Szerintem már nem. Nekem régóta van. Oszti után brutál kieste magát. Több képcsőben. Kapaszkodik felfelé. Rettentő sokáig időzött 920- környékén. Szintet lépett. Szte. Osziig már nem lesz alatta.
Én erre nem alapoznék. Szépen lassan ment fel, a jövő év az ingatlanosok nagy éve lehet, szóval 2026-re visszatérhet egy husosabb osztalék is. Semmi nem indokolja, hogy valaki vagy valakik szétadják.
Na vettem ma skacok, múlt héten csak nem kaptam, hiába álltam bent, ma sikerült 930-926-on marni belőle. Ha leesik az OTP abból fogok venni, vagy pedig ebből. Ricsi-mol tele a puttony, a többivel nem foglalkozom. Ja még van egy kis nyomda tényleg. Az idei tavasz után remélem megint lesz egy jó kör és zsíros oszti.
A számok azt mutatják. Jó kis portfóliód van! 😆 Nekem a Ricsitől és Moltól elment a kedvem. Ricsi különadó beszakadásnál és urána hosszú'hosszú agonizációnál. Mol meg szinte folyamatosan egyhelyben topog.
A számok azt mutatják. Jó kis portfóliód van! 😆 Nekem a Ricsitől és Moltól elment a kedvem. Ricsi különadó beszakadásnál és urána hosszú'hosszú agonizációnál. Mol meg szinte folyamatosan egyhelyben topog.
DUNAHOUSE részvény