Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Csoki! Tavaly ősszel szóltam, hogy amíg nem érek ide, addig jó ha rá sem nézel az ehep egyenlegedre. Ki lett stafírozva a brigád fél év alatt bőséggel. Sztem még mindig a lefelére gyúrnak töméssel. Pár ember sávoztatja lefelében, ti meg bexopjátok a kommentekkel meg a vállveregetésekkel. Azt gondoltam opi-ból tanultál.... Vmi majd talán lesz itt, valamikor. Nézzed vissza nyár elejétől a csártot, mindent elmond... Kitartás!!! Lépjél hátra kettőt a BÉT papíroktól és ha van szabad tőkéd, tartogassad a rosszabb időkre! Azt nem mondom, hogy vegyél GSParkot, Matávot vagy Nyomdát, mert tudom, hogy az nem a Te világod:-))
Nagyon szakmai...😀 "Ki lett stafírozva a brigád.. Lefelère gyúrnak tömèssel.. Pár ember sávoztatja..bexopjátok a kommentekkel ès vállveregetèsekkel.. No, olvasd újra amit írtál ès vonulj el röhögni...
Nem vagyok én degeczi:-) Nekem sem ül minden vételem. APP pl hatalmas csalódás minden téren. Március végéig eldől a sorsa. Lehet pont EHEP lesz belőle... Kitartás Mindenkinek!
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!