igen de kerestem vele kb 3500Ft-ot hivatalosan, és kaptam ajándékba 100 000Ft-ot, amikor utoljára néztem a rendszert semmi hibát sem mutat. A többi dax shorttal nem akartam idegesíteni magam azzal majd 20 000közelében próbálok. 600Ft-om volt utaltam reggel 100 000-et, egy vétel eladásom volt dax-ban, most van 108.500FT a számlámon meg 30 db nasdaq short. ezt a profik is megirigyelhetnék. Valószínűleg az év végén befejezem a befektetői pályafutásom közel 30 éves tapasztalattal. Annyi szélhámosság van a piacon, hogy csak annak éri meg akinek vannak komoly belső információi, vagy akkora a tőkéje, hogy úgy is az lesz amit ő akar, vagy aki igaz értéket vesz hosszú távra. Én igazi érteket veszek a családomnak egy nagy kertet a szeretett városomban, aminek az értéke biztosan lépést tart az sp500-al............
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?