ha nem lesz az gáz mert 80 körül már ki tudna törni legalább 100 ig ha addig nem megy el az nem jo,mit gondol setröl baromi alacsonyan van ,szerintem az már megvolt az alja,és összel csak lesz valami trimann hir
180??? Az udvari bolondra ne hallgasson felség!! Ha mégegyszer annyi lesz a tehervonat nagyságú ingyen rv akkor kell eladni nullaban!! Rkgy ig a 78-80 sem lesz!!
ha lesz én is markolok addig most megjátszom ls 71 est is eladom? meglátom,waberers mehetne a héten jo volna igaz masterpkast is kivárt elsö emelkkedés után eg két hetet
Kiralyom légy a resen 37-39 közt inkább ne dolj be a foldet körbe sétáló manopi nak!! Opusban mikor itt volt lett a galiba 150-95 ig le én mar csak nevetek rajta 🤪
Szerintem lesz a josno eddig jól látott a jovobe!! Meg most ezekre a hirekre szeretnek a hiszekenyekre radobni az újabb tehervonat mennyiségű 0,78 rv ket!! En kivarok !!!
Barmi lehet! Csak 400-500-600 felfelé ez a rv !! Lefele elkepzelheto nekik mindegy az arfolyam. Ha jovore nyer a szivarvanyos akkor ezeket tönkre tehetik!!! Nem fogjuk oket sajnálni ők sem segítettek itt senkinek pl egy valosi 210 ft tal!!!
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.