Az a helyzet, hogy ez egyelőre csalóka! Túladott volt és pattant (h1)! A támaszok működtek, de a kecske is jólakott, mivel egy célár is teljesült! Ez a rövidebb idősíkon mért hullám 🐧célára az órás charton! Itt már túladott is lett reggel és szépen pattant! Érdekes, hogy addig pattan, ameddig kellett! 61.8%-os ellenállásnál lepihent! Igazából elmehet ~1020ig, "ha tovább veszik"...! Akár vehették volna ma is! hmm Na de maradjunk a napos idősíkon, ez lenne a mérvadó! A mai eredmény egy trendfordítós "kalapács" gyertya! Azért nem ilyen egyszerű a fordulás, mert ez nem szentírás és elég sokszor előfordult ilyen gyertya már a kereskedés során! Ami meg sokszor előfordul a semmire, az "hitelét veszti"..! Minden ilyen jelzésre, kell egy megerősítés is! A baj csak ott van, hogy ezek rövid trendek és gyorsan fordulnak. Mire kész a fordulás, jön a szelvényvágás! Veszélyes az ugri bugri most, de maradni sem életbiztosítás! (tőzsde..) Amennyiben ennyi volt az emelkedés, az baj is lehet! Mélyebbre is eshet még a szelvényvágást követően! Viszont számolgassunk avval is, hogy tovább emelkedik és eléri az ~1020 környékét, ahonnét "leesik majd az oszti"! A 900 akkor megint megfoghatja és akkor egy oldalazó, sávozó mozgás is lehet belőle! Ez egyelőre kiszámíthatatlan! Persze lehet mondani, mint ahogy szokták is, hogy "én megmondtam"....! 😃 Most a ta és a funda keveredik, Nemsokára megnyugszik és újra tervezés...! DH/D/h1 https://ibb.co/CJ77bY9 https://ibb.co/fqW1Fqx
Köszönöm a részletes magyarázatot. Nagyjából én is erre számítok. A új csúcsot én is elengedtem, de bízom benne,hogy 1000 Ft fölött leszünk vágáskor , örülök neki,hogy erre te is látsz esélyt. Mégegyszer köszi.
Köszönöm a választ. Hozzáteszem,hogy miattatok érdemes ide benézni. Az okosok akik csak akkor írnak amikor dicsekedni kell ,hogy hány hullámot lovagoltak meg illetve ide járnak infóért, potyáznak , de ide nem hoznak semmit,na ha mindenki ilyen lenne akkor már rég meghalt volna a topik. .
A lendület se lesz mindegy reggel. Sokan terveztek venni és eladni is. Sok pesszimista volt itt. Gondolkodtak eladásban. Ha reggel megugrik felfelé a papír, az pozitív jelzés. Ott sokan el is állhatnak az eladási szándéktól. Ugye attól félnek hogy túl nagy esés után jön még egy vágás és túl mélyre megy. Viszont a legtöbbször nem az első percekben rakják tele eladással. Ha lesz ideje kiugrani a papírnak akkor van esély magasabbra is menni. Én nem zárom ki az új csúcsot se! A könyvben az 1000 környéke tiszta volt. Nem fogta semmi. Cégnek is jobb lenne ha magasabbról vágnák hogy ne essen 900 alá. Lehet van háttér megállapodás is, hogy utolsó napokra a nagy eladó ne szorja meg a piacot. Én biztos így tennék! Szóval reggel lesz nagyon érdekes! Fél 9-től már látszik miket pakolásznak.
Maga a részvény éves tartásra bőven jó lesz így is.. De legyünk realisták per pill 1000 Ft körül ér.. Én a vig faszsága miatt adtam el nagy részét. Egy utazó pakkal benn maradtam ..
Valószínű nem nagyon, de ha fog annak örülünk. Illetve örül aki örül, de van aki annak örül ha esik. Egyébként a polcon elfér, de nem feltétlenül kell mindent ide tenni.
DUNAHOUSE részvény