Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Csoki nem az, de legyünk türelmesek. A pár eladó csalódott Tomi féle mikro bufi lehet. Azt tudtuk hogy amíg nincs info addig ez lesz. Amikor meg lesz nem lesz eladó egy szál se. Ezt a kockázatot hogy csorgunk futni kell. Ha elég sokat csorog akkor meg lehet csipegetni. Ne keltsunk feszkot pls. Nem leszünk előrébb tőle
Persze,hogy nem normális és sokkal jobban érezném magam ha minden nap pár 10milliós forgalommal emelkednénk 2-3%ot!Viszont azt gondolom,hogy itt mindent elkövetnek azért,hogy ne legyen kedve senkinek venni.....nem jó nekem se nézni, de nem tudok mit csinálni várom a híreket....!!
Hírek nélkül újak nem veszik, a régieknek meg már fogy a türelme. Keler még nem keletkeztette meg a szavazatelsőbbségi részvényeket. Jó lenne ha már az legalább meglenne és arra kellene várni, h KF összehívja a rendkívüli kgy-t. Addig valószínű, h új hírek hiányában további csorgás lesz. De nem is 1-2 hónapra vettük ezeket a papírokat. Ez benne van, benne kellett lenni, aki ebbe belevett.
Nem tiltok amíg normális keretek között elégedetlenkedik bárki. A helyzet szar de nem reménytelen. Zen buddhista atszellemulessel javaslom szemlélni :)
én nem láttam előre, de 20 K-án nem adtam, azóta pedig csak több lett, persze az alsókat tudnám adni de még nem idegesít, részemről akkor szoktam visszadobni valamit.
Nem tudom miért látod ilyen sötéten a dolgokat. 2019 elején még csak 1200-1500 Ft körül mozgott, majd május-június körül pattant fel 5k környékére, ezt követte onnan egy 4x-ezés, majd beállt erre a 8-10 ezres sávba, ahol azóta is hullámzik. Az aukciós alatt elég szigorúan volt terelgetve az árfolyam, ez okkal vette el sokak kedvét a próbálkozásoktól. Ehhez képest, most kiderült, hogy megmarad a cég, rendbe lett hozva a háttere, és továbbra is ezen a 8500-9000 közötti sávon evickélünk, tehát sem kilövés, sem beszakadás nem volt. Bármilyen hír nélkül a jövöre, a leendö befektetöre, profilra nézve. Ráadásul elnézve a papírt övezö -már-már szándékosnak érezhetö- misztikus csöndet, nem csodálom, hogy kevesen nyúlnak bele, amikor szinte sehol semmit nem lehet olvasni róla. :)
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!