Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
azt olvastam, hogy 100 %-os margin szintnél jobb ha mi zárjuk, vmi tájékoztatóban.
50 %-nál figyelmeztetnek, aztán nem tudom, mikor zárják maguktól....
még nem jártam ennyire lent soha....
Akkor kivárhatom nyugodtan az alsó 10-20 %-ot is?
megmondanád nekem, a margin szintet hány százalékig érdemes vagy normális tartani?
azaz mennyi az a minimum, amikor jobb, ha én adom el, amim van mínuszban,mint a gép?
Nem mind1 honnan vagy, mert elképzelhető egy visszateszt (depriv kolléga majd megerősít). Am most nem tudod úgy sem eladni, meglátod mi lesz amcsikkal, és reggelre kínával.
(#1152) Re: Elfogyott az EKB pénze - VIDEO
Értékelés: 0
előzmény (#1151: Boczy_71) | válasz erre | Ma, 16:28
Jön a beültetés, zárás után meg bevernek mindent, holnap meg gapdown szvsz! Vélemény?
lipido
Jelzés a moderátornak
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?