orvosoknak a szakvéleményét figyelembe venni akik hivatalosan is alátámasztják a kinai vakcina hatásosságát,a háziorvosok mint tudjuk az orvosi társadalom legnagyobb tudással bíró részesei ,ja vagy még sem .
Terméeszetesen hazardírozhat a kormány nem megfelelően dokumentált vakcinákkal, mivel nem tette kötelezővé, így az emberek maguk eldönthetik, melyiket kérik avagy nem kérik. Szerintem elvárható egy vakcinagyártótól, hogy a stnardoknak megfelelő vizsgálatokat elvégezze, azt megfelelően dokumentálja, és ezt a dokumentációt benyújtsa. Mi ettől most eltekintettünk, az országok többsége pedig nem tekint el. Sőt, nem derogál nekik már engedélyezett vakcinát felfüggeszteni, amikor valamelyikről kiderül valami. Viszont ezen körülmények között minden orvosnak joga van azt mondani, hogy amíg nem látta a dokumentációt, addig nem javasolja. Természetesen beadja, ha valaki kéri. A mi orvosunk is azt mondta, hogy ha lehet, akkor inkább várjunk Pfizerre vagy Modernára.
"pár milliós bírságot rávernék a doktor bácsira"- és milyen alapon? mert elmondja a véleményét? A gaz németek kirúgták Petryt, mert elmondta a véleményét, lett is a fideszfunoknál nagy felháborodás. Ez z orvos nem tagadja meg az oltást, beadja ha kéred, csak véleményezi. A "páciens" meg dönt. Egyébként egy háziorvosnak jobbak ilyen téren az ismeretei, mint a külügyminiszternek. Vagy már elfelejtetted, hogy politikai nyomásra engedélyezték ezeket a remek szereket pár hónapja? De mondom, én támogatom a használatukat! Az alulinformáltaknak beadják -érted BEADJÁK:) - nekem meg hamarabb jut Pfizer.
szabad vakcina választás van nálunk,senkit sem köteleznek a kinai vakcina elfogadására,de maga Orbán is ezt választotta így annyira szar valószínűleg nem lehet,mint az ellenzékiek azt szeretik propagálni,a kinai vakcinát nem kis tudású háziorvosok engedélyezték az,hogy a kis tudású háziorvosok mit gondolnak róla baromira nem érdekli azokat akik értenek is hozzá mert ez a szakterületük és nem háziorvosként tengetik az életüket,valószínűleg Orbán nem a háziorvosától kérdezte meg,hogy mennyire jó a kinai vakcina hanem olyan orvosok véleményét vette figyelembe akik értenek is hozzá,talán ha a kis tudású háziorvosok nem DK-s propaganda anyagból szednék hivatalos tudásukat vakcina ügyben hanem hivatalos orvosi szaklapokból akkor tudhatnák,hogy az általunk használt Sinopharm vakcina nagyon is hatékony a covid ellen.
Nekem, mindegy mennyire véded. Minden más termék esetben kíméletlenül bevasalják a hatóságok a dkumentuációt, és szarrá büntetik azt, aki elüt két karaktert, csak pont a kis komcsi kínai és komcsi orosz vakcina esetében nem. ALAP bazdmeg, főleg egy vakcina esetén, hogy leadják a domumentációt, mert abból lehet megállapítani, hoyg hatásos és biztonságos-e. A kis kormányunk az emberek életével hazardírozott. Ennyi. Meg is látszik a halottak számán. Hogy-hogy nem, pont akkor kezdett felfutni a fertőzések száma, amikor elkezdtünk tömegesen oltani (más orszgokban is)...
a hivatalos és magán vélemény között van jogi különbség,egy körzeti orvos hivatalos személy egy kapus edző pedig nem,a sinopharm hatékonyságát nem csak nálunk fogadják el hanem más országokban is,nem a külügyminiszter véleményezte a hatékonyságát ez csak ellenzéki halandzsa a szokásos ferdítés,hozzáértő orvosok véleményezték az engedélyeztetést felgyorsították valóban de nem politikusok hanem orvosok véleményezték a vakcina hatékonyságát és biztonságosságát,egyébként jelenleg a világban egyetlen egy vakcina sem lehetne még ha sürgősséggel rendkívüli helyzetre hivatkozva nem engedélyezik a használatukat az összes vakcina tesztelése gyakorlatilag most folyik.A pfizerről sem láttam még olyan statisztikát,hogy hányan haltak meg azután covidban,hogy mind a két dózist megkapták,mindegyik nálunk használatos vakcina jó,hogy ténylegesen mennyire az majd 1-2 év múlva kiderül
Nem aláztam senkit sem,ez a tapasztalatom és így a véleményem is a háziorvosokról,tisztelet a kivételnek,de a háziorvosok zöme köztudottan csak arra alkalmas,hogy recepteket meg beutalót írjon,ezért írtam,hogy kis tudású,az orvosi társadalmon belül
"hivatalos orvosi szaklapokból" Na ilyet nem találhattál a kínaival kapcsolatban. A probléma, hogy hiányzik a 3. fázis a kutatásból. Hol van ? Ha látnánk akkor bátran hirdethetnéd, hogy semmi baj vele.
Ne röhögtess ,jelenleg semmilyen vakcina sem lehetne még forgalomba covidra ha betartják az engedélyeztetést hagyományos szabályrendszerét,ahhoz évek kellenek,hogy egy vakcinát biztonsági és hatékonysági szempontok alapján leteszteljenek,az összes vakcina engedélyeztetése rendkívüli vészhelyzeti.Az,hogy a vakcinák mennyire hatékonyak és van-e mellékhatásuk több év múlva fog csak kiderülni.
ELLENZÉKI összefogás HAZUGSÁGAI
Mind a 106 körzetben közös jelöltekkel, közös miniszterelnök-jelölttel, közös programmal és már közös listával indulnak, és azt ígérik, az Orbán-rendszert lebontva megadják „a nemzetnek mindazt, amit a rendszerváltáskor megígértek neki: szabadságot és jólétet”.
. .Figyelembe véve ,hogy az ellenzéki összefogás legerősebb pártja a DK,amelyet Gyurcsány Ferenc alapított,hogy általa,újra hatalomra kerüljön vagy közvetlenül vagy közvetetten,így egyértelmű,hogy a következő választás arról fog szólni,hogy vissza kerül-e újra a hatalomba Gyurcsány Ferenc.Ami a korrupció mentességet illeti az elég nevetségesen hangzik így,hiszen Gyurcsány sem a kétkezi munkájának vagy a szellemi tudásának köszönheti,hogy milliárdos lett ...........