Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Ha megspekiztek volna, akkor az lenne a baj, hogy nincs is sztori az egesz mogott es egy kamu az egesz. Szerintem felesleges turelmetlennek lenni, ha igaz az amit a forumon osszeraktunk akkor nekunk nagyon szep napjaink lesznek akkor, amikor a mostani “sztar” papirok doglodnek majd ujra.. ott is kiultek ezt az idoszakot.
Sajnos ezt nem tudom, de visszagondolsz akkor még a tőke helyreállítás előtt KF ék már szerettek volna IT be tenni embereket....szóval abból lehet látunk már valamit....!!meg szerintem bármikor kaphatunk hír a DVG pakkról is....nem gondolom,hogy azert nem jegyeztek részvenyt mert nem volt rá pénzünk......(de ez csak az én véleményem)
Minimum annyira hogy úgy IT tagokat terjesztenek elő KF-ék, én erre gondolok következő lépésként. Belső átvétel, aztán léphet tovább a sztori, mondjuk a DVG pakk "elvándorlásával". Időtáv: dunnoyet.
Az összes kgyn egy könyv volt ,azutan,hogy bejelentette Dvg,hogy elad, decemberig 50 db adott.én azt gondoltam a jegyzesre kell nekik a pénz,de tudjuk,hogy nem jegyeztek!tehát simán lehet,hogy adják!!én már nagyon sokszor összeadtam,hogy mennyi papír pörgött a jegyzés óta már régen el kellett volna fogyni az 1000dbnak.szóval szerintem itt más van....
8500 ig 130db lehetne eladni....egyre jobban kételkedek benne,hogy valós eladók állnak 9500ig!!szóval ha valaki a hírek előtt el akar adni mert kell a pénz lovéra, vagy mert szeretne nenni 1-2 kört valamiben akkor nem hiszem el,hogy nem adná oda 8550.....
Ha jól látom itt nem akar senki eladni,ez a jövőre nézve jó....ha lesz valami hír és a nevén nem nevezett nagybüfi kiszedi a szintentartó pakkokat,akkor szép napjaink lesznek....!!!
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!