Topiknyitó: Törölt felhasználó 2021. 03. 17. 11:18

ELLENZÉKI összefogás HAZUGSÁGAI  

"A közös listát állító pártok vállalják, hogy csak olyan embereket indítanak képviselőjelöltként, akik nem vettek részt korrupciós bűncselekményben, és nem játszottak össze a Fidesszel.
Mind a 106 körzetben közös jelöltekkel, közös miniszterelnök-jelölttel, közös programmal és már közös listával indulnak, és azt ígérik, az Orbán-rendszert lebontva megadják „a nemzetnek mindazt, amit a rendszerváltáskor megígértek neki: szabadságot és jólétet”.
. .Figyelembe véve ,hogy az ellenzéki összefogás legerősebb pártja a DK,amelyet Gyurcsány Ferenc alapított,hogy általa,újra hatalomra kerüljön vagy közvetlenül vagy közvetetten,így egyértelmű,hogy a következő választás arról fog szólni,hogy vissza kerül-e újra a hatalomba Gyurcsány Ferenc.Ami a korrupció mentességet illeti az elég nevetségesen hangzik így,hiszen Gyurcsány sem a kétkezi munkájának vagy a szellemi tudásának köszönheti,hogy milliárdos lett ...........
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Madeinhungary 2023. 01. 12. 19:01
#5920
Szegény vércse kollégának ma elgurult a gyógyszere. Ülj le a nagyszobádba a viktor nagyposzter elé, attól megnyugszol 😆
signal2
signal2 2023. 01. 12. 18:07
Előzmény: #5918  Karvalytokes
#5919
Félelmetes, mennyi ember van, aki csont nélkül beszopja a hazugságot és a propagandát....
Te vagy az egyik.
Karvalytokes
Karvalytokes 2023. 01. 12. 17:47
Előzmény: #5917  signal2
#5918
Mert Markizay amcsi ügynök.Ő végrehajt minden washingtoni parancsot.
signal2
signal2 2023. 01. 12. 17:07
Előzmény: #5913  Karvalytokes
#5917
És mi miért ne fizettünk volna rubelben?
De mondom, az ősbűn, hogy az elmúlt 10 évben NŐTT a gázfelhasználásunk ,pedig jelentősen csökkenteni kellett volna. 
Karvalytokes
Karvalytokes 2023. 01. 12. 17:04
Előzmény: #5915  euler
#5916
Decemberben megfagyottakon ez nem segít..
Karvalytokes
Karvalytokes 2023. 01. 12. 16:51
Előzmény: #5911  signal2
#5914
Amúgy elég sok van màr itt de most màr eu-s papírokkal jönnek..
Karvalytokes
Karvalytokes 2023. 01. 12. 16:49
Előzmény: #5911  signal2
#5913
Mindenkinek elzàrta aki nem fizetett rubelben...
Peterbond 2023. 01. 12. 16:44
Előzmény: #5910  Karvalytokes
#5912
"Miért adnànak?Forintot annyit nyomtatunk amennyit akarunk."
.
És annyit is érne. Ugye tanultad te is a pengő inflációját ami gyakorlatilag erről szólt. annyit nyomtattak amennyit akartak. És lett is Bill pengő seperc alatt.
.
A Rubel meg annyira arany alapú hogy csak na :). Sokra is mennénk vele.
signal2
signal2 2023. 01. 12. 16:44
Előzmény: #5908  Karvalytokes
#5911
Elárulnád, hogy miért szopsz be ennyi baromságot?
2015-ben 400 ezer migráns hatolt be az országba. Mennyi van itt belőle? Azok vannak itt, akiket a fidesz telepít be: a gyárakban dolgozó vietnámiak, venezuelaiak, indiaiak. 
Nemváltó műtétekről egyedül a fidesz beszélt ebben az országban. Feltűnt? A kis fidezses relkámból ismerte meg az akkor 7 és 9 éves gyerekem ezt a fogalmat. A fidesz a legnagyobb propagandistája a nemváltó műtéteknek ebben az országban .Előtte soha senki nem beszélt utthon ilyenről. 
Igen, Ukrajnának nagy valószínűséggel küldtünk volna fegyvereket. És?
"Putyin rég elzárta volna a gázcsapot". Tehát Putyin. Szerintem egyébként nem zárta volna el, amert akkor nem vettünk volna tőle brutál drágán jó sok gázt. Az egyébként 1/1 a fidesz hibája, hogy ilyen magas a gázféehasználásunk, és az is, hogy az igány nagy részét az oroszoktól szerezzük be. A fidesz odalökte az országot az oroszoknak, és közben teljesen lehanygolta az energiahatékonyságot. Ezzel brutális károkat okozott. 
Ilyen káros, aljas bűnszervezet még nem volt ennek az országnak az élén. Túltesznek a komcsikon.
Karvalytokes
Karvalytokes 2023. 01. 12. 16:36
Előzmény: #5909  forma1bt
#5910
Miért adnànak?Forintot annyit nyomtatunk amennyit akarunk,bàr aranyalapú rubelt azt minden mennyisêgben elfogadunk!
forma1bt
forma1bt 2023. 01. 12. 16:32
Előzmény: #5908  Karvalytokes
#5909
Basszus, igazad van! Viktor a mi hős megmentőnk. Megvédett minket a melegek, nemváltók és migránsok ádáz támadásától. Főleg mi lenne, ha nemváltó meleg migránsok rohamoznának?! Azért zárná el Viktorunk legjobb barátja és példaképe a csapot, mert ezt már ő sem bírná. Nem kell az Euro! Majd adnak az oroszok rubelt vagy a törökök lirát. :)
Karvalytokes
Karvalytokes 2023. 01. 12. 16:04
Előzmény: #5907  forma1bt
#5908
Viszont cserébe migransbandak csatangolnànak mindenfelé,buzerans semmirekellők buzdítanàk a gyerekeket nemvàltó mütétekre az iskolàban,küldenénk a fegyvereket ukrajnànak ,ingyen, kezességet vàllalva az adóssàgaikért.Valamint màr Putyin rég elzàrta volna a gàzcsapot úgy hogy lehetne  a lakàsokban felszedni a parkettàt annak aki nem akar megfagyni.De az EU s pénz mindennek felett!!
forma1bt
forma1bt 2023. 01. 12. 15:33
Előzmény: #5906  Robben
#5907
Szerintem teljesen korrekt a cikk. Ha az ellenzék nyert volna, nem lenne folyamatos "Brüsszelezés" és simán megkaptuk volna az eu-s pénzeket. Ehelyett most mi van? Szívás. Menj le a boltba kajáért, menj el tankolni, vagy váltsál valutát!
Robben 2023. 01. 12. 15:18
#5906
MI A KÜLÖNBSÉG AZ ELLENZÉK ÉS A FIDESZ EURÓPAPOLITIKÁJA KÖZÖTT? - lehet választani: 
2022.01.31.:  Márki-Zay Péter szerint „az ellenzék győzelme főnyeremény lenne Brüsszel számára” - ezt mondta a Timothy Garton Ash angol történésszel folytatott szerda délutáni londoni beszélgetésében. A baloldali politikus szerint Magyarországot „ma már fel sem vennék az Európai Unióba, mivel hiányzik a fékek és ellensúlyok rendszere”. A baloldal miniszterelnök-jelöltje Londonban Bajnai Gordon, volt baloldali kormányfővel is egyeztetett. A titkos találkozó azután derült ki, hogy a Mandinerben megjelent róla egy fotó, amit a lap egyik olvasója készített egy étteremben. Márki-Zay Péter eredetileg a Momentum által szervezett kampányrendezvényre utazott Londonba, de mint később kiderült, Bajnai Gordon volt miniszterelnökkel is találkozott : órákon át ettek és beszélgettek. Bár Márki-Zay Péter angliai útja előtt részletesen ismertette az ottani programját, ez a találkozó „véletlenül” mégis kimaradt a felsorolásból. Márki Zay Péter csak a fotó kiszivárgása után hozott nyilvánosságra egy közös képet, amihez azt írta: köszöni az értékes gondolatokat, és kifejezetten örült, hogy londoni útján találkozhatott Bajnai Gordonnal. A baloldal miniszterelnök-jelöltje a találkozót azzal magyarázta, hogy „mivel kormányzásra készül, számos politikussal egyeztet”. Bajnai Gordon neve a Városháza lehetséges eladásáról kiszivárgott hangfelvételeken is szerepelt. Emellett az egyik hanganyagban Gansperger Gyula baloldali üzletember említette meg Bajnai nevét. Szerinte ő az, aki a baloldal és a külföldi finanszírozók közötti összekötő szerepet tölti be -  tehát aligha véletlen, hogy a Bajnai Gordonnal való találkozó nem szerepelt Márki-Zay Péter nyilvános londoni programjában. 
 ORBÁN EGY FB BEJEGYZÉSÉBEN TETTE FÉLREÉRTHETETLENNÉ AZ ÁLLÁSPONTJÁT: 
 2022-08-02 Az Európai Unió nem Brüsszelben van, nekünk Brüsszel nem főnökünkNekünk nem Brüsszel a főnökünk, minden döntésben részt veszünk- jelentette ki a miniszterelnök. Orbán Viktor közösségi oldalán azt írta: Az Európai Unió nem Brüsszelben van. Az Európai Unió Bécsben van, Budapesten és Varsóban, Berlinben és Madridban. Ez nagyon fontos kérdés. Én nem kibabrálni akarok a többi európaival, hanem hozzá akarom tenni a saját nézeteinket a közös európai döntéshez. Egy független szuverén magyar nemzet vagyunk. Közös döntésekben veszünk részt. Ha azok nem jók nekünk, azt elmondjuk. Ha nem jók és meg tudjuk akadályozni, akkor a közös döntés létre sem jön-olvasható Orbán Viktor bejegyzésében.
Karvalytokes
Karvalytokes 2023. 01. 11. 15:57
Előzmény: #5904  realmadrid
#5905
Kedvenceim:A NER lenyúlja, eistandolja a nyereséges cégeket..Orbàn zàrolja a devizaszàmlàkat...meg a többi fassàg
:))
realmadrid 2023. 01. 11. 15:37
Előzmény: #5903  Robben
#5904
Ezért nem kell a különböző nyilatkozatokat elhinni. Riogatnak folyamatosan. Rezsiválság, éhség menet, év végére totális kormány bukás, volt itt minden a jóslatokban. Aztán nem történt semmi.
Robben 2023. 01. 11. 12:59
#5902
Román különvélemény: „Orbán Viktor, Európa utolsó mohikánja”
Orbán Viktor maradt Európa utolsó mohikánja, az egyetlen politikus, aki képes nyíltan hangot adni véleményének, nem fél a globalista baloldalt csodáló csőcselék meglincselésétől – írja véleménycikkében Adrian Onciu, az Opozitia.net román portál publicistája. 
A szerző A davosi globalistáknak az igazság csak hallucináció lehet című írásában élesen bírálja a fősodrú bukaresti médiát, amiért rendszeresen "putyinistának, oroszbarátnak" nevezik a magyar miniszterelnököt, nyilatkozatait pedig pejoratív jelzőkkel idézik. 
Mint írja, az utóbbi három évben futószalagon szállított hazugságáradat eredménye, hogy a meztelen igazság ismertetését hallucinációként emelgetik. Onciu szerint Orbán Viktor az utolsó vezető, akire a szabad európaiak viszonyítási pontként tekinthetnek. – Ha úgy tetszik, ő Novak Djokovics megfelelője a politikában. Több olyan vezető nélkül, mint Orbán, Európának kevés esélye marad. Ezt teljes meggyőződéssel állítom – fogalmazott a publicista.
Adrian Onciu cikkében idézi a decemberi nemzetközi sajtótájékoztatón elhangzott miniszterelnöki értékelést a háborúról, s egy románul feliratozott videót is mellékelt a szöveges beszámolóhoz. A helyzetismertetésről, a béketárgyalások elkezdésének fontosságáról szóló üzenetekről a publicista úgy véli, azok egyszerű, a világűrből is látszó igazságok. – Mégis, a románoknak és az európaiaknak azt állítják, hogy ezek „hallucinációk”. Hogy Orbán egy „autokrata, oroszbarát vezető, a mészáros Putyin barátja". A tény, hogy a magyarok támogatják őt, nyilván szomszédaink méretes tévedése lehet csupán – írja Onciu.  
A publicista megjegyzi: Orbán Viktor egy viszonylag kis európai uniós országot vezet, amely a Davosból irányított pénzügyi rendszertől függ, s amelyet könnyen feje tetejére lehetne állítani az Oroszországra kirótt szankcióknál jóval visszafogottabb lépésekkel. 
És mégis, Orbánnak megvolt a politikai intelligenciája ahhoz, hogy elkerülje a gazdasági katasztrófát, és ezzel párhuzamosan a szabadság lángját is megőrizze. A szuverenitást egy egyre inkább szovjetizálódó Európai Unióban, amely sokkal inkább korrupt, bürokratikus és nyitott az autokráciára, azaz arra, amivel Orbánt vádolja Ursula von der Leyen – zárta szavait.
ehe
ehe 2023. 01. 06. 12:10
Előzmény: #5900  ehe
#5901

Szerencsére nem végez az origo hirhamisitást a témában :DDDD
http://keptarhely.eu/view.php?file=20230106v01xtmfjw.png
ehe
ehe 2023. 01. 06. 09:24
Előzmény: #5890  ehe
#5900
ngergo1985 2023. 01. 05. 10:23
Előzmény: #5897  Robben
#5899
Hű haver, te nagyon nagy sötétségben élsz. Sajnállak.
bigyula 2023. 01. 05. 10:17
Előzmény: #5897  Robben
#5898
„Igenis el kell fogadni, hogy sürgősségi, vagy éppen szülészeti ellátás ne legyen a vidéki városokban, vagy akár falvakban élők közelében”
.
Ugye olvasol híreket? Nem csak propagadát, mert pont ezt csinálja most Orbán és a fityesz. Megvalósítja ezt az általad kifogásolható programot.
Robben 2023. 01. 05. 09:59
Előzmény: #5896  Robben
#5897
BEST OF MÁRKY-ZAY (2) természetesen úgy illik, hogy felidézzük eme kiváló szónok nagyságát, egy újabb BEST OF MZP VÁLOGATÁSSAL:
az egészségügyről: „én meg vagyok győződve róla, hogy ezen az állapoton, ami ma van, ezen csak egy drasztikus magánosítás segíthet”
„Igenis el kell fogadni, hogy sürgősségi, vagy éppen szülészeti ellátás ne legyen a vidéki városokban, vagy akár falvakban élők közelében”
„Én gazdasági kérdésekben roppant liberális vagyok, én nem feltétlenül tartom szükségesnek a minimálbért se”
MZP a terhek növelése mellett az illegális bevándorlásnak is zöld utat adna, imígyen: „ nálunk az a fontos hogy egy befogadó társadalom legyünk, ahol ezek az emberek magyarrá válnak, legkésőbb 1-2 generáció múlva” – ehhez képest tudjuk, hogy NY-Európában a az halálos iszlamista merényletek 90%-át éppen másod és harmadgenerációs muszlim bevándorló fiatalok követték el..
MZP a terhek növelése mellett az illegális bevándorlásnak is zöld utat adna, imígyen: „ nálunk az a fontos hogy egy befogadó társadalom legyünk, ahol ezek az emberek magyarrá válnak, legkésőbb 1-2 generáció múlva” – ehhez képest tudjuk, hogy NY-Európában a az halálos iszlamista merényletek 90%-át éppen másod és haramadgenerációs muszlim bevándorló fiatalok követték el..
„ha engem kérdeznek, akkor én azt mondom, hogy az öszödi beszéd az egy szembenézés volt az akkori szocialista pártnak a hibáival tehát ha úgy tetszik, arra utal hogy Gyurcsány Ferenc ezekkel ellentétesen, ezeket kritizálva szólalt meg”
„ a szivárványkoalíciót úgymond, a liberálisokat, a kommunistákat, a konzervatívokat és a fasisztákat – ezt mi a szövetségben külön-külön képviseljük. Gerinces emberként mindenki megtarthatja saját világnézetét, a saját álláspontját”
„Na, van egy aranyos vicc. Ezt ismerik biztos, ugye, Stevie Wonderrel vagy éppen Ray Charlesszal is ismerős ez a vicc, amikor azt mondják, megkérdezik tőle a vicc szerint, természetesen egy interjúban, hogy hát milyen dolog vaknak lenni? Azt mondja, hát még mindig jobb, mintha néger lennék”
"Megígértem egy beharangozóban, hogy elmondom önöknek, hogy mi köze van Michael Jacksonnak Trianonhoz, úgyhogy nem szeretnék adós maradni ezzel a hasonlattal, annak ellenére, hogy egy ilyen magasztos ünnepen ez egy profán hasonlat, ez egy vicc. Szokták mondani, hogy Amerikában minden lehetséges, bárkiből bármi lehet. És erre példa Michael Jackson, aki szegény néger kisfiúként született, és gazdag fehér nőként halt meg" - magyarázta Márki-Zay-Péter a békediktátum általa vélt üzenetét Trianon centenáriuma alkalmából tartott megemlékezésen, Hódmezővásárhelyen.
Robben 2023. 01. 05. 09:57
#5896

BEST OF MÁRKY-ZAY (2)
MZP nem vonult vissza az országos politikától..Ennek alkalmából nem szabad elfelejteni, hogy ez az ember mekkora érdemeket szerzett a magyar baloldaliság történetében, melyből elsősorban kivételes szónoki képességeivel, illetve páratlan humorérzékével tűnt ki! Kedves Mzp, sosem fogjuk feledni, hogy Ön nemcsak nyomdokaiba lépett korábbi, kortárs baloldali szónoktársainak, hanem még túlszárnyalnia is sikerült őket!! Ez óriási dolog, hiszen már a dicső elődök is nagyot alkottak: utalhatunk Medgyessy Péterre, aki fantasztikus bölcsességeivel a „Kárpátok Cicerója” címet érdemelte ki („út-elágazásos, Erdő Péter kinevezése alkalmából mondott örökbecsű mondataival pl., amikor őróla azt mondta, örül kinevezésének mert úgy látja, EP új szeleket hordoz magában, stb.), de említhetjük másik kiváló szónoktársát, Gyurcsány Ferencet is, akit az „öszödi böszme” kitüntető címmel szoktunk illetni, fantasztikus szófordulatait dícsérendő, melyek ott, Öszödön hangzottak el (mint pl. az, hogy „elkúrtuk – nem kicsit, nagyon!, hazudtunk reggel, éjjell meg este”, stb. stb.). Nos, kedves MZP, utólag is gratulálunk Önnek és köszönjük, hogy ilyen fanstaztikus elődök nyomdokain járva, őket még túl is teljesítve gadagította, -ja tovább a magyar bolsevizmus ankdotakincsét, hát nem csoda hogy ittuk a szavait eddig is, és ez sokáig fog még közszájon forogni, hiszen emlékezetes és nagyívű! További sok sikert!
Peterbond 2023. 01. 04. 16:13
#5895
Jó a többi meg valami félremagyarázott rágalomhalom.
Peterbond 2023. 01. 04. 15:57
Előzmény: #5888  Robben
#5894
"Márki-Zay Péter a nyugdíjasokról is sokszor mondott olyat, amivel kiverte a biztosítékot. Például azt mondta: "most nem a nyugdíjasoknak kellene pénzt adni... Szerinte böszmeség visszaadni a 13. havi nyugdíjat az időseknek."
.
Mondjuk nem így modta de egyébkét ez is igaz. Ez a 13. havi nyugdíjazás nem volt más mint a választás megnyeréséhez kiszórt ezermilliárdok egyik eleme ami csak inflációt generált. Sem fedezete nem volt sem reális értelme. Akkor se amikor az MSZP adta és akkor se amikor a Fidesz.
Peterbond 2023. 01. 04. 15:54
Előzmény: #5888  Robben
#5893

Akkor menjünk végig páron:
.
"Márki-Zay Péter többször is hangoztatta: "a rezsicsökkentés véleménye szerint népbutítás, mint ahogy a benzinárstop és a kulcsfontosságú élelmiszerek árstopja is. És elmondta, ő így csökkentené a rezsit: használjunk kevesebb gázt, áramot és vizet..."
.
Így igaz. Erre a Fidesz is rájött úgy 5 hónap csúszással. Vagy esetleg lemaradtál a 18 fok-os állami épületekről? a meghosszabított iskola szünetről és "kényszer" szabadságolásokról az államháztartásban ( hgy ne kelljen fűteni )? Vagy arról hogy annyira tarthatatlan volt a látszat rezsicsökkentés hogy átlag fogyasztás felett megis szüntették? Hogy azót már a kormány is spórolásra szólított fel lakossgi szinten is ( igaz olyan "személyes" példákkal hogy 2 akvárium helyett egy működik :D )
signal2
signal2 2023. 01. 04. 15:02
#5892
Látom, annak ellenére vannak még fidesz-hívők, és az ellenzéket zsiferből, hazugságokkal rágalmazók, hogy a fidesz tényszerűen végighazudta a kampányt. Érthetetlen, komolyan mondom.
signal2
signal2 2023. 01. 04. 15:01
Előzmény: #5888  Robben
#5891
2 dolog derült ki az MZP által elmondottakról: jellemzően az igazat mondta (=realista), 2 . a gátlástalaj, aljas fidesz és közpénzből kiatrtott szintén aljas csicskapropagandistái végig hazudtak, kiforgatták a szavait.
https://www.youtube.com/watch?v=XC-TC-bxJuc
ehe
ehe 2023. 01. 04. 14:49
Előzmény: #5889  ehe
#5890
A rezsicsökkentés egy szemfényvesztés volt, de akár hazaárulásnak is hívhatnám.
ehe
ehe 2023. 01. 04. 13:34
Előzmény: #5888  Robben
#5889
Szerencsére a legelején van a lényeg.
A rezsicsökkentés nevű humbugotokkal történelmi zsákutcába futtattátok az országot.
Gratulálnék, csak sajnos igen sok pénzbe kerül ez nekünk.
Szép volt fiúk! :DDDDDDDDDDDD
Robben 2023. 01. 04. 13:24
#5888
BEST OF MÁRKI-ZAY, avagy aranyköpések 2022-ből
Márki-Zay Péter többször is hangoztatta: "a rezsicsökkentés véleménye szerint népbutítás, mint ahogy a benzinárstop és a kulcsfontosságú élelmiszerek árstopja is. És elmondta, ő így csökkentené a rezsit: használjunk kevesebb gázt, áramot és vizet..."
Márki-Zay Péter a nyugdíjasokról is sokszor mondott olyat, amivel kiverte a biztosítékot. Például azt mondta: "most nem a nyugdíjasoknak kellene pénzt adni... Szerinte böszmeség visszaadni a 13. havi nyugdíjat az időseknek."
Márki-Zay Péter újévi köszöntőjében arról értekezett, hogy a járvány miatt „pusztulnak” az idősek, akik a Fideszre szavaznának, ezért 2022-ben több fiatal fog szavazni. Végül így sommázta a szomorú statisztikát: „az irány jó”...
Egyik otthoni, a könyvespolca előtt elmondott monológjában kifejtette: "ha összeszedné a fidesz a legjopbb embereit, hát ők még egy keresztrejtvényt sem tudnának megfejteni. Erre a következtetésre úgy jutott, hogy egy Fidesz-szavazó hölgy küldött neki egy félig kitöltött keresztrejtvényt.."
A baloldal veszélybe sodorná több százezer ember fizetését és kiszolgáltatná őket a multinacionális nagyvállalatoknak a minimálbér eltörlésével - erre utalt Márki-Zay Péter számos kijelentése, egyik videójában - ahol, bár össze-vissza beszélt - többek között azt fejtette ki, hogy "a minimálbérre nincs szükség".
Márki-Zay Péter és a baloldal nem titkolja, hogy jó húzás volt, amikor ők bevezették a vizitdíjat és többször elmondták, hogy fizetőssé tennék az egészségügyet. Márki-Zay a „takarékosság” jegyében gyakran tett meredek kijelentéseket. Az egészségügyről például az mondta, "ha az egészségügy üzlet, akkor az is lehet, hogy a kórházakban fűszoknyás lányok mohítót szolgálnak föl, ha valakinek a biztosítása, vagy a saját pénztárcája azt is fedezi..."
Az is kiderült, mennyire lenézi a baloldal miniszterelnök-jelöltje a falun élőket, akik szerinte „egyszerűek és tudatlanok, agymosottak, és kevés köztük a józan". Facebook-videójában ez hangzott el: „Ha a pesti, belpesti liberálisoknak az érzékenységét venném figyelembe, akkor ezt a választást már most elbuknánk, ugyanúgy, ahogy ’18-ban is elbukták azok, akik nem tartották fontosnak hogy fölvilágosítsák a falusi, egyszerű, tudatlan embereket is arról, hogy ki hozza be a migránsokat.”
Egy fórumon az illegális bevándorlás ellenzőiről és a rezsicsökkentés támogatóiról mondta azt, hogy sötétben tartott, trágyával etetett gombák: „Addig, amíg az embereket sötétben tartjuk, és trágyával etetjük, ahogy mondják Amerikában, hogy úgy tartanak, mint a gombát: sötétben tartanak, és trágyával táplálnak. Addig, amíg a választókat úgy tartjuk, mint a gombát, addig a rezsicsökkentéssel, a migránsozással és a többivel lehet választást nyerni” – mondta.
Az ellenzék miniszterelnök-jelöltje január 23-i élő facebookos bejelentkezésében szitokszóként használta a „fogyatékos” szót. „Annyira fogyatékosak szegény fideszes propagandisták…” – így próbálta sértegetni Márki-Zay a jobboldali újságírókat. Az eset után öt nagy fogyatékosságügyi szervezet – az Autisták Országos Szövetsége, a Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége, a Pszichiátriai Érdekvédelmi Fórum, a Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége és a Siketvakok Országos Egyesülete – közös közleményben szólította fel Márki-Zay-t bocsánatkérésre, Szabó László, a Magyar Paralimpiai Bizottság elnöke pedig gusztustalannak és visszataszítónak nevezte a megnyilvánulást.
Márki-Zay Péter egy  szerint "a szüléshez elég egy jól képzett bába, nem is kell feltétlenül orvos."
A politikus később az egyik videójában azt fejtegette, hogy szerinte "a szüléshez nincs szükség szakképzett orvosra, csupán egy holisztikus tudással rendelkező bábára, mert - mint mondta -  a szülés az nem egy betegség, tehát akkor orvos sem kell hozzá...."
ehe
ehe 2023. 01. 02. 08:32
#5886
http://keptarhely.eu/view.php?file=20230102v00xw3nd.png
Ki mit tippel a fenti kérdező melyik listára szavazott? 
Robben 2022. 12. 31. 23:06
#5884

hellforceone 2022. 12. 28. 12:54
Előzmény: #5879  Robben
#5883
Én már csak abban bízom, ha viktorotok megkérdez majd az uniós tagságról, majd akkor is ilyen buzgón fogtok a kilépésre szavazni! 
Robben 2022. 12. 28. 12:45
Előzmény: #5880  bigyula
#5882
te vagy a komolytalan, hiszen csak egy elírásról van szó (Ft helyett véletlenül lett dollár írva),ráadásul a szöveg vége felé ez ki is lett javítva: 
"az összefogás többi pártja persze eljátszotta, mintha ők „semmit sem tudtak volna a guruló dollármilliókról”
szegény ellenzéki pártok!!: ilyen alakok szavaznak rájuk, mint pl. bigyula elvtárs is... elvtársai is hallgatnak, mint az a bizonyos izé a fűben
hiába no, történelmi vereséget szenvedtek 2022 ápr 3-án! 
SirDMR
SirDMR 2022. 12. 27. 14:44
#5881
Mindenki tudja, hogy ellenzékváltásra lenne szükség, de nem hajlandóak ezt még csak beismerni sem. Én speciel örülnék a váltásnak, de erre a DK vezette szutyokra egyszerűen nem tud jóérzésű ember leszavazni.

Topik gazda

sotime
4 2 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek