Mert kimondtam, hogy egy ostoba, lusta neurotikus vagy, aki sem az elétett információknak nem néz utána, sem maga nem képes utánanézni semminek, ami szembe megy az ostoba konteóival? Jaj nekem :) vagy esetleg az a baj, hogy te tucatjával hozod az összefüggésekböl kiragadott ábrákat, míg van, aki kettövel cáfolja a hülyeségeidet? :) .. Figyu, értelmes vitához az kell, hogy hajlandó legyél legalább elgondolkodni azon, amit állítasz, megnézni több szemszögböl, meghallgatni más véleményeket, utánajárni magad, hogy mi támasztja alá, melyek a lehetséges összefüggések. A kérdéssel egy önálló tudományág foglalkozik, de neked egy ábra elég, hogy minden más információt felülírj. Bár nem is érdekel, hiába adtam neked segítséget a kereséshez. Amit amúgy nevetséges és személyeskedö óvodásként követelsz. Nulla tiszteletet mutatsz ezzel, ha már a kulturáltságról akarsz beszélgetni. Ja, meg folyamatosan a fóbiámról zagyválsz :) .. Ugyanmár, kulturvita eleve nem létezik a neten, de ne légy már nevetséges, hogy ezek után még tovább arcoskodsz. Változni már nem fogsz, rögzült személyiség vagy. Kezeltesd magad inkább :)
az épületes kommentedre különben anno méltó választ
kaptál...
link
erre te azzal gyanúsítottál meg, hogy kedvezőbb színben
akarom feltüntetni Horhty-t
link
(óóóóhhh nem is foglalkoztál te horthyval áááá deeehooogy…)
erre egy kissé meglepődtem azon, hogy „egy emberrel akarsz azonosítani
egy kort”…
link
erre te válaszul a újra azzal gyüttél elő, hogy Horthynak a
számlájára írom ezt…
link
te szerintem megbuknál a
PISA teszten…
hogy fenébe gyütt ez az épületes gondolat pl. erre:
„és az se semmi hogy egy emberrel azonosítasz egy kort...”
mert erre „válaszoltad ezt”:
„az életkornövekedést két ábra miatt horthy számlájára írni
elég nagy butaság...”
Én tökre megértem, ha a te világszemléletedben te okénak tartod magad.
Arra, hogy meggyőzz a te vilászemléleted enyémnél pontosabb voltáról, vannak alkalmas eszközök. amit itt felsorakoztattál, nem volt alkalmas. (Megjegyzés: még ha alkalmas eszközt választasz, akkor sem biztos, hogy meg tudsz győzni, mert esetleg kiderül, hogy a világszemléleted nem pontosabb mint az enyém.)
Sok siker :)
Pénzét elveszítette. Édesanyjával kapcsolatos traumáját itt beszéli ki magából. Babosko, lehet van olyan pszichichiáter, aki fizetne, hogy tanulmányt írjon rólad! Erre nem gondoltál még?
DIKTATÚRÁKBAN a kormánypárton kívül köztéren ki helyezhet még el politikai tartalmú plakátokat?
Szóval diktatúrákban hogyan megy a politikai plakátolás?