Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Rocco mai szavaiban bizonytalanságot, hovatovább tanácstalanságot véltem felfedezni.
A keddi "blowoff" 6750 felett továbbra is nagy kérdéseket vet fel. Nem sikerült belőle észak felé továbbmenni, ezért a következő napokban a legnagyobb óvatosság javasolt a DAX-al - mondja.
Ma valszeg egy kb. 6650-ig való lecsorgást követően elképzelhető egy próbálkozás 6815/40-ig bezárólag. Utána felfelé egyelőre több nem várható, nem látható.
Lefelé vigyázni kell, főleg az ismert 6610-es támaszt követően, mivel onnan a DAX már nagyon kiszámíthatatlanná válhat, akár 6500-6400 közé is bezuhanhat.
Ha nem muszáj kötnie valakinek, akkor inkább a mozi javasolt mára.
mielőtt Rocco közzéteszi a napi orákulumot, néhány gondolat a napos chart alapján.
Jelenleg mind a longban mind a shortban érdekeltek bőven találnak indokot a saját teóriájuk alátámasztásához.
Éppen a triplacsúcsos napos nagy fej-alakzat nyakvonalán libikókázunk, valahol bent a jobb váll sűrűjében. Részemről egy 6500/6480 közé való ereszkedés tűnik a legvalószínűbbnek ebben a pillanatban, mely akár ma is bekövetkezhet.
Amennyiben az sp500 is befejezi a megindított hármas korrekciós hullámot, akkor annak B tagja mostanában záródik, majd az induló C hullám valahová 1310 és 1338 közé viheti.
DAX ekkorra valahol 6000 környékén vagy alatta küzdene az ottani támasszal.
Mindez a következő két hétbe szerintem még bőven beleférne. Ha mégis kilövés északnak, akkor tévedtem.
DOW-ban 'beragadt' egy potenciális zászló 12800-ra, egy potenciális fejváll 12700-ra.
Pozitív alakzat talán, ha holnap felmegy 13070 körülre.
SP-ben megvannak ~ ugyanazok az alakzatok.
DAX hellyel-közzel teljesítette a duplacsúcsot, holnapra nem látok semmit - illetve nagyon lent kellene nyitnia ahhoz, hogy valami értelmes látszódjon.
660 egyelőre megfogta(mondjuk nem saját magátol, némi sp támaszra). Kiváncsi leszek, ha nem lesz sp, hanem lesz mondjuk egy -2% kína, mit kezd magával holnap?! Vélemény?
Közeljövőben nem hiszem h betölti, sztem lassan fordul a kocka. Apple lufi is pukkad, bankok is, velük együtt amcsi futik is.... innentől esélye sem lesz manapság betölteni szvsz!!
dax naposon még mindig van fennt egy rés 6940-70 közt,én még nem temetném,fordított fej váll lesz,ha 6600-ról holnap fordul,ellenkező esetben stornó,csakis kizárólag sztem.
a Randomnál tudtommal csak certivel tudok olajat, aranyat, indexet (Dax) kereskedni.
Oly cégre gondolok mint amilyen az Admiral, ahol a tőzsde nyitvatartása után is tudok még kereskedni, úgy mint a demó számlájukon.
'Depriv kolléga' tanácsaira olyan mértékben érdemes hallgatni, hogy a nevezett kolléga épp egy 640 körülről indított DTS-t ül ki, pedig 'tudta', hogy magasabbra illene még mennie az indexnek, és utóbb látta a combos +div-et is m30-on.
Amúgy: gyakorlatilag mióta 660-ig leért (~ egy hete hete) azon studírozunk, mogy meddig megy fel és utána mikor indul le 6k-ig.
A jobbváll ~ három hét volt. A balváll viszont ezen a skálán tipikusan rövidebb szokott lenni. Elvileg belefér még egy kisebb kör föl. De a DAX nagyon beOTPsedett már. Nem tudom, mi lesz.
on
Segítséget szeretnék kérni.
Kereskedő céget keresek, kb. 100.000huf-al kezdenék, ami érdekel olaj, arany, ezüst, valuta és indexek. Kis lot lehetőség (0,01) fontos. Magyar nyelvű felülettel. Szemezgettem az AdmiralMarket-el. Tudnátok véleményt írni róla, edetleg helyette ajánlani másik céget?
Segítséget előre is köszönöm!!!!
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?