jo ez amig megy,zötyög,nem kell tul pazarolni,delta sosem lesz 200,ft max egy percig,de ahhoz vajna szint kéne,és mégtöbb megrendelés-örülhetünk ha lesz 110-130.öszig várni kell vagy tán 6 honapot
A királyi kincstár, Felség? :) Vagy, ha az nem, akkor majd a Delta árfolyamnyereségéből, amikor 200 körül lesz? :) De egy laptop ma már szinte olcsóbb, mint egy közepes minőségű mobil - még szoftverrel is.
lenovo közel 10 éves még jo az aksi beépitett,ez a másik meg már redmi 7 és tökéletes,3-4 éves tudja a mano 20 évig fogom használni.van egy laptopom több mint 10 éves aksi még mindig jo 50 oercre,a gép tökéletes eszem megáll alma meg a többi drága és minek
Igen, de egy kicsit többe kerülnek azért, de 50-70 eHUF-ért tényleg lehet kapni noname, de komoly hardverrel rendelkező kínai okostelefont, ami simán felveszi a versenyt a világmárkák csúcstelefonjaival.
Egyik nap olvastam, hogy a pár-tízezer forintba kerülő kínai okostelefonok, ha nem akarnak velük bonyolultabb feladatokat végezni, vannak olyan jók, mint az "almás" vagy a Samsung telefonok, és az időtállóságban is el lehet velük lenni 4-5 évig. Nekem Samsungom van, már 4 éves, de kiválóan működik. Persze, azért minden telefonnál meg kell találni a klaviatúráján a megfelelő betűket. :)
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.