Én még egyetlen részvény topikjában sem tapasztaltam osztalék fizetésével kapcsolatosan olyan megdöbbentő mértékű tájékozatlanságot ami itt a DH esetében történik. Jó, ha segítünk egymásnak, de szerintem itt egyesek már direkt szórakozásból tettetik magukat hülyének.
Azért azt is lássuk be, hogy nehéz megbecsülni, hogy meddig engedi el magát egy papír vágás után. pl.: MTEL árfolyamán meg sem látszik. ALTEO esetében is kíváncsi leszek, hogy a 400Ft végül mennyi lesz. MOL 250Ft-ja is erősen kérdéses, hogy csak 250 csökkenésként vagy akár 300-400 pont veszteségként fog beépülni. A Te logikád alapján minden papírt osztivágás előtt adni kell. Azért lássuk be, hogy a nagy tulajok jelentős része nem így gondolkodni.
Egy ilyen "manőver" inkább bizonytalanságot okoz, és többen lennének akik eldobnák majd soha vissza se térnének a DH részvényesei közé. Páran vannak akik értik a TA-t de ők az elenyésző hányad. BET így is egy nagy mocsár.
Általában egy hirtelen leszakadás inkább meghozza a vásárló kedvet. Ami lepíti a kereskedést az a felrántásra érkező nyakonöntés. Abból elég 2-3 és vége a rv-nek.
Sok igazságod van ( tapasztalaton alapul). Nekem általában az szokott bejönni mikor vágás előtti csúcson adom el.. Utána meg ha van ráció benne visszaveszem, vagy megyek másba..
DUNAHOUSE részvény