Én sem gondoltam, hogy lesz ennyi még ma, de délelőtt elmentem hazulról és előtte feltettem 65-re, aztán délután, hazaértve pozitív meglepetés volt, hogy elvitték. Most folyik a profitrealizálás. De ezért szerintem ezt, a 62-66 közötti szintet tartják még talán egy-darabig, mivel a 93 milliónál jóval több van kint 60 Ft alatti árfolyamon.
Én már azt hittem sosem lesz ennyi, ha figyelem eladom 65 ért bukoban és visszaveszen 61 en de elnéztem , igaz nem is tözsdézek, de a 4ft forrom lett volna, nembaj várok.épp akartam kérdezni remélem eladta.azért figyelni mert ki tudja lesz e csirgás vagy megy a felfelé a trend.
Ezelőtt jóval hasonlókat írtam disztingváltabb stílusban, amire nekem-jöttek, személyeskedtek még itt is, amikor már a Szektából kitiltottak. Ennek ellenére azt várom, hogy rövidesen elindul felfelé. Persze 70-80 fölött mostanság szerintem nem nagyon lesz. De kicsit sem.
Hát igen. Bük, Zalakaros, Hévíz és Sárvár viszi a jó színvonalú hoteleket illetően a pálmát itt, Nyugat-Dunántúlon. Egyetemre Pécsre jártam, és utána hetente egyszer meghívott előadóként is még az elején, akkor azon a környéken Orfű, Abaliget és Harkány volt a legjobb, de már biztosan sokat fejlődtek azok is az utóbbi évtizedekben, azonban egy-két éve megnéztem az arrafelé lévő welless-es hotelkínálatot, meg sem közelíti minőségben a felénk-lévőket, és nemcsak azért, mert lokálpatrióta vagyok. A Nyugat-Dunántúlra jönnek osztrákok, németek, angolok, Hévíz pedig tele van - az előbbiek mellett - oroszokkal, bár tegnap kirándultunk arra, Hévízt is útba-ejtettük, de nagyon kihalt, és csak német szavakat hallottunk. Ennél délebbre már nem mennek le. Ha pár év múlva beindul a sármelléki reptér teljes kapacitással, akkor az még nagyobb durranás lesz. A magyar BÉT nem nem nagyon hozza a befektetői elvárásokat. De azért remélem, a Deltát még néhányszor felhúzzák. Egyik, korábban a Szektában sokat kommentelő ismerősöm 90-nél szállt ki, mert elunta, és elvitte a pénzt az amerikai pénzpiacra. Kellemes, szép hétvégét!
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.