Topiknyitó: Törölt felhasználó 2021. 03. 17. 11:18

ELLENZÉKI összefogás HAZUGSÁGAI  

"A közös listát állító pártok vállalják, hogy csak olyan embereket indítanak képviselőjelöltként, akik nem vettek részt korrupciós bűncselekményben, és nem játszottak össze a Fidesszel.
Mind a 106 körzetben közös jelöltekkel, közös miniszterelnök-jelölttel, közös programmal és már közös listával indulnak, és azt ígérik, az Orbán-rendszert lebontva megadják „a nemzetnek mindazt, amit a rendszerváltáskor megígértek neki: szabadságot és jólétet”.
. .Figyelembe véve ,hogy az ellenzéki összefogás legerősebb pártja a DK,amelyet Gyurcsány Ferenc alapított,hogy általa,újra hatalomra kerüljön vagy közvetlenül vagy közvetetten,így egyértelmű,hogy a következő választás arról fog szólni,hogy vissza kerül-e újra a hatalomba Gyurcsány Ferenc.Ami a korrupció mentességet illeti az elég nevetségesen hangzik így,hiszen Gyurcsány sem a kétkezi munkájának vagy a szellemi tudásának köszönheti,hogy milliárdos lett ...........
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
SirDMR
SirDMR 2021. 04. 22. 08:21
Előzmény: #900  euler
24.hu pipa. Többit is is pls. Köszi. :)
euler 2021. 04. 22. 08:23
Előzmény: #901  SirDMR
Magad uram, ha szolgád nincsen!
SirDMR
SirDMR 2021. 04. 22. 08:30
Előzmény: #899  PusztaPutyin
Csak azon elmélkedtem, hogy az objektivitás és függetlenség zsinórmértékei vajon ugyanolyan elánnal közölték-e volna le a hírt, ha a szalagcím ez lehetett volna: "Katasztrófa a magyar járványkezelés" - mondta Hans Kluge. De valahogy a CNN botrányról is sikerült epikus címadással tudósítani:
"Charlie Chestert tőrbe csalták egy Tinder-randi ígéretével, és ellazult állapotban nagyon, nagyon furcsa dolgokat mondott."
Érted ezek a galád újságírók tőrbe csalták szegény embert... Komolyan vicc.
Törölt felhasználó 2021. 04. 22. 09:00
Előzmény: #896  Törölt felhasználó

"Pontosan az elbizonytalanítás a gusztustalan gerinctelen dolog annak tudatában hogy mindegyik vakcina kísérleti és végleges engedélyel egyik sem rendelkezik."
"Az mrns egy génterápiának van bejegyezve az Usában. Hol van ennek a technológiának a biztonsági profilja? Ezzel már régóta kísérleteznek mégsem tudták még felállítani."
Nem tudom, érted-e, de te most épp azt csinálod, amit gusztustalan, gerinctelen dolognak tartasz: elbizonytalanítasz. Csak épp nem a kínaival, hanem a Pfizer/Moderna-val szemben. Én vmelyik ilyen mRNS alapúval fogom magam beoltatni, és max az tántoríthat el, ha maga a Jóisten küld emailt, hogy másikat válasszak:) - de ez a személyes döntésem. Ettől függetlenül azt mondom, bármelyik vakcina jobb, mint a betegséget elkapni, legyen az kínai, vagy orosz, vagy amerikai.
globaltrend 2021. 04. 22. 11:06
Előzmény: #811  rockmaster

Jó, akkor további jó nevetgélést kívánok ehhez a sztorihoz is:
Nem Kerezsán László (pilisi önkormányzati képviselő) az első DK-s politikus, aki a közelmúltban elhunyt a koronavírus miatt. Penz András kistarcsai és Gyűrűs Károly tatai önkormányzati képviselő márciusban halt bele a fertőzés szövődményeibe.Penz András halálát saját pártja, a Demokratikus Koalíció felelőtlen kampánya is okozta. A a DK politikusa még februárban megkapta az értesítést a koronavírus elleni védőoltás időpontjáról és helyéről, ám ő visszautasította a felkínált kínai Sinopharm-vakcinát.
Penz András, aki maga is aktívan kampányolt a keleti oltóanyag ellen, ezt követően fertőződött meg, kórházba kerülése után az orvosok már nem tudták megmenteni, március 26-án elhunyt. 
Míg Penz András halálában közvetetten szerepet játszhatott pártja oltásellenessége, addig egy másik elhunyt DK-s politikus tragédiája közvetlenül is kapcsolódhat a politikához. Gyűrűs Károly, a tatai önkormányzat koronavírusban elhunyt DK-s képviselője március 2-án találkozott az országjáró körútján maszk nélkül Tatára látogató Dobrev Klárával. Gyurcsány Ferenc felesége számos vidéki helyszínen találkozott úgy baloldali politikusokkal, hogy nem sokkal később, március 5-én kiderült, koronavírusos lett.
      Nem árulták el Gyurcsány Ferencék, hogy miért törölték a koronavírusban meghalt megyei képviselőjük, Penz András korábbi, oltásellenes posztjait és a koronavírus-fertőzésével kapcsolatos bejegyzéseit, ahogyan azt sem, hogy a továbbiakban is fenntartják-e oltásellenes kampányukat – hiába fordult több lap is a DK sajtóosztályához. Mint ismert, a baloldali politikus azután halt meg, hogy pártja kommunikációját követve visszautasította a kínai vakcinát - közösségi oldalán több oltásellenes tartalmat is közzétett. Januárban megosztotta a DK kínai vakcina alkalmazása ellen indított petícióját, annak aláírására buzdítva ismerőseit. Februári bejegyzésében is azt sugalmazta, hogy gond lehet a keleti vakcinákkal, majd ismételten az oltásellenes petíciót népszerűsítette.
Törölt felhasználó 2021. 04. 22. 12:26
Előzmény: #905  globaltrend

Nézz már körül, hogy milyen szennylapokból idézel, legalább az legyen furcsa, hogy egyetlen pártatlan irományt sem lehet felfedezni a hazug cikkjeikben.
A potrohos csuti egyik legnagyobb bűnének tartom, hogy olyan médiarendszert épített ki, ami kimeríti a gusztustalan és hányinger fogalmát is.
A csuti potrohosnak buknia kell 2022-ben és helyére mindegy, hogy ki fog kerülni.
badsector1
badsector1 2021. 04. 22. 12:53
Előzmény: #906  Törölt felhasználó
tudja ő, hogy szennylapból idéz, ez a dolga.
badsector1
badsector1 2021. 04. 22. 13:02
ti a  dk-ást még halála után is b@szogatjátok?
SirDMR
SirDMR 2021. 04. 22. 13:05
Előzmény: #906  Törölt felhasználó
Ha meg nem bukik, akkor a nép hülye és a választási rendszer meg a Zorbán az oka. :D Véletlen se az alkalmatlanságuk, hiteltelenségük, elfogadhatatlan adópolitikájuk vagy a fenyegető, jogállamot "felfüggeszteni" akaró retorikájuk... Csak a Zorbán.
badsector1
badsector1 2021. 04. 22. 13:08
Előzmény: #909  SirDMR
a nép miért ne lehetne hülye, ha a fidesz ilyen könnyen átveri például a soros propahantával.
Kisjanos56 2021. 04. 22. 13:14
Előzmény: #910  badsector1
Persze hogy sok hülye is van a nép között.. Különben senki sem szavazna az ellenzékre !
SirDMR
SirDMR 2021. 04. 22. 13:16
Előzmény: #910  badsector1
Hát Fidesz még propagandában is jobb, mint a bolsevikok. Szomi lehet, hogy a: "alapjövedelmet, ingyenpénzt mindenkinek" és a klasszikus "Zorbán lop és le kell váltani" panelek mennyire nem képesek megmozgatni a választókat. Talán kéne valami vízió? Kéne vmi kompromisszumkészség? Áh minek! 2022-ben is ráfekszenek az Orbán ellen szavazókra, hátha meglesz. És Márki Zay-nak ebben igaza van. Esélytelen ilyen kampánnyal nyerni. Meg hát a jelöltek se a legélesebb kések a fiókban. De garantálom én és minden fideszes ismerősöm elmegyünk Klárikára szavazni, hogy a megingók még véletlen se akarják a komcsikra húzni az x-et ;)
badsector1
badsector1 2021. 04. 22. 13:17
Előzmény: #911  Kisjanos56
a fidesznek csak a hasznos hülyékre van szüksége 4 évente.
Törölt felhasználó 2021. 04. 22. 13:17
Tudod, amit itt leírsz, válaszra sem érdemes és az a borzasztó, hogy nem is fogod megérteni, mert azt érezni kell.
badsector1
badsector1 2021. 04. 22. 13:20
Előzmény: #912  SirDMR
összetett gondolkodásra van ahhoz szükség, hogy megértsd, a média 90%-a fidesz kezében van, ez még akkor is igaz ha ezt is tagadjátok. :))
Törölt felhasználó 2021. 04. 22. 13:29
Előzmény: #909  SirDMR

Tévedésben vagy, Orbán megosztásra gyűlöletre épített rendszere az amivel sokan nem tudnak egyetérteni.
A rengeteg hazudozás amit művelnek, ez sem fér bele sokaknak.
A gyomorforgató és hányingerkeltő médiarendszert szintén nem lehet elfogadni.
A jogállamiság lebontása sem fér bele mindenkinek, példa erre az Elios ügy... ugye a magyar törvények előtt nem mindenki egyenlő.
Az adórendszerük, hogy jó vagy rossz ez csak csepp a tengerben és, hogy hiteltelenek ez is tény.
Orbánnak mennie kell, ez nem kérdés! Felépített egy gyűlöletre, kifosztásra épített rendszert ami csak az Eu. transzferek beáramlása miatt működik. MÉG!
Bízom benne, hogy az áremelkedések meg fogják tenni a hatásukat, úgy látszik sajnos, csak így fog észhez térni a társadalom.
Kisjanos56 2021. 04. 22. 13:31
Előzmény: #915  badsector1
Persze.. Meg kemény diktatúra is van..
Törölt felhasználó 2021. 04. 22. 13:34
Tudod, a covid nem válogat. Nem érdekli, hogy DK képviselő vagy , esetleg Fidesz képviselő.
Az összes többi amit leírsz az csak egy "mese" ami igazolni hivatott valamit, amivel kapcsolatban nincs összefüggés. Ráadásul ezt úgy teszed, hogy az áldozat, aki meghalt nem fogja tudni "megvédeni" magát, gratulálok, sikerült jó mélyre süllyedni. Részvétem.
Kisjanos56 2021. 04. 22. 13:34
Előzmény: #916  Törölt felhasználó
Ajánlom tanúlmányozásra az Öszödi beszéd című oktató előadást !
signal2
signal2 2021. 04. 22. 13:35
Előzmény: #917  Kisjanos56
Na, ne túlozzunk, kérem! Puha diktatúra van.
SirDMR
SirDMR 2021. 04. 22. 13:35
És mi van az olyan szavazókkal, mint én? 2 diploma, soha nem tolt senki protekcióval sehova, mégis jól élek, jó munkával önerőből. Közéleti információgyűjtés során lehető legtöbb forrást áttekintem, közgazdászként tudom is értelmezni a statisztikai mutatószámokat, adatokat, mintavételi eljárásokat. Hogyan létezhet egy ilyen emberkép a te világképedben, ahol minden jobboldali szavazó a fidesz szörnyű agymosásának áldozata? Te tényleg elhiszed, hogy a médiafölény nélkül valójában mindenki az országmentő ellenzékiekre szavazna? Komolyan ne nézd már le ennyire az embereket. Minden 4 évben ezzel mosakodjátok ki magatokat, és 0 de tényleg 0 önrevíziót tartotok. Azért szavaznak ennyien a Fideszre, mert nincsen semmilyen alternatíva. Lehet választani a Korrupt, de elzötyög és a Kommunista/globalista/nemzetellenes bagázs között.  Hát bocsi de ebből a kettőből mindig a Fidesz  fog kijönni, amég többségben vannak azok, akik emlékeznek arra milyen is mikor minden állami vagyont eladnak, minden adót felb*sznak, minden létező hitelt felvesznek, minden nyugati országnak tövig beleffentenek, és valahogy sosincs semmire se pénz.
Kisjanos56 2021. 04. 22. 13:37
Előzmény: #918  Törölt felhasználó
Annak sikerűlt mélyrs sűlyedni,aki még a saját híveit is lebeszéli a vakcináról. Még hakeletiről legyen is szó !
Kisjanos56 2021. 04. 22. 13:42
Előzmény: #920  signal2
Hol van diktatúra ? Ez egy liberálbolsi sablon szöveg,amit szerintem ők se hisznek el, csak ismételgetik mint a pereces !
Törölt felhasználó 2021. 04. 22. 13:45
Előzmény: #922  Kisjanos56
Egész egyszerűen félelmetesek vagytok, én itt kiszálltam...
signal2
signal2 2021. 04. 22. 13:54
Előzmény: #921  SirDMR
Azt mondod, utánaolvasol dolgoknak, tudod is azt értelmezni, majd leírod ezt: 
"Lehet választani a Korrupt, de elzötyög és a Kommunista/globalista/nemzetellenes bagázs között."
1. a fidesz nem csak korrupt, hanem egyenesen foglyul ejtette a magyar államot, a törvényhozást, mindent. A működésének központi kérdése a hatalom és a korrupció, a többi a máz. Emellett az folyamatos uszítás valaki ellen már tényleg elég irritáló. 
2. Miféle kommunista/globalista/nemzetellenes??? Hát hogy nézel te utána dolgoknak, és hogyan értelmezed azokat? Az ellenzéki pártok között nem igazán találni olyat, amelyik proramja szinet kommunista lenne. Ezzel ellentétben inkább a szociális piacgazdaságban hisznek kb. egységesen. Emelett az LMP és a Jobbik kimondottan antiglobaista pártnak számítanak. Ellentétben a fidesszel. A nemzetellenességet pedig kéretik megmagyarázni. Pontosan miben is nyilvánul meg? Mert szerintem az az ország, amit akár a közös ellenzék hozna, számomra jóval vonzóbb, az visz a jövőbe, és hosszútávon az Magyarország, azaz a nemzet érdeke. Ezzel szemben Orbán egymásnak ugrasztja a magyarokat, elszigeteli az országot, ráadásul érthetetlen szerződéseket köt diktatúrákkal. Szerintem ez utóbbi a nemzetellenes.
signal2
signal2 2021. 04. 22. 13:56
Előzmény: #923  Kisjanos56
Szerintem nincs diktatúra, de a nyilvánvalóan ironikus írásom jó rezonált a te ironikus írásodra.
Szerintem egy neofeudalizmus lett kiépítve, a htalaomgyakorlás pedig meglehetősen autokratikus. A személyi kultusz egyértelmű. Úgy hívod ezt a rendszert, ahogy neked tetszik.
sityaki 2021. 04. 22. 13:57
Előzmény: #922  Kisjanos56
??
Kisjanos56 2021. 04. 22. 13:57
Előzmény: #925  signal2
Köszönöm a DK-s szemináriumot !
Törölt felhasználó 2021. 04. 22. 13:58
Előzmény: #919  Kisjanos56

Ajánlom felfogásra mikor a potrohos azt mondta, hogy a forint gyengítésével tulajdonképpen kilopják a pénzt az emberek zsebéből!
Orbán hazudozásai meg sem közelítik az Öszödi beszédet! Remélem felfogtad.
signal2
signal2 2021. 04. 22. 13:59
Előzmény: #928  Kisjanos56
Én nem tudom, milyen egy dk-s szeminárium, de ezek szerint te igen...
SirDMR
SirDMR 2021. 04. 22. 14:00
Aki esetleg adópolitika témában szeretne tájékozódni:
3.7.2. A központi költségvetés bevételei és egyenlege (2005–)
És persze a fő ideológiai kérdés: mikor jó egy adórendszer? Szerintem akkor, ha hatékonyan be tudja szedni az adókat és megfelelően ösztönzi a gazdaság szereplőit. Lásd pl ÁFA bevételek alakulása. Nyilván összehasonlításhoz korrigálni kell 2012 után 2%-kal illetve a korábbi évek inflációival, de így is látható a tendencia, kipotyognak a potyautasok, mutyizók. Fehéredik a gazdaság. (EKR, NAV ONLINE stb.) SZJA bevételek pedig a munkahelyteremtéssel és reálbremelkedéssel tudnak növekedni még alacsony adókulccsal és családi adókedvezménnyel is. Na ez az amit a kommunisták soha nem fognak fel. Ők szétadóztatnák a jövedelmet a szent mindenki egyenlő igazságosság jegyében. Náluk inkább legyen tehetséges és tehetségtelen egyenlően csóró, minthogy kialakuljon egy polgári osztály. Mert minden ember ugye azonos képességekkel, szorgalommal születik...
Kisjanos56 2021. 04. 22. 14:01
Előzmény: #930  signal2
Látod mivel ismerem,hát pont ezért választom a Fideszt !
sityaki 2021. 04. 22. 14:01
"milyen is mikor minden állami vagyont eladnak, minden adót felb*sznak, minden létező hitelt felvesznek, minden nyugati országnak tövig beleffentenek, és valahogy sosincs semmire se pénz."
Tökéletesen stimmel az Orbán-kományra, közgazdász barátom, bár az igaz, hogy nem nyugati országoknak nyalnak be...
Kisjanos56 2021. 04. 22. 14:05
Előzmény: #933  sityaki
Te melyik országban élsz ???
Törölt felhasználó 2021. 04. 22. 14:09
az internet korában elég röhejes amit állítasz,hogy a média a Fidesz kezében lenne 90 % ban,a médiát a liberálisok uralják az interneten keresztül
rockmaster 2021. 04. 22. 14:10
Előzmény: #934  Kisjanos56

- paksi giga hitel,
- Budapest-Belgrád mega hitel,
- most meg ez a kínai giga hitel a kémképző egyetemhez
Nem véletlen, hogy rekordon az államadósság.... így teszik tönkre a féleszű Matolcsyval az országot!
Ehhez vedd hozzá a bukott járványkezelést:
Magyarország a Világ Csúcsán a lakosságarányos halálozásban!!!!!
signal2
signal2 2021. 04. 22. 14:10
Előzmény: #932  Kisjanos56
PEdig kb a dk és a fidesz a két legjobban hasonlító párt. Nem is érem, hogy lehet pont e kettőnek a legnagyobb támigatása. Sanálom, de tényleg nem tudom másra visszavezetni, minthogy a magyar emberek vágynak az agymosásra. Hpgy más megmondja helyettük, mi legyen véleményük, mire vágyjanak, kitől féljenek. A fidesz és a dk ezeket sulykolja beléjük, és nekik (de főleg a fidesznek) van is pénze erre a propagandára. 
Shortelek 2021. 04. 22. 14:12
Te kinek a klónja vagy?
Shortelek 2021. 04. 22. 14:12
És te??
signal2
signal2 2021. 04. 22. 14:17
Előzmény: #931  SirDMR
"És persze a fő ideológiai kérdés: mikor jó egy adórendszer? Szerintem akkor, ha hatékonyan be tudja szedni az adókat és megfelelően ösztönzi a gazdaság szereplőit. Lásd pl ÁFA bevételek alakulása. Nyilván összehasonlításhoz korrigálni kell 2012 után 2%-kal illetve a korábbi évek inflációival, de így is látható a tendencia, kipotyognak a potyautasok, mutyizók. Fehéredik a gazdaság. (EKR, NAV ONLINE stb.) SZJA bevételek pedig a munkahelyteremtéssel és reálbremelkedéssel tudnak növekedni még alacsony adókulccsal és családi adókedvezménnyel is. Na ez az amit a kommunisták soha nem fognak fel."
Tehát még egyszer: Magyarországon nem igazán van kommunista eszméket követő párt, és amiket írtál, azokat tökletesen felfogja mindenki. És senki nem is szeretné eltörölni sem az EKÁER-t, sem az online számlázást. Az ellenzéki összefogás pártjai az adózást tekintve kb. egy kalapba sorolhatók a fidesszel. Most az, hogy az SZJA 1 vagy 2-kulcsos, az marginális kérdés a rendszert tekintve. De ugyanezekben az adókban gondolkodnak, minimális átrendezéssel. 
Viszont van párt, amelyik gyökeresen máshogy képzeli el az adórendszert, ez pedig a Le az Adók 75%-ával Párt. Na, az már egy érdekes gondolat. Az állam gyakorlatilag vonuljon ki mindenből, amiből csak lehet, marad 3-féle adó. 
badsector1
badsector1 2021. 04. 22. 14:28
"Te tényleg elhiszed, hogy a médiafölény nélkül valójában mindenki az országmentő ellenzékiekre szavazna?"

A médiafölény csak 1 dolog a százból, ott van a választási törvény, ott van a választási körzetek átrajzolása, , ott van a  színtiszta fideszes választási bizottság, stb.
Ha 2 diplomád van, akkor had ne kelljen mindent felsorolnom, hogy milyen eszközökkel tudja összehozni a fidesz a szavazatok 45-49 százalékát.
A kérdésedre a válaszom az, hogy ha nem lenne a fideszes médiafölény, akkor nyugodtan levonhatnál minimum 10%-15%-ot a 45-49 %-ból
badsector1
badsector1 2021. 04. 22. 14:32
Előzmény: #935  Törölt felhasználó
internet korában is az átlag magyar 4-5 órát néz tv-t.
a fidesz szavazóbázisa nem is internetezik annyit, mint amennyi maunika show-val kábítja magát.
signal2
signal2 2021. 04. 22. 14:32
Előzmény: #941  badsector1
Én ezt úgy látom, hogy van egy 1-1,5 milliós réteg, aki könnyen manipulálható propagandával. Na most, hozzájuk jórészt csak az állam propagandája ér el, illetve az ér el nagy mennyiségben.
PusztaPutyin
PusztaPutyin 2021. 04. 22. 14:35
Előzmény: #942  badsector1
a zinternetet óvasni kell, legalább addig amíg elindítja a facebookot, onnan már tud cicás videóra kattintani, a maunika viszont gombnyomás után már járatja a lepcses arcát
SirDMR
SirDMR 2021. 04. 22. 14:39
Előzmény: #936  rockmaster
1) Paks 1 2032-ig kapott engedélyt, fel kell készülni a pótlásra, és bármilyen jól hangzik a zöld energia kampány, atom nélkül ott lennénk, ahol most a németek: a kuki rossz végén.2) nem vagyok benne kompetens. majd szakértők véleményét átfutom ha időm engedi.3) Szerintem örülnünk kellene, hogy Kína (a jövő vezető nagyhatalma) 3. legjobb egyeteme (viláon 32. legjobb) minket választ. Persze értem én, hogy itt nem valószínű a genderszak, vagy fehér férfiember alsóbbrendűségének vagy buzipropagandának hirdetése és ez fáj egyeseknek.4) Hans Kluge épp most nyilatkozta az ellenkezéjőt az állításodnak... WHO iga lehet tudja, hhogy statisztikában nem hasonlítjuk össze az almát a körtével. Nálunk az is covid halott, aki 2 nappal később halt volna meg szívmegállásban, csak épp kimutatható volt a szervezetében. Tájékozódj, halálozási adatsor pl jó fogódzkodó lehet:1.2. Halálozások száma nemek és korcsoportok szerint, hetente
https://www.ksh.hu/docs/hun/xstadat/xstadat_evkozi/e_wnh004f.html
signal2
signal2 2021. 04. 22. 14:40
Előzmény: #944  PusztaPutyin
Azt azért szögezzük le, hogy csak arányaiban nagyobb a fidesz szavazói az alacsonyabb iskolai végzettségűek aránya, számosságban azonban rengeteg felsősokú végzettségű szavaz a fideszre. Én is ismerek rengeteget. Azt azonban hozzátenném, hogy akiket én ismerek ilyeneket, általában nem beszélnek idegen nyelvet, csak magyar sajtóból tájékozódnak, és azon belül is csak fideszes médiából, tehát az igény általában nincs meg bennük, hogy utána nézzenek máshol is állításoknak. Ez alapvetően igénytelenség, lustaság, nem függ össze az értelmi képességgel. 
Ami elég rémisztő szőmomra, hoyg a fidesz politikusain szó szerint azt látom, hogy el is hiszik az aktuális propagandát. Például, amikor Menczert vagy Hollikot látom megszólalni, azt látom az arcukon, hogy teljes mellszélességgel hiszik azt, amit mondanak, ezért sokaknak hitelesnek is tűnhet. 
Kisjanos56 2021. 04. 22. 14:41
Előzmény: #943  signal2
Az a réteg nézi a maunikát,a VV-t,meg a többi hasonló színvonalú műsort az RTL balliberálisoknak szóló kultúr műsorában !
signal2
signal2 2021. 04. 22. 14:45
Előzmény: #945  SirDMR
Számomra nehéz megérteni, amikor valaki folyamatosan kommunistázik, majd nekiáll védeni, hogy egy campus-szal ajándékozzuk meg egy kommunista diktatúra kommunista elitképzőjét. Tényleg nem értem.
Ezért valdd, be jobban örülnél te is, ha mondjuk az MIT-t, vagy a Yale-t sikerülne idecsalni. Ad absurdum, a magyar egyetemeknek adnánk 500 mrd Ft-t arra, hogy fejlődjenek, és kerüljenek a világelitbe. 
Nálam az is necces, hogy egyáltalán beengedjük egy diktatúra egy intézményét az országba, az meg végképp felfoghatatlan, hogy mi épírünk neki campus-t. 
Kisjanos56 2021. 04. 22. 14:47
Előzmény: #948  signal2
Az azért érdekes,hogy a sehol nem jegyzett CEU az az ellenzéknek megfelelő volt !
badsector1
badsector1 2021. 04. 22. 14:48
diplomás fideszesből olyat ismerek, aki elismeri, hogy orbán egy nagy g.ci, de a 3 gyerekre járó adókedvezmény a 7 számjegyű fizetésére, és a 2,5 milliós kedvezmény a full extrás dácsia lodgy-ra feledteti az előbbi apróságot.
signal2
signal2 2021. 04. 22. 14:48
Előzmény: #947  Kisjanos56
Igen, van közte olyan is.
Ettől függetlenül tgadhatatlan, hogy országos rádióból csak fideszes van, az ingyen fogható 7 csatornából pedig egyedül az RTL Klub nem fideszes (viszont nem köthető egyik másik párthoz sem). Emellett a nyomtatott sajtótermékek nagy része is fidesz kézben van, továbbá a plakáthelyek is.
Egyszerűen brutális mértékű az emberek pénzéből fenntartott állami propaganda.
SirDMR
SirDMR 2021. 04. 22. 14:48
Előzmény: #941  badsector1
Választási törvény: sosem értettem a sírást miatta a körzetek higításán kívül. Az az egy ami tényleg elfogadhatatllan, de max 1%-ot jelent.
Ha legtöbb szavazatot kapja a jelölt övé a mandátum. Ha nem, nem az övé. Mindegy hogy narancs, vagy vörös. Töredékszavazatokat meg arányosítják.
Arányos lista: arányosan osztanak mandátumot.
Határontúli magyarok: Talán nem román párt mellett kell kampányolni és lehet onnan is szavazót gyűjteni. Ki kell állni a magyarságért (baloldali párt is megtehetné nem tiltja semmi sem)
Ha ellenzék 49% százalékot szerez listán és elhozza a egyni körzeteket övéké a 2/3-as. Ennyire egyszerű ez. Semmi igazságtalanság nincs benne.
signal2
signal2 2021. 04. 22. 14:50
Előzmény: #949  Kisjanos56
MIvel: nem kommunista, nem egy diktatúra üzemelteti, saját pénzől működött. 
Tehát ebben semmi érdekes nincs. Nem került adófizetői pénzbe, nem komcsik állnak mögötte, a világ minden tájáról voltak oktatók és diákok, akik elég sok pénzt hagytak Magyarországon. 
signal2
signal2 2021. 04. 22. 14:52
Előzmény: #952  SirDMR
Ezzel egyetértek, a választási törvény a győztesnek kedvez, ergo bármely formációnak mindössze a relatív többség megszerzésére kell törekednie.
Ami problémásabb, hogy a fidesznek sokszorosa erőforrás áll rendelkezésre a kampány során, így nagyon nem egyenlő a verseny.
Kisjanos56 2021. 04. 22. 14:55
Előzmény: #953  signal2
Ezen az alapon elég lett volna egy egyosztályos falusi iskola is ! A kínai egyetem legalább elismert a világban és nem kamu diplomát ad mint a CEU ! 
badsector1
badsector1 2021. 04. 22. 15:00
a választási körzetek miatt (ha nagyjából megmaradnak a fideszes és a nem fideszes körzetek) az ellenzéknek a szavazatok 54-55%-át kell megszereznie ahhoz, hogy többséget szerezzen a parlamentben
Törölt felhasználó 2021. 04. 22. 15:03
Előzmény: #949  Kisjanos56
Mi bajod a CEU-val? Az állam nem költött rá, így adófizetői pénzbe nem került. Akinek nem tetszett az oktatás, vagy  a diploma, nem ment oda, senkit sem köteleztek, hogy a CEU-ra járjon. Felőlem a kínai is jöhet, adjanak neki egy telket, aztán építsenek maguknak campust, költsenek a képzésre, ha már a mi nagyszerű országunkba szeretnének jönni. Hely van, elférnek. A Belgrád-BP semmitérő vasutat is megépíthetik felőlem a kínaiak, azt viszont nem értem, miért kell erre a soha meg nem térülő beruházásra az adómból egy fillért is költeni? Elba..ni n is el tudom a pénzt, nem kell az állam segítsége, csak adják ide;)
badsector1
badsector1 2021. 04. 22. 15:05
"Töredékszavazatokat meg arányosítják."

szerintem 2 diplomával lehetnél ennél jobban értesült. :))
győzteskompenzáció van a töredékszavazatokkal. :))
badsector1
badsector1 2021. 04. 22. 15:09
"Ha legtöbb szavazatot kapja a jelölt övé a mandátum. Ha nem, nem az övé"

2 diplomával 11 év után sem jöttél rá arra, hogy ezért törölte el a fidesz a második fordulót, hogy az ellenzéki pártok ne tudjanak visszalépni egymás javára. 
Ezt kompenzálja az előválasztás, amit a fidesz próbál meggátolni a vírusra hivatkozva.
signal2
signal2 2021. 04. 22. 15:10
Előzmény: #955  Kisjanos56
Ezt a kamudiplomát nem értem. Az CEU-n konkrétan természettudományos phd képzések folynak. 
https://www.ceu.edu/academics/degrees
Ezen kívül egy sor területen megelőzött minden más magyar egyetemet. (itt pl a 118.: https://www.topuniversities.com/university-rankings/university-subject-rankings/2021/arts-humanities)
Nem baj, hanem vagy tisztában a dolgokkal, csak én ezt nem hirdetném a helyedben nyilvánosan.
.
De, mint írtam, a kínaiakkal más baj van, nem önmagában az a tény, hogy idejön. Hanem az, hogy kommunista, diktatúra, és mi fizetjük.
signal2
signal2 2021. 04. 22. 15:12
Előzmény: #959  badsector1
Igen, de a fidesz a legerősebb párt, így nem mondhatjuk, hogy nem igazságos, ha valahol az ő jelöltje nyer. 
Ha bármely más párt azt akarja, hogy az ő jelöltje nyerjen, akkor dolgozzon azon, hogy ő legyen a relatíve legnagyobb támogatottságú párt.
signal2
signal2 2021. 04. 22. 15:13
Előzmény: #960  signal2
ha netán félreérhető: phd képzések IS
Kisjanos56 2021. 04. 22. 15:14
Előzmény: #957  Törölt felhasználó
Látod ezzel a pénz dologgal én is így voltam a PPP beruházásoknál,a "vaduktnál",az alföldi"alagútnál", a külföldieknek privatizált cégeknél, és még sorolhatnám.. Paks 2-t a gyurcsánykormány szavazta meg.
Kisjanos56 2021. 04. 22. 15:18
Előzmény: #960  signal2
Talán inkább te tájékozódj előbb,hogy a CEU diplomái megfeleltek-e a magyar törvényeknek és a nemzetközi megállapodásoknak.
PusztaPutyin
PusztaPutyin 2021. 04. 22. 15:19
Előzmény: #964  Kisjanos56
csillagom, az volt magasan a legjobb egyetem itthon amíg a sutyerák focisszotyis el nem üldözte
Törölt felhasználó 2021. 04. 22. 15:22
badsector1
badsector1 2021. 04. 22. 15:23
megfeleltek a törvényeknek.
Kisjanos56 2021. 04. 22. 15:24
Előzmény: #965  PusztaPutyin
Drága kiscicám.  Ezt csak te állítod. Nem rendelkezet külföldön elismert diplomát is adó kampusszal !
SirDMR
SirDMR 2021. 04. 22. 15:27
Előzmény: #967  badsector1
Ja, Amerikában mutasd már meg azt a CEU kampuszt, ahová diákok ezrei járnak be nap mint nap. Tényleg pár fotót csak az ottani magasszínvonalú képzésről. 
Törölt felhasználó 2021. 04. 22. 15:28
Előzmény: #942  badsector1
A maunika show a liberális média xarkupaca :))Az a liberálisok ópiuma :)
Az átlag magyar nem 4-5 órát TV-zik hanem 4-5 órát internetezik,
Kisjanos56 2021. 04. 22. 15:28
Előzmény: #966  Törölt felhasználó
Látod neki legalább van diplomája (az egyiket debrecenben szerezte),nem úgy mint Gyurcsánynek,vagy Hadházynak..
SirDMR
SirDMR 2021. 04. 22. 15:30
Ha valaki nem találná térképen amerikai ceu épületet, szóljon és elküldöm a koordinátákat. Igazi szép kis viskó.
signal2
signal2 2021. 04. 22. 15:36
Természetesen megfeleltek azoknak a feltételeknek, amilyen diplomát kiadtak. 
signal2
signal2 2021. 04. 22. 15:37
Előzmény: #969  SirDMR
MIért kellen megmutatni az amerikai kampuszt, amikor ez egy korábban Budapesten, majd most Bécsben működő egyetem?
signal2
signal2 2021. 04. 22. 15:38
Előzmény: #971  Kisjanos56
Egyre nagyobb tájékozatlanságról teszel tanúbizonyságot...
MIért ne lenne a korábban állatorvosként praktizáló Hadházynak diplomája? Honnan tájékozódtok ti, a Mórickából?
Kisjanos56 2021. 04. 22. 15:47
Előzmény: #976  Törölt felhasználó
Nem a Bécsiről volt szó,hanem az eredeti amerikairól. Állítólag már amerikában is összevakartak valamit és így már vissza is jöhetnének,de hála istennek már nem akarnak !
badsector1
badsector1 2021. 04. 22. 15:49
Előzmény: #969  SirDMR
2 diplóóóómával tudhatod, hogy a 2017-es törvénymódosítás eu-s szabályokat sértenek, amiket a napokban vissza is csináltak.
tehát nem kell a ceu-nak kampuszának lennie amerikában.
Kisjanos56 2021. 04. 22. 15:51
Előzmény: #975  signal2
Az a baj,hogy tájékozatlan vagy ! Az állatorvosi kamara már fel is függesztette a praxisát. Nem találjék a diplomamunkáját. Eltünt mint a böszméjé. Czeglédi is hasonló gond ban van !
SirDMR
SirDMR 2021. 04. 22. 15:53
Előzmény: #974  signal2
Azért, mert jogállamban az éppen hatályos jogszabályok a mérvadóak. Mivel EU Bíróság elmeszelte, ezért ahogy kell megfelelünk az EU-s követelményeknek és újraszövegezzük a jogszabályt. Így működnek a normális jogállami mechanizmusok. Tudom, hogy a kommunista tempó az nem szereti ezeket az átlátható folyamatokat, de ez maga a jogbiztonság, hogy nincsenek kivételezések pl csak mert CEU és bibsipropagabdát oktatnak ezért kivesszük a jogszabály hatálya alól. 
https://www.portfolio.hu/global/20210419/visszavonna-a-ceu-t-eluldozo-rendelkezest-a-kormany-479354
Kisjanos56 2021. 04. 22. 15:54
Előzmény: #978  badsector1
Azért csinálták vissza,mert megoldották az amerikai kampuszt. Tehát már ott is tudnak diplomát adni.  Ennyi !
badsector1
badsector1 2021. 04. 22. 15:56
Előzmény: #981  Kisjanos56
ha visszacsinálták a 2017-es törvényt, akkor már nem kell kampusz amerikában.
signal2
signal2 2021. 04. 22. 15:58
Előzmény: #980  SirDMR
Továbbra sem kaptam választ arra, hogy miért kellene USÁ-ban kampusz egy Budapesten működő egyetemnek. 
Kisjanos56 2021. 04. 22. 15:58
Előzmény: #982  badsector1
De már van ! Amikor kellett volna még nem volt !
Kisjanos56 2021. 04. 22. 15:59
Előzmény: #983  signal2
Azért mert amerikai diplomát adott !
signal2
signal2 2021. 04. 22. 15:59
Előzmény: #979  Kisjanos56
Jaj, tudnál nekem küldeni egy linket, légyszi, mert nekem nem jár a Móricka.
badsector1
badsector1 2021. 04. 22. 16:00
Előzmény: #980  SirDMR
az a kommunista tempó, amikor tudják, hogy eu jogszabályellenes törvényt hoznak, és arra játszanak, hogy amíg azt megsemmisíti az eu bíróság, addig elűzik az egyetemet.
Így küldték nyugdíjba a nekik nem tetsző bírókat.
signal2
signal2 2021. 04. 22. 16:00
Előzmény: #985  Kisjanos56
Igen, és? Az USA dolga, hogy a világ mely intézményének képzését ismeri le, és enged USA diplomát adni.
badsector1
badsector1 2021. 04. 22. 16:01
Előzmény: #984  Kisjanos56
jááááájjj
most már nincs rá szükség, mert eu-s törvényt sértett :))
badsector1
badsector1 2021. 04. 22. 16:02
Előzmény: #985  Kisjanos56
kovács zoltánnak is lett amerikai diplomája, látod milyen magasra vitte hozzád képest.
signal2
signal2 2021. 04. 22. 16:03
Előzmény: #984  Kisjanos56
Ehhez képest: a magyar kormány egyszer csak kitalálta, mint aktuális propagandafogás, hogy el kell űzni a CEU-t, mert Soros. Erre lemódosította úgy a felsőoktatásról szóló törvényt, hogy a CEU annak ne feleljen meg. Az EU Bírósága most ezt kaszálta el. Ez aztán tényleg "jogállam".
Ez konkrétan a jogállam és a magyar parlamentarizmus megcsúfolása, hatalommal és joggal való visszaélés. Kb. ezt űzi nagyüzemben a fidesz. 
Kisjanos56 2021. 04. 22. 16:04
Előzmény: #989  badsector1
Hála istennek nem jönnek vissza. Majd bécsben folytathatják a libsi gender agymosást !
signal2
signal2 2021. 04. 22. 16:05
Előzmény: #992  Kisjanos56
Igen szerintem is. Főleg pl. matematika szakon...
badsector1
badsector1 2021. 04. 22. 16:06
Előzmény: #992  Kisjanos56
mi a bajod a genderrel?

neked is hasznos lehet, hogy kikutatják neked, hogy a feleséged miért keres kevesebbet mint a férfi kollégái
Kisjanos56 2021. 04. 22. 16:08
Előzmény: #991  signal2
Nem zavar,hogy az EU-s jogállamisági vitában is az eubírósághoz fordúlnak a kormányok, csak éppen a ballib szeretné ezt diktatórikusan megoldani. 
Kisjanos56 2021. 04. 22. 16:09
Előzmény: #994  badsector1
De tudod az én feleségem nő és nem egy kan.
badsector1
badsector1 2021. 04. 22. 16:12
Előzmény: #996  Kisjanos56
interneten bárki bármit állíthat a feleségéről, semmi sem biztos
Kisjanos56 2021. 04. 22. 16:12
Na nekem mára ennyi elég volt. Majd holnap folytatjuk elvtársak. További szép napot !
signal2
signal2 2021. 04. 22. 16:23
Előzmény: #995  Kisjanos56
Szerintem valamit te nagyon nem értesz ebben a sztoriban. 
globaltrend 2021. 04. 22. 16:26
Előzmény: #914  Törölt felhasználó

"amit itt leírsz, válaszra sem érdemes és az a borzasztó, hogy nem is fogod megérteni, mert azt érezni kell"
hát persze hogy ezt írtad, hiszen az utolsó szóig igaz ami történt!!
persze hogy nincs rá válaszotok, hiszen fehéren-feketén, egyértelműen bebizonyosodott az utóbbi hónapokban az "összefogásotok", a pártjaitok aljas oltás , azaz életellenessége!!
és mekkora paradoxon, hogy épp az egyik vezető pártotok, a Dk képviselői fizettek a halálukkal (Penz és a tatabányai képviselőjük is), akik az ócska propagandában az élen jártak!
szomorú de az a bizonyos "vírusfagyi" bizony visszanyalt ezekre a szerencsétlen emberekre, és nektek meg nem jutott más, mint megpróbálni meg nem történtté tenni ezeket a felesleges haláleseteket! ezzel a szánalmas mellébeszéléssel!
az ócska  szemét aljasság csúcsa pedig az amiről persze bizonyítékok is vannak, amikor a Dk szépen leszedette ennek a Penznek is (miután meghalt) az oltásellenes posztjait a közösségi oldaláról, hogy eltűntesse a saját bűnösségének bizonyítékait!
micsoda egy ócska aljas szemét gazemberekből álló párt az, amely így csinálta ki a saját frontembereit is, akik - sajnos ki kell mondani hogy túlbuzgóságukban és elvakultságukban - el is hitték ami a szájukba adott a párt agitprop osztálya, nem vették fel a felajánlott oltást, és bizony a saját halálukkal fizettek ezért a butaságért!
gyurcsányné pedig tényleg csak hab a tortán, hogy lement Tatabányára maszkviselés nélkül kampányolni, ahol találkozott azon párttársával aki pár nap múlva szintén covidos lett és bele is halt!
és ti ezeket az ócska szemét gazembereket mentegetitek...és szégyenérzet nélkül!!! döbbenetesek vagytok, szóval elhiszem hogy nem tudtál erre válaszolni, mert nincs mit!...

Topik gazda

sotime
4 2 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek