Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Hogy a Kaptár és Kis hogy került a képbe nem tudom, de semmiképp nem negatívum. Bcs hozott már a tőzsdére jópár nagy céget, olyan kapcsolatai lehetnek amikre nem is gondolunk, az Est Médiával leírta magát, nyilván ha ez a story ő a háttérben marad.. A nevével fémjelzett buliból sikítva menekülne mindenki.. Bármi is legyen, valami végre véget ért, a Dvg ámokfutásnak tuti vége, és kezdődhet egy új.. Remélem nem egy újabb szarakodás.
Nekem is sokminden gyanus tobbszor leirtam, Delta lockup most fog lejarni, Titasz uzlet is mostanaba fog lejarni, Deltanak dolgozik a Kvant, Kaptarnal vannak reszvenyek sok iranyba el lehet menni koknretan sajnot nem lehet megmondani melyik lesz a vegso allomas de az biztos hogy szar nem lesz.DVG 2500 atlaggal adta e la reszvenyt ami azt jelenti hogy nekik joval magasabb a celaruk.szoval szerint jo idoszak ele nezunk.En a BCS-t elfelejtenem ez a rosneros dolog pont ezert lehet hogy azt higyjuk BCS de nem sok eselyt latok arra hogy BCS jo aron megkapta a BC pakkot azzal masok bizniszelnek.
Jó volna látni az összefüggéseket, de sajnos nem vagyok jólértesült.. Nem feltétlenül kell BCs-nek közvetlenül benne lennie, Rosner pont elég.. Amúgy sem szeretik sokan..
Aki letolta az arat most idegbe az is kototte fel valoszinu raszolt a gazdi hogy iylen jatekba ne menjen bele.Semmi ertelme es indokom arra hoyg felkossem meg lekossem, 1200 ota itt vagyok es azt hajtogatom hogy jo lesz.Miert szorakoznek 1db-al sztem te tenyleg nem toltotted be a 18-at.
Orulok neki de sajnos eddig semmi hasznalhato infot ne mtudtal mondani ebbe a topikba majd ha egyszer tenyleg valami olyat mondasz aminek koze is van a tozsdehez akkor jelentkezz.Addig ki ne buj a porazbol.
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!