Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
szanalmas hogy a KGY-t pont arra az idopontra tettek hogy kozel legyen a DELTA lockup lejartaig vagy a Titasz uzlet lezarasahoz.Itt lassan beindulna ka dolgok.
eddig midnen ugy alakul ahogy gonoltam szoval az idotav se kerdes. Augusztus vege szeptember eleje.Addig meg azert lekezdik felhuzn iszepen az arfoylamot.
Hogy lenne bearazva , DVG 2500-nal szallt ki szted KF-eknek 2k a celaruk? xD Hagyjuk mar.Latszik megy a elbizonytalanitas ezerrel nembaj mar csak 2 nap es uj IG tagok beulnek a szekbe.1 milliardos cegbe uj ig-tagok jonnek minimum 25% reszvennyel amirol tudunk ahh biztos nem lesz itt semmi xD.
A 360 naposon van az árfolyam. Az előző évet pedig az határozta meg, hogy a DVG kitárazta a gigapakkját, és nyomta le az árfolyamot, nem volt normális vezetése a cégnek, covid miatti kgy halasztások voltak stb. Szerinted be van akkor árazva?
Nem ezekre gondoltam, vannak fundás cégek a BÉT-en, MOL-lal OTP-vel idén szépet lehetett keresni. Ha már most nem vagy bukóban, akkor a tavalyi 6k óta végignézted a harmadolást... Nincs ezzel baj, ha valaki hosszútávú befeketető, sőt. Csak akkor nem értem miért kell így ekézni egyfolytában a papírt, és csupa negatív jövőképet festeni. És nem tudnék úgy befektetni, ha közben ennyire biztos vagyok benne, hogy semmi nem lesz, meg majd 500ra lemegy.
Akkor minek tartod két éve? Két év alatt már többször nagyon jó árfolyamon kiszállhattál volna, miért vártad meg, hogy most itt ülj bukóban egy cégben, amiben szerinted nincs semmi?
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!