Az a kérdés, miért ment 5% alá??? Innentől nincs jelentési kötelezettsége, ha elad. Szavazati arány változik.. Lehet lesz folytatása, adok veszek pakkokat :) Érdekes...
A DUNA HOUSE HOLDING Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (székhely: 1016 Budapest,
Gellérthegy utca 17.; Cg. 01-10-048384; továbbiakban: „Társaság” vagy „DHG”) az alábbi információt
teszi közzé: A Társaság ezúton tájékoztatja a tőkepiaci szereplőket, hogy a VIG Befektetési Alapkezelő
Magyarország Zrt. 2024. április 19-én arról tájékoztatta a Társaságot, hogy 2024. április 18-i
tranzakciók után 5 százalék alá, 1 705 087 darab törzsrészvényre csökkent a vagyonkezelésében levő
jogi személyek részesedése Társaságban. Budapest, 2024. április 19
Én nem félek" magasan " venni, és vettem..(nem az első eset)osztalék vagy árfolyam nyereség reményeben...az OTP vel közös munka pozitív, az osztalék pozitív.Ha jön a május add el és menj el nyaralni ..ha nem akkor koktélozás közben nézhetjük hogy beépül a zsebünkbe az osztalék ..
Szerintem is megindul nemsokára. Valószínű jönnek át MOL-ból is. Én is lehet eladom ott a papírokat. Ez a biztosabb. Kormány a családokat támogatja. Ehhez nem hinném, hogy hozzá nyúlnak!:) Ez a szent tehén! A családtámogatás!:)
Kell hozzá golyó, de ez most szerintem egy hidegháború effektus...Izrael olyan mint a kutya a kerítés mögött...ha kinyitják a kaput, behúzza fülét farkát...
Még én is vagyok bent vételen 900 elején, de azok már nem fognak teljesülni... az is lehet, hogy ennyi volt a nagy kilengés...bár majd Irán eldönti hétvégén, hogy nyitunk hétfőn reggel... Szörnyű egy világ az biztos 😞
Én bevallom, hogy reggel kicsit megijedtem, így szinte minden részvényemet dobtam (App, Opus, Cig, Delta, telekom, Mol, Duna). Sajnos félek, hogy hétvégén lehetnek még rossz események, így jó ha van egy kis szabad tőke is. Bár egy részét már vissza vettem a Dunából... Sajnos teljesen kiszámíthatatlan lett minden és nincs rá semmilyen hatásunk.... 🤬 Kitartást mindenkinek!
Aki zárás előtt lekötötte 10Ft-ot összesen 8 darabbal, biztosan az Izrael elleni támadás miatt pánikolt. Páran csak próbálkoztak, hátha tudnak olcsóbban venni.
DUNAHOUSE részvény