Bevallom,én már elvesztettem a fonalat.Lassan hányok az egész story/nélküliség/tól.Vagyis inkább a kopasztól.Tartom,amíg ő itt van,nem lesz rend.Azt se tudom elképzelni,mi a cibánkos lófaszt tudna ide behozni?Mindent elhappoltak előlünk.De mivel bukóban vagyok,tartom....csak ez a titokzatos huzavona idegörlő,és gusztustalan.
A Globtermnek, ha jól számolom, ezzel 27,7%-a lesz. 3%-t el kell passzolnia, ha nem akar ajánlatot tenni. 7.740.000 db-t kb. A csődeljárás utáni tőkeemelésnél is eltűnt a végére kb 3-4 milla darab a korábban keletkeztetettből, és így nem kellett ajánlatot tenni.vagy tévednék?
Na a T-Sys hajó is elúszott.....vajon mi a cibánkos lófaszt csinál a kopasz?Bosszantó ami itt nem /megy/.Pappp úr mit tudna ide még behozni??Egyéb extrém ötletek?
Az Úr latja lelkemöt. Éngem első ízben a Secta állított pellengérre ratio híjján, mer feszes hangulatban tréfát szórtam a marakodó kakasok közibé. Másod ízben gondolám a ballonba írván nyugoda a lelkem, de kígyófészek az, s szóparbajra senki ki nem álla velem, csak szemüket forgaták mind a burgundi turista ki először lát engem két lovon egyenesen megállani vágtában, fél hordó után. A ballonba búslakodám hát, mikor egy Eszkalátor nevű fickó odalépettadott hozzám es hírt adott e menedékről. Egy-két nikk ismerősen cseng itt, megpihennék hát. Most adjon innom.
Szia, köszi a választ! . Igen, ez lehet! De miért nem lehet ezt úgy megcsinálni, hogy
ha van egy fundamentumod, mondjuk D., azt IPO-zod, és vagy már a kibocsátás
során bele teszed a NER-es hátteret, vagy már az új tőzsdei cégben (a kibocsátás
után) emelsz tőkét, és hozod be a NER-t új papírok nyomtatásával? Ez azért
tűnne jobb megoldásnak, mivel így szűkebb a kör, gyorsabbak a döntési
folyamatok, nem szivároghat ki semmilyen információ, nem kell osztozni például
E-vel sem, aki nem is tud semmit hozzátenni a házassághoz, legfeljebb az üres,
de túlfűtött jellegét. Ezt az új, de valós múlttal rendelkező céget is vennék a
kicsik, mint a cukrot. Talán jobban is, mivel van előélete, mondjuk a 20
milliárdos 2018-as árbevétele. Ami remek szám, valljuk be.
szia, én egy dolgot tudok elképzelni, hogy az Est ad hozzá valamilyen NER-es hátteret, ami segíti az új céget a hazai piacon. Hogy ki lehet az EST mögött, mint NER-es szál, egyelőre passzolom. Ha ez sincs, én sem látom értelmét miért jönni ide egy komoly cég.
Állítólag most szerződtettek egy jogászt, és egy menedzsert,
hogy végezzék a dolgukat. Nos, akkor ezek vagy túlfizetett Mekk Elekek, vagy
szándékos időhúzásról van szó és később jön a csattanó, vagy nincs itt semmi és
nem is lesz, csak a szokásos hitegetés és taktikázás, ami 2017 óta folyik.
Ahogy fogy az idő, úgy fogy a hit. Sokan beszorultak 100 fölöttről. . Amit nem értek. Adva van egy üres, nyakig eladósodott, a
szocik miatt rossz hírű nullás tőzsdei cég. Adva van az egyetlen egy alkalmazott,
aki az évszázad üzletét látja a cég túlélésében, feltúrbósított áron történő
eladásában. Jelenleg 9 milliárdos forintos a kapitalizáció a semmire, és azt
reméli, hogy majd jön egy, esetleg évtizedek óta működő (D.) cég, aki saját jószándékából megosztja az általa felépített üzletkört, ügyfélkört. De miért?
Ha tőzsdére akarna menni, akkor ott az IPO. Két jogász egy hét alatt
lezongorázza. Nincs hiánypótlás, nincs vergődés. És igen, azt is faszán túl
lehet árazni, lásd a W. példáját. Szuper, hónapokig tartó sajtóval megnyomni a
kibocsájtást, majd ötszörös áron szórni a részvényt a kicsikre addig, amíg a
közkézhányad kellően nagy. Átlátható, tiszta megoldás. És jól tejel. Miért
bohóckodna bárki is E-vel, ha látja a 2017-ót történő vergődést. . Ezt válaszolja meg nekem valaki. Miért pont E?Mivel tud többet, mint egy IPO?
Szektából:"Target barátomtól kaptam további szíves gelhasználásra és agyalásra:
'Határozatból nem állapítható meg hogy egyes hitelezők követelései mikor
keletkeztek. Mikor váltak esedékessé, jogcímek sem állapítható meg. Melyik
követelés képezi a töjeemelés fedezetét? Ki kell egészíteni a it
határozatot a fentiek jellemzőivel. ptk 3:250 paragrafus a.pont. (ptk 3:296 paragrafus 5. Bekezdés. Szerint Könyvvizsgáló jelentés kell közzétenni kötelező. Csatolni a 2006 V tv. 1. Melléklet Ii 2 ab pont És 2 számu melléklet ii. 2. Ba pont okiratok'" Hát ez durvább, mint gondoltam.
Jó kérdés.Sajna semmit nem tudunk,aki meg tud,az nem ír ide.Lesz itt még csavar,de rwmélem akkora cég leszünk,hogy nem győzünk pislogni.Ezt a t syst is a 4 iggel hozzák összefüggésbe,nekünk mi marad vajon?
igen egy szakértőnek ilyen hibát elkövetni nem lehet, mert akkor nem szakértő, csak kontár. ha valóban időhúzás akkor nagy baj van ,vagy lehet ?? a lóláb kilóg....
de lehet, hogy direkt csinálta, és csak az időhúzás megy.45 nap a hiánypótlásra, cégbíróság 30 nap, 90 nap a rábocsátás...az új papírokkal jön a befektető híre is vsz.
Hm. ha valóban visszadobták a tőkeemelést, akkor kicsit a körmére koppintottak. Eddig is gyanús volt, hogy zártkörű tőkeemelést nem lehet úgy lefolytatni, hogy nem nyilvános azok listája, akik kapják. Vajon feljelentett vki, vagy szimplán túl erősnek találták már ezt a 0,78-as tőkeemelést a cégbíróságon?
Plusz azért illene egy rallinak megelőznie egy t-sys bejelentést a 4ig-nél, nem pedig ilyen 3-5 %-os minuszos napoknak. Oké, h be van már árazva, de nem hiszem, h egy ekkora hírt piros napok után jelentenek be. Én ezt figyelem odaát. De felőlem mehet oda a t sys, vagy akár ide, de jöhet ide egy telkó cég is, vagy akár az Orbán féle Delta, franc tudja. Lényeg, h garázscéghez elég lenne egy ministránsfiú is, nem kéne egy Papp.
Törölt felhasználó2019. 06. 21. 21:00
Elnézve a szektát így kívülről,nem tudom eldönteni,hogy a bent van kint,vagy a kint van bent! :) Én határozottan kedvelem őket! Komolyan! Abszolút megérem őket,hisz én is benne vagyok,de higgyétek el ,csak ki kell ülni! Nyilván aki most veszi 80-90 között az jár jobban,mint aki vette 100-190 között,én a második csoporthoz tartoznom! Konkrét dolgokat ki az a hulye aki ide kiír? Egyébként ha ki is írja ,azt se hiszik el! Ez benne a szép! Jó hétvégét! Puszipá! Télen cabrio? Est system? Forronyár? Puszedli?
vsz megint úgy lesz, ahogy szokta. A giga tőkeemelés mellé egy giga jó hír fog érkezni. És nem mozdul az árfolyam, vagy inkább lefelé megy. Ki tudja mikor, és hol ér minket majd a dupla hír. lehet, még nyár előtt, lehet csak ősszel. Utolsó kötésár
82
Utolsó kötés
2.175
Kötés ideje
12:01:00
Napi változás
-0
Napi változás %
-0,61
Forgalom m Ft
6,76 sejtésem sincs ebből kitörés vagy beszakadás lesz.
még csak most kapja meg pl az önkormányzat és a felszámoló a csődeljárás kapcsán ami jár neki? Ez a kötelezettség miért nem szerepelt a éves jelentésben?
látod, nem kell itt törölni,elintézi más.... Utolsó kötésár
81,9
Utolsó kötés
550
Kötés ideje
13:35:42
Napi változás
0
Napi változás %
0,37
Forgalom m Ft
10,83
Legyen szerencsénk! Remélem már nem kell sokáig várnunk és tisztábban látunk majd. Megvárom a végét, bár az utóbbi hetek történései kissé elbizonytalanítottak.
Delta részvény bárkinek/Nagyok leszünk,nagyon nagyok/