'23Q1 alapján jövőre is lesz pénz az extra magas osztalékra. . '23Q2-t kell figyelni, hogy a management várakozásainak megfelelően elindul-e a kilábalás a core tevékenységben.
"Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva. Az elemzőház emellett rámutat, hogy a Duna House hatalmas készpénzpufferrel (10 milliárd forint) rendelkezik, amely a pénzügyi bevételeken keresztül védi az eredményt, és ugyanakkor növekedési lehetőséget kínál akvizíciókon keresztül, ha lehetőség adódik - és a jelenlegi makrogazdasági környezet segíthet abban, hogy jó cégeket vegyen a társaság elfogadható áron. Ez a tényező lehet az oka a részvényárfolyam ralijának - írja a Concorde. Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva.
Csütörtökön lehet még utoljára osztalékkal kereskedni. A Concorde elemzés megjelenése utáni enyhe eladói nyomás miatt, szerintem a 750 marad egy ideig az ATH. Nem hiszem, hogy a 800 elérhető rövid távon. . Korábban is ezt írtam, hogy a 700+-os árfolyam korrekt a jelenlegi környezetben és a 800+-t nem fogják megadni. De van még 4 kereskedési nap szelvényvágásig ...
Sziasztok! Segítséget szeretnék Kérni Duna House részvénnyel kapcsolatban. UGye jó osztalák várható, de valami olyat olvastam, hogy ott nem adják oda a teljeset vagy több a levonás vagy mi! Segítsetek már, hogy mivel másabb itt az osztalék kifezetés mint más papprnál! ? Köszönöm előre is!I
Eddigi tudásom szerint részvények utáni osztalékra nem vonatkozik a 13%-os szochó, amúgy is.. azt honnan tudhatná a kifizető, hogy én más bevételeknél kifizettem-e már az éves minimálbér 24x utánia szochót vagy nem. Ugyanis a szochónak van egy maximális összege, ami a mindenkori minimálbér 24 szeres után fizetett 13%, felette már nem kell fizetni.
DUNAHOUSE részvény