Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Sosem értettem miért ragadtunk le két állatnál, maci és bika, elég uncsi. Én beveztnék egy csomót hogy színesebb legyen. Pl 130long T-Rex, 107short dögkeselyű. Reggeli dögkeselyű hangulatról T-Rexre váltottam... 😎
a géniusz szekció kezd ébredezni..:) akkor lesz igazán tuti mókás ha végül bikás lesz az adatra adott reakció..,, ”van, aki a porondon marad, és olyan is akad akinek menni kell “ http://keptarhely.eu/view.php?file=20230913v02xdjbvx.jpeg
tripla alj ill a 200 napos MA ill EMA , mint erős támasz funkcionálhat , persze csábításként alatt egy lik (341-426 sacc) , ha kitörne a pánik (nem tudható ??? ) kiszámíthatatlan http://keptarhely.eu/view.php?file=20230913v01x1620b.png
Rocco is benézte ezt most, reggel makogott is....ugye ő egy felt érzett már 15580tól olyan résig kb. 16200 környékére...ez a mai réssel le neki is kérdőjel....
Cumi van.. 15.580 csak megfogja talán.. Ezért van igaza Nesztee-nek,hogy le kell zarni napon belül,mert ki tudja mit hoz az ejszaka..Főleg aki certizik és 17 kor zár..APéntekről hetfőre bejött volna,keddről szerdara már nem. Ez van...
15.750 körül nyithatunk a jelen állás szerint,esetleg 15.800-on.. Jó is lenne,mert nem zártam le a longot..Amcsiktól függ minden,hogy visszaesnek-e,vagy kitartanak ezeken a szinteken..
15820ig rés nélkül nyithat holnap, ez érdekes medvecsapda lehetne a 16xxx előtt...persze ez a longos verzió :) shortos, hogy réssel le nyitva meg sem áll 15500 körülig....
15.700 azert erős támasz.. Áprilistól kb.15-ből 10-szer működött,4-szer vitte át 600 ig,egyszer meg 500 ig..Aztán persze lehet hogy pont most törik le..
szerdán amcsi infla adat ...sz@rt várnak ( nem tudható persze az adat ill. a rá adott reakció ) így az óvatosabb félénkebb swingerek kiszállnak a rv. ill. hatis index pozikból ... "Vannak régi pilóták és vannak bátor pilóták, de nincsenek régi, bátor pilóták." Kosztó
Attól függ, melyik idősíkon mit látok bele.Többnyire 50-100 pont között keresek záró szintet. Ha figyelni tudom és látom az erőt, akkor húzom a profitot tovább.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?