Én nem is értettem, h ilyen jól működő cég, magas bevételi számokkal, osztalékkal, kiemelkedő negyedéves jelentésekkel hogy tarthat még itt. Hogy nem figyelt még rá fel több befektető. De tuti ez is kap egy fel kört nemsokára!
Félteértetted, nekem nincs saját brókerem.. mármint több bróker haverom van, de én intézem a dolgaimat. Az alteo esetében anno azt írtam, hogy egy tavaly év végi beszélgetésben az mkb-s elemző, aki követi az alteot, hogy a papper értéke valahol 1400-1700 között van. Ezt követően jött ki az 1420-as célárral. A 300 forintos szórásnak, illetve a konzervatív célárnak nyílván okai vannak, de ha marad ezen a pályán könnyen hamar 1600-1700 lehet a célár. Ami a DH-t illeti, az én véleményem az, hogy az egyik legjobb növekedési rv a béten, a forgalom is jönni fog.
Az Iceberg ajánlatokkal az a baj, hogy a kereskedési nap végén a rendszer megmutatja, hogy mennyi a tényleges megbízás. A vevőnk a 452-es szinten 26.460dbot szeretne venni, ami DH-s viszonylatban elég impozánsnak számít.
Tibor, ezeket én is olvastam. A brokid véleménye érdekelt volna, aki 1500-ra tartotta az Alteót. (Az Alteos már majdnem meglett. Serintem meglesz idén.)
DH-ra a hivatalos célár 480, de a concordos csávó is megjegyzi, hogy ez elég konzervatív.. Guy ceo szerint 600 körül van fair értéke, de rá lehet sütni persze, hogy elfogult. Viszont valami rémlik, hogy befejeződik valami ingatlanfejlesztés talán az év vége felé? amiből extra osztalék jöhet.
DUNAHOUSE részvény