B-tel,Synergon Update,Visonka, Kik mentek el a tőzsdéről mostanában segíts már mert lehet kihagytam valakit.Egis az más tészta ő szép emlékekkel ment el.
Danubius részvény is szép emlékekkel ment le a Tőzsdéről.Kíváncsi leszek Matolcsy mikor csinál olyan forgalmat mint régen,szerintem addig nem fog menni amíg a 16% adót nem törlik.Eltörölhetnék már igazán.Jobban járna mindenki.
Igen, olvastam róla. Azért ilyen lobbi bármelyik céggel előfordulhat.
Én még nem vettem a DH-részvényből, figyelő listán van.
De nem tudom milyen növekedési potenciál van benne 2- éves időtávon.
2019 év elejére az árfolyam lehet DH-nál 8000 ft?
Vagy mi a reális cégérték?
hogy érvényes legyen a tippjáték, április 20-ig szerintem 2000 alatt lesz az árfolyam
miért?
mert lehúzós cég
kíváncsi vagyok, bejön-e a tippem
nem nagyon nézek be ide, majd húsvét körül...
venni semmi áron nem vennék ebből
ja, de
400 körül
szerintem ez most a libatömés ideje
és megjött az első figyelmeztető jel, a 76 milliós bírság
amikor indult a topik, azt írtam be:
nincs ezeknek semmijük, csak egy ügynökgárdájuk
és ha összejátszanak másokkal, akkor még jó ügynökgárdájuk sincs...
Ez is úgy fog járni mint a Plotinus meg Norbika. Nem lessz benne forgalom leteszik standard kategóriába, ott is fos lesz, majd kivezetik. Ennyi volt ez se jött be.
én is szóltam
talán egyik legelső hozzászólásban, amikor bekerült a tőzsdére
nem lesz vége az esésnek jó darabig, még a 2000 is túlbecsült ár szerintem
direkt tették ilyen magasra az árat, akkorát fog esni, mint az ólajtó
csak figyeljétek...
/pár száz forintnál esetleg érdemes bepróbálkozni -- de inkább lejjebb, 100 körül majd/
soha életemben nem írtam elemzést semmi rv-ről
de a csalókra jó a szimatom
ez egy csaló rv szerintem
töredékét éri ennek az árnak
igen, azt írom, töredékét
Köszönöm,akkor az eredeti ár felét,tehát 2000-forintot ér a papír. Ha eléri ezt a szintet,esetleg lehet csipegetni belőle?
Vagy ez csak egy megálló lesz?
Ha Dh tud osztalekot fizetni tartosan, sok-sok even at, mondjuk a 100-150 Ft savban osztalekot,
es feltetelezzuk hogy Dh-tol a minimum elvart osztlek-hozam 5%,
akkor funfasan is ugyanaz jon ki mint TA alapon (lasd #128)
(mivel az OTP es MOL megiscsak biztosabban fizet osztalekot, es az 3-4% koruli es azok altalaban eppenolyen konnyeden megvehetok alacsonyabb tul-ertekeltsegen),
szoval akkor 100/0.05=2000Ft lenne Dh osztalek-alapon szamolt erteke.
Es igy a 100-130Ft osztalek mar megtamogatja a DH arfolyamat 2000Ft szinten.
Persze, ez addig marad igy, amig a bank-kamat ilyen alacsony, 1% koruli.
Amikor visszaall a normalis mondjuk 3-4% kamat szint, akkor uj helyzet lesz. Akkor a Dh-tol az elvart osztalek mar 8% korul lesz, azt pedig egy
100/0.05=1200 Ft
at-target is fenn tudja tartani.
Konkluzio?
Valoszinuleg ennyit, 1200-2000 Ft-ot er a DH hosszu tavon.
Szoval: egyaltalan nem jo otlet tartani tuzonvizen at szerintem hosszu tavon se, mert hosszu tavon 3-4% lesz az atlagos kamat,
A budos eletbe soha nem jon vissza az IPO ar.
A tevékenysége vagyis ahogy csinálja, szerintem nem jövőbe mutató. Így ebben a formában nem sok jövőt jósolok neki a tőzsdén, hacsak nem lesz képes megújulni.
tud csinálni kb 300 Ft/rv profitot, kérdés a lengyel sztori meg az ingatlanalap.. Ha ezek bejönnek, akkor simán érhet 5-6 ezret, ha nem akkor 3000 reális. Plusz a fejlesztéseken lesz egy nagy egyszeri profit. Úgyhogy a mostani ár a jelen helyzetet jól tükrözi, nincs oka az áresésnek. Ha a fentiek bejönnek akkor emelkedhet akár sokat is.
DUNAHOUSE részvény