Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
itt a nagy alkalom a stopvadászatra, meglepne ha kihagynák....csak be kell szúrni a mozgó alá 30-40 ponttal olyan 15430 körülig, tutti stopoknak kampec lenne
15500 körüli myitást ad az usa záró utáni állás, hát ez kemény...rámozdulhatnak így a támaszzónára...és akkor már lehet rámegy a résre 15350-15400 környékén....
Gyüjtöm az erőt,mert valami azt súgja,(Nesztee most ne figyelj)hogy meg kéne tartani mind a ket longot,a Dax-ot is meg az OTP-t is.Az is túl lett reagálva szerintem..Eddig 100 forintot sem akart esni,most meg pár nap alatt 1800-at? Szerintem ezek jó beszállók longra. De majd elválik..
Vagy szépen minden marad a régiben..sávozás tovább 15600 fölött..Én erre szavazok..aztán majd amcsik eldöntik...Az a legnagypbb problémájuk,hogy jó a gazdaság..ki látott még ekkora problémát..Ettől biztos nem fognak beszakadni a tőzsdék,infláció ide vagy oda..
szerintem ha usa 17 óra környékéig felfelé lépked, akkor dobni kell a longot, mert trükk lesz és holnap tovább le....akkor jó esetben 15650 körülig elmegy...és 17 után fél óra alatt ráteszik 15600 környékére...holnap meg nyitunk ma min. körül...
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?