Nem korrekt ahogy felbeszéled a részvényt! Teljesen mindegy milyen TP-ek kerülnek ki, mindegyik valamilyen érdekeltségben van,ami még nem is olyan nagy baj, ha tudjuk. Azonban kereskedhetetlen a papír! A napi cirka 0,5 - 2. 5 milliós forgalom lepkefing, ergó ha valakit sikerül rábeszélni akkor szembesül majd azzal, hogy eladni nem fogja tudni. Ha vettél akkor nyeld le a békát, de, ne fényezd hátha más hátán ki tudnál ugrani!
Amugy mindenki jol tudja hogy csucskozelben nem veszunk reszvenyeket. Pl mol otp telekom. De ahol van legalabb 10szazaleknyi emelkedes lehetoseg ott erdemes gondolkodni. Es legalabb 2-3elemzo is azt mondja. Itt kbc erste haszon ujsag. De ha nem likvid a papir ugyesen kelleladni. Amit te irsz az alapjan soha senki se vegyen semmit. Ott van pl az alteo vagy a masterplast :)
Nem azt állítottam, hogy ne vegyen részvényt aki akar. De, illikvid papírral szerintem - nem érdemes kereskedni. Igen, az ALTEO és Masterplast hasonló kávéház. Az ügyes eladás mikéntjébe azért kiváncsi vagyok! Nincs forgalom, mint már jeleztem azaz van, de 10-50 db-os tételek és könnyen beboritható árfolyam, ha netán valaki eladna mondjuk 300 db-t /1,2 MFt!/. Nagyon kispályás!
Nagy varázsló lehetsz,ha tudod hogyan kell eladni, ha nincs vevő! Értsd, nem tekintem vevőnek a 50-100 db-os eladási ajánlatokat. De, kamunak mindenképpen jó amit irsz.
Ilyen gyenge itt forumos aktivitas? Erste celar 4800ft tegnapi ujabb celar :4751ft.Ezek jok nem. ? ? Maradt az Orban hatalmon. Marad a csok marad kedvezmenyes afa :) ingatlanos piacnak meg lesz par jo eve(2-3)most mar csak nagyobb erdeklodesnek kell lennie dunahause irante
Nem tudom van-e bent fantázia, célár amit írnak az az Erste- álláspontja. Nem tudom,eza cég közvetít,ingatlant-hitelt,de amúgy értéket nem igen termel talán...
Az idén ilyen szerződéseket már aligha közvetít a cég, tavaly azonban a
megszüntetés hírére megrohanták őket az ügyfelek. Az utolsó negyedévben
(vagyis tulajdonképpen két hét alatt) összesen 15,9 milliárd forintnyi
lakás-takarékpénztári szerződést kötöttek meg rajtuk keresztül, ami
nagyjából a háromszorosa a korábbi negyedévek volumenének. Egyszeri tétel segítette a Duna House-t.
Az LTP szerződések legalább 4 évesek, tehát az utolsó előtti mondatod illetve az abból következő legutolsó mondatod véleményem szerint nincs "összhangban". Vagy?
biztos jó lesz, egy lakáshirdetést adtam fel az ingyenes oldalakon és 2 nap alatt 3 DH-s ingatlanos hívott, holott az elsőnek leadtam a drótot, hogy nyem :D
Ezért tépték ki előlem 16:58kor tegnap:-))) Gyanús volt hetek óta, hogy nem akar lejönni, gondoltam akkor majd én följebb jövök. Erről ennyit. 4000 felett nem fogom megvenni.
DUNAHOUSE részvény