Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Ok értem bocsi.. Csak magamra vagyok mérges,amiért lezártam a 15975-ön megnyitott shortot 900-on..Az OTP-t meg 0-ba.. Szerdára mindkettőn nagy nyerő lett volna...(DAX-on 4100-5000, OTP-n 1100-1650)
Elballagtak a tréderek , befektetők a Wall Streetre. A FANG részvények forgalma általában külön külön már általában nagyobb , mint a daxié az amcsi indexekről ne is beszéljünk. Olyan mint a Bux 2010 előtt , a forgalma 8-11 milliárd froncsi volt naponta átlagban , manapság 4-5 milliárd és itt a reálértéről ugye ne is beszéljünk
nos kedden a beírt nyitás pillanatától sacc ballagott 70-80 pöttyöt fel trailing stoppal akár (követő vagy csúszó stop) meg lehetett fogni 30- 40 pöttyöt ...ami 5 cfdvel felénk (150) 200 eurónyi manna( pozi nagyság függő)...megcsinálja 2 x egy nap (persze nem célszerű egy lábon állni és csak daxolni) oszt jónapot.....persze ez napon belüli kereskedésnél , alkalmatlan eszközzel (erste certi) kivitelezhetetlen.....
számít az? sose írja be a zárást, sokszor a nyitás...így követhetetlen így a mondandója igazságtartam ugyis... Én pozit nem viszek át ma már, túl nagy lehet este után a mozgás....
már lassan 5xxx az a certi... nevetséges ami megy....főleg a 400 pont fel múlt héten és majdnem még a 16000et is megkóstolta....manipulált szerencsejáték az egész
részben töltött rést, maradt bőven....hát nem tudom, ebből így simán fals kitöréses szigetforduló hétfőn...bár gondolom teliverték shorttal a rés miatt, lehet rászopatnak előtte 16000 fölé szúrással....fene tudja...
ha ez igaz, márpedig ha te így tudod gondolom az, akkor a tegnapi USA fel egy fals fel volt, ami arra volt jó, hogy a DAX-ban csináljanak egy fals kitörést....ebből akkor itt jövő héten csúnya hétfő is lehet, bár a dax is 100 pontot leadott már a maxhoz képest...
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?