Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
hát s&p m5 nem zárt 5690 alatt 5692-nél pattant. DAX esik tovább, annak ellenére,h s&P zöldül. msot kellene egy -20pontos s&p rogyasztás. 5690 alá. 5710-ről.
https://www.investing.com/indices/germany-30-chart 18970 alá zuhanás után reménykedtem,h csak visszanézi a 970-et, de 19000 lett újra. USA zöldül, támogatja. Dow Jones zöldült egy erősebbet, sajnos. S&P éppen csak a szárral ér össze. egy 5665 -öt vártam volna, reálisabb, mint a 5690. usa nélkül lófasz sincs.
holnap opciók és a hatik lejárata lesz ...úgy saccperkb 14ig bacott nagy csapkodás lesz pontosabban várható (elméletileg mert volt már ugy , hogy lófax lett kaporral) .....a certista szekciónak a gyors csapkodás miatt kockázatkezelési hiányosság miatt kissé necces lehet trédelgetni (akkor is) https://www.youtube.com/watch?v=HvhCfVYB_JA&list=RDHvhCfVYB_JA&start_radio=1&rv=HvhCfVYB_JA&t=0
1h bolitető nasdaqnál 19660, 19800-on ácsorog, dax megcsinálta reggel,h visszajött az 1h tetőig, VAGY legalább bevárja, van rá 1-2 órája, 17:00-ig. s&p 5675-ig várnám, ideálisan. nasdaq 19620 dax közben 18980, esik rá a 18970-re...
Látom figyelsz, igazad van! Xtb nasdaq shortot nyitottam, tegnap este. Tulajdonképpen magam ellen fogadtam. Erste Tl vs. Xtb short. Erste áll nyerésre...
m15 reális korrekció 18900,ez a napi nyitó lenne. viszont m30 még emelkedő aljakat csinált, hiába a mostani 2 piros. Itt a támasz a 19005, 19017-nél van most (újra) m15 19010 volt a kitörési szint, odáig engedték. Így tehát amíg nem megyünk 19000 alá, addig csak vágy minden 19000 alatti elképzelés. Egyelőre ott tartunk, hogy m5 boli aljáig PONT leért ez 18010 és patt. kalapáccsal.. hogy fogja ez tolni, ha csak peckeli...
Adatoknál majdnem.. De tartom még.. Mostmár megvárjuk usa nyitást..Aztán meg a 16.45-öt..Nem hiszem hogycát merném vinni holnapra a TS112-őt.. A cfd-kkel viszont lehet megvárom a zárórát.
Ugyan vettem délelőtt pár száz Ts115 - öt, de a 112 tulajokkal most együtt érzek, és nem fogok rájuk irigykedni ha innen fordul, mert megérdemlik a sikert. Eléggé kicentizték....
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?