Topiknyitó: Portfolio 2009. 09. 17. 10:45

Demján Sándor szerint tragikus az ország versenyképessége  

Ugrás a cikkhez
Sikeresen kezelte a kormány a forint árfolyamának rendezését, de mindez Demján Sándor szerint csak a gyógyszer volt a válságkezelésben, ami csökkentette a fájdalmat, a betegség - a torz foglalkoztatási szerkezet - viszont meglátása szerint megmaradt...

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=121321
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2009. 09. 17. 18:56
Én felháborítónak tartom,hogy egy olyan ember nyilatkozatait egyáltalán leközlik aki,az összes eddigi rendszer minden előnyét zsebre tette.Az összes magyar oligarcha megrohadhatna.Folyamatosan azt terjesztik róluk,milyen okos,tehetséges emberek-nevetséges!Jókor-jó helyen, ez meg mi?Csányi-Demján stb.a szocializmus alatt is gyarapodtak.Most mit csinálnak folyamatosan:privatizálnak,kritizálnak,lehallgatnak,kussoltatnak!Nem kívánom,de néha egy kicsi időre kölcsönvehetnénk a 10 évvel ezelőtti Putyint.Elnézést mindenkitől,de rohadjanak már meg a fent említett személyek.Takarodjanak a "nagyon tisztességesen ügyes,és elképesztően adakozó" anyjukba!(senkire sem haragszom, csak az oligarchákat utálom de nagyon)
Törölt felhasználó 2009. 09. 17. 18:11
Előzmény: #16  Törölt felhasználó
link

a reményemet a fenti cikkre alapoztam:)

Törölt felhasználó 2009. 09. 17. 18:09
Előzmény: #16  Törölt felhasználó
Ebben a "lemondó nyilatkozatban" azért érdemes az utolsó sorban szereplő cégét megjegyezni.
link
Szerintem csak a két pont közt a legrövidebb út a csalagút elvét alkalmazták, bár zseblámpa híján nem jártam végig.
Törölt felhasználó 2009. 09. 17. 18:04
Előzmény: #15  Törölt felhasználó
Azért erre ne vegyen mérget.
link

Találós kérdés: Ki nyeri az orosz lottó 25 milliárdos Jackpotját?
(Ki, más mint versenyképes Sándorunk.)

Vajon ennyi pénzből hány újabb fizikai munkást lehet beállítani a versenyképességi brazil gépsorba?
Törölt felhasználó 2009. 09. 17. 17:41
Előzmény: #14  Törölt felhasználó
szerintem ebben a kurzusban ez végül nem sikerült.

remélem
Törölt felhasználó 2009. 09. 17. 17:34
Előzmény: #13  Törölt felhasználó
Természetesen az MFB-n keresztül. :)
Törölt felhasználó 2009. 09. 17. 17:00
Előzmény: #12  Törölt felhasználó
ha a hitel az EBRD-től jön, azzal nincs baj. Ha az MFB-től, azzal már inkább
Törölt felhasználó 2009. 09. 17. 16:52
Előzmény: #9  Törölt felhasználó
Igen, tudjuk, hogy Demjánnak is megvan az üléspontja, ami meghatározza az álláspontját. Az Ő szemszögéből igaza van, de azért elég kevesen vannak akik ugyanabból a helyzetből élik/szemlélik a világot.
Én például a következő 20 milliárdomból nem 200 hanem 800 milliót költök majd a hátrányos helyzetű gyerekek jelképes kézcsókjára.
Ez a Demján kapott pár hónapja az EBRD pénzből kedvezményes támogatást orosz lottószervezésre? Hányszorosát a jótékonyságainak?
Törölt felhasználó 2009. 09. 17. 13:15
Előzmény: #4  Törölt felhasználó
Enigma!

Mennyivel jobb lenne,ha az 800E még a kirúgott közök végkielégítését,pályakeztdési támogatását és -addíg is- munkanélküli segélyét biztosítaná!
Az eszed be se jut,hogy a többi büszke magyar állampolgár miből él? Segélyből nem valószínű!
Feketeén dolgoznak? Hát ez lehet!
Közteherre fittyet hánynak,de azért a mentő vigye kórházba, orvos lássa el,kapjon támogatott gyógyszereket? Ha másért nem,emberszeretetből nyugdíjat?
(és mind ezt az a 800E,megszakadva biztosítsa?)
Na, majd Viktor rendet vág! (hahaha!!!!)
Törölt felhasználó 2009. 09. 17. 11:41
Előzmény: #6  Goldsegel
Jó helyen volt , jó időben. Skálában ügyes volt- sokat megengedtek neki- majd Mszp felkarolta. Pártpénzeket forgatott- budai kocsmákban elvtársazott. ivócimborái , Grósz, Békesi, Horn. Egy kanadai magyar vegyes vállalat, nem biztos, h kanadai:)) lehet az echte magyar is.
Törölt felhasználó 2009. 09. 17. 11:39
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
pl. túlszámlázott Művészetek Palotája ppp programból.

minden látogatóra 20,000 Ft állami támogatás jut alkalmanként.
watson
watson 2009. 09. 17. 11:36
Előzmény: #7  Törölt felhasználó
hehe.

Azért ő sem adakozna a butaság, tudatlanság és korrupció szaporítására... nem véletlen alapított maga díjakat (Primissima).

BKV, MÁV támogatást le kell venni nullára... A kétkulacsos Gaskót meg becsukni a börtönbe, az alkalmazottaknak meg a tudtára adni, hogy van pénz rájuk csak a vezetőik lenyúlják... :DD mindjárt másért tüntetnének :))
Törölt felhasználó 2009. 09. 17. 11:24
Előzmény: #6  Goldsegel
1-2 dolgot kihagytál,de ide nem írom le.
Goldsegel 2009. 09. 17. 11:22
Tanult, dolgozott, menedzselt és nem egy fórumban sápítozott a lóvéról
Törölt felhasználó 2009. 09. 17. 11:21
Előzmény: #4  Törölt felhasználó
Különben is száguld a magyar tőzsde, nincs itt semmi baj. optimistán kell a jövőre nézni:))
Törölt felhasználó 2009. 09. 17. 11:19
fél millió ember vvégez tényleges produktív munkát???? Ok elfogadom. 800E közalkalmazott meg élősködik. És a vezetői fizetések??
Nekem nincs kedvem dolgozni !!! Elvtársaknak dolgozzak, hogy végkielégítsék magukat??? Premizálás, tolvajlás, átverés megy az egész országban-- köszönjük Mszp
Shagrath 2009. 09. 17. 11:09
ingatlan bizniszből

plázát épít romániába, meg ilyenek...
Törölt felhasználó 2009. 09. 17. 11:00
Előzmény: #1  portfolio
Van miből adakoznia. Kérdés, honnan van ez a hatalmas vagyon?

Topik gazda

Portfolio
Portfolio
4 5 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek