Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Az komoly neked csalad mellett ennyi idod van az ehep forumba?Sztem figyeld az asszonyt mert o mar nezi az ehep reszvenyt mert ha minuszba van feltunes nelkul letud lepni mert meg azt se venned eszre annyire ide koncentralsz.
Te mikorra várod a nagy felfutást? Szerinted megcsinálják a bulit a háború ellenére is? Remélem, nem ősz lesz. Sokat vártak itt a részvényesek. Szerinted is jöhet ide akár Graboplast? Vagy kicsoda?
Az emúlt 30 év alatt egyedül az öszödi beszédben nem hazudtak a politikában!!! Jó étvágyat és egészségedre a sört!!!Szép napunk volt ma is,nem kommentáltam!!!:)
Nekem nincsen családom, mert az asszony válaszút elé állított! Hiába sírt, én természetesen az italt választottam! 🥰🥰🥰 Elmondom mi van: ültesd csak a műviragaid, mi a valódi profitot választjuk az Anorexia Holdingban! 2000 felett Protonagy, 3000 felett Neotronagy, 5000 felett atommag kisülés lesz az agyadban! Úgy fogsz dadogni, mint az öszödi beszéd kiszivárogtatásakor! 😚😚😚
Ez a munkaidős a legjobb duma, nektek túlóra van úgy látom. xD Csak van akinek van családja, meg élete. Ültetek egy pár virágot. De nektek ez marad, a fórum, ti csak nyomjátok a szöveget. xD
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!