Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Sokan elfelejtik hogy ez a hónap utolsó kereskedési napja. A negyedév utolsó kereskedési napja. Emellett a legtöbb USA cégnél a pénzügyi év utolsó kereskedési napja. Shortzárás és kozmetikázás van ma
amúgy rocco arra célzott, hogy ez az esés nem ment teljesen még végbe....14950-15000ig várta....kíváncsi vagyok hétfőn hogyan értékeli ezt a laza 400 pontos ugrást...
egyébként Nesztee kereskedési taktikája pont ilyen napokon nem jó, amikor réssel fel nyit, sőt, kiemelten veszélyes....hiszen - egyébként logikusan - mire játszhat ilyenkor, longra nem, hiszen magasan nyitottunk, esetleg shortra a résbetöltés miatt....na de ma tulajdonképpen ahhoz is rossz volt a nyitás, mert felment 430ig majd 450ig...utána mlg volt egy kiugrás lehetőség esetleg 400 körül a rossz shortból, de azóta húzzák felfelé.... és ugye a longból nyilván a fentiek miatt (résbetöltés esélye, fals megugrás ma reggel) esélytelen volt naposon felülnie....
az az érdekes, hogy azt érzem az itteni daxosok nem voltak benne ebben a mai longban, vagy nagyon kevesen....mondjuk amilyen erőtlenséget mutatott napokig nem is csodálnám.....
USA Futuresek sötét zöldek! Hogy mi lesz 7főn azt nehéz megjósolni, de a mai napra további emelkedést várok mindent figyelembe véve. Ja és a 1SXP ma már volt 32 is🙂 kár hogy csak 10 darabbal szórakoztattam magam!
már cikkeznek a stagflációról. nem fognak nagyon vásárolni az emberek... próbálják eltenni a pénzt. egy tartósabb stagflációnál nincs rosszabb... csökkeni fog tovább az értékesítés minden téren, ergó kevesebb a zsebben a cégeknél, ergó csökkenő árfolyamok. én így vezetem le. ennek az előszele volt, szerintem.
na, levágtam amit utána írtam, mert spéci karaktert használtam. szóval 15.600 még meglehet, ott naposon két mozgoátlag metszése van. szépítene a hetesen is úgy stb.... aztán jövő héttől várnám az esés folytatódását.
Azért az érdekelne, kinek mi a véleménye az elmúlt hétről.... Miért ment le, miért addig, miért ott fordult, mire ez a 300 pontos felpattanás stb. És ezek után ki mit vár a jövő hétre....
papíron kb. ennyi volt...15460 környéke....USA ha túl happy lehet lesz egy felszúrás 15500 fölé....de kb. ez az elvárt szépítés a hétre...és persze így a bármit hozhat a jövő hét érzést is fent tudják tartani
ezek szerint nagy eséllyel csak az lesz a terv ami írtam is hét elején, hogy a korábbi réstető és mozgók és korábbi alj által kijelölt sávban próbálják majd bezáratni, azaz 15400-15470 között (USA majd eldönti a mai happy mértéket)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?