Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
nem tudom igazából ezt a pénteket hova tenni...ath-nál kik veszik és tartják egész hétvégén a papírokat...vagy egyáltalán azt se fogom, hogy full vörös bankszektor esetén hogyan tudott ekkorát fordulni a dax pénteken.... Most vagy az van, hogy medve csapdát csináltak és a fellel kényszer sc alakult ki péntek vagy ezt a daxot tényleg lassan semmi sem érdekli addig, amíg nem csinál egy új ath-t.... Hétfőn nyitó ha -0,5% és lefelé indul, akkor előbbi a tippem, ha 15900 körül nyitunk, akkor nincs mese, itt új ATH lesz és kér a shorttal erőlködni.
az 5 órás charton az első rés ezzel pipa, a következő 15600 körül, majd 15350-15400 között...hát nem tudom....valahogy most olyan esést érzek továbbra is....főleg ha a hetes gyertya átölelő piros lesz....
én most kockáztatok, rányitottam most 15800nál ugyanannyival mint 15900 felett....így most duplával megyek, ha meg véletlen visszamegy, akkor holnap zárom nulla körül....az egészet...haszonra kockáztatok, hátha....
ráadásul a genyók tegnap csináltak egy bikacsapdát is, mert bár napközben volt közel 100 ont mínusz, de pont zárásig vánszorgott felfelé így kényszerítve a short zárást....ma .meg már fél10re bereccsent fél óra alatt
semmiből jött ez az esés most, olyan nagy volt a nyugalom és a happy, minden nap ugyan volt a reggeli felhúzás után lecsorgás, de másnap megint csak fel és fel....lassan 200 pontra a havi maxtól már....
durva meddig felment :) nagyon korán nyomtam rá shortok, el is vették, ez van. de ez a 3 csúcsos divergencia napi grafikonon ez már konkrétan rémisztő :) nekem ez már ilyen "kileheli a longos lelkét" szinten van. http://keptarhely.eu/images/2023/04/19/v01/20230419v01xjmizu.jpeg minden divergencia egy időzített bomba :) előbb utóbb robban és akkor indikátorok irányába áll az árfolyam - ergó csökkenni kezd. longgal nem piszkálnám... de shortot is csak messziről :D ki tudja hova szúrják fel az ereszkedés előtt.
Továbbra is érdekes felben vagyunk, megugrások, majd napokig lecsorgás és vissza....most éppen a 17750-15900 sávval szarakodik napok óta....De továbbra is longosnak tűnik, ahogy USA is....
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?