Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Nekem is van Delta részvényem. Úgy látom, hogy nem az árfolyam alakulásán kell keseregnem, hanem belátom, hogy egyszerűen kár volt pozit nyitnom. Ennek ellenére nem olvashatsz tőlem olyan hozzászólásokat, amelyekkel gúnyolódni vagy másokat bosszantani szándékoznék. Persze, ha néhányan örülnek a kárörvendő/bosszantó/gúnyolódó megnyilvánulásoknak, az az ő dolguk, és meggyőződésem, hogy a Katának írt megjegyzésemmel meglehetősen szolidan fejeztem ki magam.
Ez azért nem teljesen így van. Lölö cégei a rendszer cégei, a föni nem is foglalkozik velük olyan szinten mint 4ig-val. A többi amit írtál az stimmel. Nekem ott érdekes a történet hogy ugyan 4ig útja ki van kövezve, és nem véletlenül oda szállt be a nagy német fegyvergyártó cég, de a nemzetközi pénzügyi körök (akikkel OV szeret háborúzni) ha nagyot akarnak ütni egyszer OV-n akkor könnyen lehet hogy arra a cégre fognak oda csapni. Akkor nem biztos hogy olyan jó lesz ott részvényesnek lenni. Most süt a nap, ez tény.
csak eszt ne emlékszem 4 éve is voltak akik eszt irta hogy megvárják a választásokat már unalmas hogy itt mindig várunk valamire és telnek a fantomas évek tyű de teli vagyok
Hát bazdmeg, én ezzel teljesen tisztában vagyok hogy a mindenható pingvin cége!! (Ugyanúgy mint a lölő cégei is) Ezért is nem ment még csődbe ekkora óriási hitelállománnyal a nyakán!! Normális piaci környezetben ez már rég eltűnt volna a süllyesztőben!!!
Ilyen egyszerű a megfejtés? 4ig megy a csillagok közé. Delta pedig a 1.5 Mrd éves eredménnyel, akvizíciós igazgatóval, figyelő listával hová megy? Ha nem kotta szerint játszana akkor ennyi sem jutott volna neki. Mindenki célba ér és csak ez fog kallódni? Persze. Mindenre volt vagy van terv, erre nincsen csak ugye? Mert úgy ismerjük ezeket... A Delta legnagyobb értéke, hogy tőzsdén van, 5000 tulajdonosa van, de a többség pár embernél. El lehet itt dugni bármit.
Igen, évekig vacilláltak ezt vagy 4ig et preferálják. Aztán jászai jobban benyalt a nernek, na meg jobban elhitték az eszement elképzeléseit űrprogram, stb. (Lásd, hogyan bájolgott orbán mellett, trump meg musk előtt) Akkor lőtt ki az árfolyam, előtte évekig 700 -800 körül!! Nagy szemfényvesztő ez a jászai, erre a deltánál nem lesznek képesek!!😃😃
Lehet hogy itt valaki a fejesek közül nem a ner nótájára táncol! Ezt itt kívülről nem tudjuk meg. Tényleg a legjobb ráció az lenne ha bekebelezné a 4ig. Szűnjön már meg ez a vég nélküli kínlódás ezen a szinten ,mert ez mindenkinek fájó!!
Vannak cégek akiknek minden bejön, vannak ahol semmi. Nos a Delta egyik véglet sem. Van ez a 1.5 Mrd körüli eredmény, langyos víz feeling, örökre 5 évre vagyunk a fasza eredménytől stb stb prezentáció a közgyülésen. A sok hülye troll a csőd kivezetés hülye dumával. Az is igaz. Mindenben igazatok van. Egyet áruljátok el : bárhová nézek ML emberei, NER tótum faktumok, kapcsolati háló mint a pókháló. Ők mi a faxt látnak ebben a cégben? Miért van 4ig hypolva az égbe, ez meg szitokszó a BÉT en lassan. Ez büdös nekem egyedül, tudod. Hogy ami túl szép az nekem büdös, ami meg látványosan xar az lehet nem is az. Miért van ez a 2 cég így beállítva?
Mindent kétséget kizáróan a delta! De szigorúan 100! 210 sosem lesz!! Bár, ha a tönkőfejű csillagember jászai, bedob még 2-3 eszement főldöntúli projektet muskra hivatkozva, akkor a birkák ráugranak mint tyúk a takonyra és lehet hogy 4ig lesz a befutó 😃😃
Sajnos azt kell írnom, ha így dolgoznak a cégnél, akkor valószínű többen is megelőzik simán %-os emelkedésben a következő 1-2 évben. Mindegyik cég jól menedzselt, de pont a Delta nem. Az meg, amit írtok többen, hogy folyamatosan veszitek, számomra érthetetlen. Ha 2-3 éve mást is vettetek volna, szinte csak nyerni lehetett volna rajt!
Kedves Pluto, nem szerettelek volna megbántani, bár régen nem voltál ennyire sértődős.... Nem tudtam, hogy a megszólítás már egyből személyeskedést jelent nálad? Illetve szvsz Te fordítva ülsz a lovon... Neked nem kell itt pattognod nap mint nap, mint nekünk hülye gyerekeknek, mivel Te lennél elvileg a nagy Topig gazda a moderátor stb. Így szvsz Neked lenne csak igazán kötelező, itt pattognod nap mint nap, de látjuk, hogy is csinálod ezt is.... Így ha ezt se veszed észre vagy ezt se érzed vagy erre se vagy képes stb. akkor tényleg nincs mit írnom... Fejétől bűzlik a hal.... További jó spekulálást kívánok a részedre!
Én is hasonlóan perverz leszek, csak valamivel 60 alatt szeretnék hígítani a 64-es átlagon 👍 Szóval nekem még ez az árfolyam nem fáj nagyon ,de az annál jobban hogy nagyon nem itt kellene lennie!!! Gondoljunk csak bele , 6 éve delta jövetelekor 100 fölötti árfolyam volt. Beharangozták a 210-et ,mindenki odáig volt hogy már csak a felett lehet a későbbiekben. Errefel most a 60-ast is alig tartja ,szégyen és gyalázat meg kibaszott átverés!!
Ilyenkor lapít mint szar a fűben, hisz korántsem jött be a számítása!! Ja igen, valamikor biztos bejön a 210-es álom ára, de nem mindegy hogy 1 év múlva vagy 10 év múlva, inkább az utóbbia tippelek!! Szerintem már kúrvára veri a víz, csak őt kemény fából faragták, nem meri az érzéseit kiteríteni😃😃
Harcoltam én már eleget a hozzád hasonlókkal. Azért mert valaki nem pattog itt nap mint nap mint egy hülyegyerek,az nem jelenti azt ,hogy nem követi az eseményeket. Nagyon belejöttél mostanában a személyeskedésekbe😉
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.