Nem azt állítottam, hogy ne vegyen részvényt aki akar. De, illikvid papírral szerintem - nem érdemes kereskedni. Igen, az ALTEO és Masterplast hasonló kávéház. Az ügyes eladás mikéntjébe azért kiváncsi vagyok! Nincs forgalom, mint már jeleztem azaz van, de 10-50 db-os tételek és könnyen beboritható árfolyam, ha netán valaki eladna mondjuk 300 db-t /1,2 MFt!/. Nagyon kispályás!
Amugy mindenki jol tudja hogy csucskozelben nem veszunk reszvenyeket. Pl mol otp telekom. De ahol van legalabb 10szazaleknyi emelkedes lehetoseg ott erdemes gondolkodni. Es legalabb 2-3elemzo is azt mondja. Itt kbc erste haszon ujsag. De ha nem likvid a papir ugyesen kelleladni. Amit te irsz az alapjan soha senki se vegyen semmit. Ott van pl az alteo vagy a masterplast :)
Nem korrekt ahogy felbeszéled a részvényt! Teljesen mindegy milyen TP-ek kerülnek ki, mindegyik valamilyen érdekeltségben van,ami még nem is olyan nagy baj, ha tudjuk. Azonban kereskedhetetlen a papír! A napi cirka 0,5 - 2. 5 milliós forgalom lepkefing, ergó ha valakit sikerül rábeszélni akkor szembesül majd azzal, hogy eladni nem fogja tudni. Ha vettél akkor nyeld le a békát, de, ne fényezd hátha más hátán ki tudnál ugrani!
DUNAHOUSE részvény