Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Azt sem igazán értem, hogyha a tőzsde a jövőt árazza, akkor az Nvidia mi a fenéért esett ma több mint 4%-ot egy nagyon jó Q3 jelentés előtt. Ráadásul ez újra megtolhatja szerda estétől a tech papírokat is...
Ez a rohadt szívás. Múlt csütörtök óta tologattam a shortjaimat a kamurallyra. Tényleg rohadt pszichológia. Ma már feladattam, mert eddig bármilyen esést visszavettek. Hát most nem. Több longom rámégett a mai nap. Amit a sok-sok mini apró nyerő shorttal nagy nehezen összeszedtem egy hét alatt, azt ma egy nap alatt visszaadtam, hogy próbáltam long pozikat felvenni. Aki akar lehet örömköndi a káromon.
Amúgy szerencsétlenek miért most adják, eddig nem volt idejük? Hülye barmok. Ennyit tudok mondani. A végtelenbe tartják az 1h fisz-fasz aljakat, aztán -2-3%. . Nem sokáig tartott ki az új csúcs: 21100-21160. 20700 alá: 20700-20800 megerősített ellenállás, kb.
hát én sem. én a daxra fogadtam, állt egyhelyben... ez a normal Nasdaq, (a futiban látszódnak az éjszakai mozgások is, emiatt nincs GAP): itt viszont GAP-es, ez a 15:30-22:00 https://kephost.net/p/MTU0MTg0NQ.png
futi 20000-ig van 550 pötty. közben ott van még a 20300 a rajzom szerint + ez a trump nap, amikor nyert. annak a nagy gyertyának az alja, vetítsétek rá a legalsó feketére ~20300 durván. S&P megtartotta még a NAGY GAP-et. valószínűleg csak idő kérdése, jövőhétre is kell valami...
450 …:) Az előnyöm veled szemben leadhatatlanaz igazam az egyszerűen tagadhatatlan. Mert ebben a világban a te helyed a kérdésÉs ha bomba nagy az ütés, nem áll el a vérzés https://www.youtube.com/watch?v=lyejohCId7A
tovább boírtják, 20466. "visszavonom". DAX meg szépen tartja a maga kis 19200-át. Én hülye látom, hogy a nasdaq szigetesen esik, és a 14:30-adatra is negatívan reagál.. nyitáskor is pirosodik, 20700 alatt kezdett. és a DAX-ot veszem (és -)
DAX tartja az emelkedő 1h aljakat. 19220. Ennyi történik, várja a bollinger közepet, ami már 19190. Ha itt jön egy +0,5%-os USA emelekdés, DAX irány 19300.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?