Topiknyitó: Törölt felhasználó 2003. 03. 27. 21:52

Dicséret a Portfóliónak  

Szeretnék sokunk nevében gratulálni az weblapotokhoz, a fórumhoz, a beható elemzésekhez, az egész lap kialakításához szintúgy, mint a tartalmához. (a fórum is nagyon ügyes, áttekinthető, kereshető stb., ellentétben pl a tőzsdefórum fórumával). Tehát informatikusok és közgazdászok, csak így tovább! :)
Azért írtam, mert úgy vettem észre, hogy csak akkor írnak Nektek, ha valami nem tetszik. Pedig rengeteg minden tetszik is, csak arról nem ír senki.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2020. 10. 12. 00:37
Törölt hozzászólás
Törölt hozzászólás
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 2003. 04. 28. 15:44
Őszintén szólva én meg azt sem tudom, hogy miről beszlltek, mert soha semmit nem látok ezekből. Az igaz, hogy a full flash-es oldalakat se :-)
Ki lehet azt irtani, de valamit valamiért.
Törölt felhasználó 2003. 04. 28. 14:32
Előzmény: #16  Törölt felhasználó
a problema nem a sebesseggel va, hanem az atlatszo flash bannerek villodzasaval. nalunk is van egy gep nt4+ie5.0. egyik gepen tokeletesen mukodik, masikon irgalmatlanul villodzik. ha vki tudja az okat, orommel vennem ha kozzetenne.
udv,
Törölt felhasználó 2003. 04. 28. 13:46
Előzmény: #15  Törölt felhasználó
Üdvözlet!
Mióta szélessávon netezek, azóta nem zavarnak különösebben a reklámok. Sőt, néha még hasznosak is. :) A Napi-t is addig olvastam amíg díjmentes volt... Megvagyok nélkülük. A Portfóliót naponta olvasom. Minden jót.
Törölt felhasználó 2003. 04. 28. 12:44
Előzmény: #1  Törölt felhasználó
én is csatlakoznék a dícsérők táborához! a cib-es robot engem is nagyon idegesített, szerencse, hogy már nincsen! mondjuk nekem nem lassult le az oldal, a techn. hátteremnek köszönhetően, de idegesített, hogy le sem tudtam lőni azt az izét :-))
szóval sok sikert & üdv!
Törölt felhasználó 2003. 04. 28. 12:37
Előzmény: #12  pimre
kedves, pimre
csak javasolni tudom a problema athidalasara az opera bongeszo hasznalatat. leteszteltem az oldalt vele, ott nem villognak a flash-bannerek. http://www.opera.com
udv,
Portfolio
Portfolio 2003. 04. 28. 12:00
Előzmény: #12  pimre
Kedves pimre!
Az olyan internetes tartalomszolgáltató, mint a portfolio.hu elsősorban a hirdetési árbevételéből él. A hirdetési bevétel tehát maga a fő bevételi forrásunk, és nem többletárbevétel.
Ha a cikkeink fizetősek lennének, a hirdetések villódzásától megkímélhetnénk olvasóinkat, az viszont a pénztárcájukat érintené hátrányosan, melyre a többség vélhetően érzékenyebben reagálna mint a hirdetések elviselésére.
Az online reklámok legújabb trendjei valóban nem minden esetben szimpatikusak számunkra sem, ezeket a vadhajtásokat a piac idővel vélhetőleg "kigyomlálja".
Addig is bízunk benne, hogy oldalunk tartalma (melyet a hirdetési bevételeink segítségével tudunk a remélt magas színvonalon tartani) továbbra is olvasóink körében tart Téged is.
Üdv,
pimre 2003. 04. 28. 11:18
Kedves Portfolio!
Korábban többen szóvátették a popup reklámokat. Azok megszüntek ugyan, de mostanra elviselhetetlenné váltak a folyamatosan mozgó, villogó reklámok.
Tényleg hoznak ezek akkora többletbevételt, hogy megéri elriasztani vele az olvasókat. Én már inkább elküldöm magamnak emailben a 2 sornál hosszabb cikkeket, mert nem bírja a szemem a folyamatos villogást.
Avagy csak én vagyok elmebajos, és normálisék bírják ezt?
Törölt felhasználó 2003. 03. 29. 12:15
Akkor en is. :) Egyik kedvenc oldalam lett a Portfolio tovabbi sok sikert.
A reklamokrol: iszonyatosan idegesito a "popup"-os reklamok ennel mar csak az lenne rosszabb ha axelero vagy matav hirdetes lenne. :)
A lenyeg: igy tovab!
Udv janos
jancsika 2003. 03. 28. 17:54
Előzmény: #9  Lolka
R2D2 időként eltakarja az aktuális cikket, és nem akar lemenni. Szóljatok Weder nagyúrnak!!!
Lolka 2003. 03. 28. 17:25
Előzmény: #8  Törölt felhasználó
Ha a CIBnel en sem fogok szamlat nyitni, az tuti :)
Törölt felhasználó 2003. 03. 28. 11:04
Előzmény: #7  gardonyim
engem nem fagyaszt a cib robotja, de kifejezetten idegesit.
kontraprod uktiv.
gardonyim 2003. 03. 28. 10:07
Előzmény: #5  portfolio
Remélem ez többek között a repkedő CIB-es figurára vonatkozik. Nekem ugyanis fagyasztja a browseremet. Szerencsére a Javascript letiltásával a gond megelőzhető (a fagyás is és a hirdetés nézése is :-)
Üdv,
GM
lehoka 2003. 03. 28. 09:21
Törölt hozzászólás
Portfolio
Portfolio 2003. 03. 28. 08:25
Előzmény: #4  Törölt felhasználó
A dicséreteket köszönjük (ez tényleg jólesik), ugyanakkor a segítő szándékú kritikáknak a lap színvonalának fenntartása érdekében szintén örülünk.
A ZAVARÓ és BOSSZANTÓ "mozgalmas" hirdetések kreatívjait nem mi tervezzük, az olvasói kritikákat e témában a hirdetőnek továbbítottuk. Reményeink szerint a piaci viszonyok e téren is(?) hatékonyan működnek, és a többek által kritizált kreatívok jövőbeni alkalmazásától a hirdetők saját érdekükben tartózkodni fognak.
Törölt felhasználó 2003. 03. 28. 02:36
Az újabban megjelenő kifejezetten ZAVARÓ és BOSSZANTÓ "mozgalmas" hirdetések veszélyeztethetik a lap kiválóságát!
Törölt felhasználó 2003. 03. 28. 02:31
Az IEB tőzsdei honlapja kivételével minden más lap nézhetetlen a Portfólióhoz képest. (nem utólsó szempont: az internettes gyorsasága is kiválló!)
Törölt felhasználó 2003. 03. 27. 22:09
Egyetértek.
Üdv. ZJ

Topik gazda

Laurion
Laurion
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek