Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Részemről DAX lezárva..újabb 200 certi pont.. OTP-t meg talán 0-ba sikerül.. Mindig elcsábulok,pedig éreztem hogy ez nem tud esni,akár mennyire is csúcson van..mármint az idén..
Mindenkinek a saját lehetőségeihez mérten kell kockáztatni! Ne hagyd magad befolyásolni! -és nem kell magyarázkodni. Van aki munka mellett zsebpénzt gyűjt, van aki ebből él. De hosszú évek munkája és tapasztalata kell a sikerhez.😉
50 db az nagyon kevés....izgalom meg megvan, ha már az ember terheli a szervezetét, akkor érdemes 300-1000 db netán többel nyomatni....100 pontnál 50 db az olyan 20 ezer Ft....nem érdemi
Én mem tudok más magyarázatot.. De azért sikerült rányitnom 15975 körül egy adag shortot,4100-on,megfűszerezve egy kis OTP-vel,azt meg 14750 körül 1100-as certivel.. Pedig lehet ma pihennem kellett volna...
és eddig az ath-val akkor azt árazta, hogy német recesszió van?Ne vicceljünk már.... Látszik ma is, ezek robotok, manipulált mozgások...400 Ponttal vagyunk a tegnapi alj felett a semmire...
4090ért vettem én is kemény 50db-ot. Szerintem 16000-at megfejeli, irány dél. A forint mutatja az irányt, szoktam mondani, erősödni nem igazán tudott délelőtt, most inkább gyengülni próbál. (talán fordulnak a tőzsdék, lefele)
Hát a kisérő szöveg az volt,hogy nem lesz több kamatemelés,plusz még a gazdasági adatokból arra is következtettek,hogy jövő év elején elkezdődhetnek a kamatcsökkentések. Szerintem ezt árazza most a piac..
lehet egy vonal lesz ma 15940-15960 között , ki tudja, képesek megcsinálni azt is...netán enyhe fel, hogy a nyilvánvaló short nyitásokat kényszer zárassák....de hogy ez a 100 pont rés nem éli meg az októbert az tutti zicher....
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?