Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
DOW-ban 'beragadt' egy potenciális zászló 12800-ra, egy potenciális fejváll 12700-ra.
Pozitív alakzat talán, ha holnap felmegy 13070 körülre.
SP-ben megvannak ~ ugyanazok az alakzatok.
DAX hellyel-közzel teljesítette a duplacsúcsot, holnapra nem látok semmit - illetve nagyon lent kellene nyitnia ahhoz, hogy valami értelmes látszódjon.
mielőtt Rocco közzéteszi a napi orákulumot, néhány gondolat a napos chart alapján.
Jelenleg mind a longban mind a shortban érdekeltek bőven találnak indokot a saját teóriájuk alátámasztásához.
Éppen a triplacsúcsos napos nagy fej-alakzat nyakvonalán libikókázunk, valahol bent a jobb váll sűrűjében. Részemről egy 6500/6480 közé való ereszkedés tűnik a legvalószínűbbnek ebben a pillanatban, mely akár ma is bekövetkezhet.
Amennyiben az sp500 is befejezi a megindított hármas korrekciós hullámot, akkor annak B tagja mostanában záródik, majd az induló C hullám valahová 1310 és 1338 közé viheti.
DAX ekkorra valahol 6000 környékén vagy alatta küzdene az ottani támasszal.
Mindez a következő két hétbe szerintem még bőven beleférne. Ha mégis kilövés északnak, akkor tévedtem.
Rocco mai szavaiban bizonytalanságot, hovatovább tanácstalanságot véltem felfedezni.
A keddi "blowoff" 6750 felett továbbra is nagy kérdéseket vet fel. Nem sikerült belőle észak felé továbbmenni, ezért a következő napokban a legnagyobb óvatosság javasolt a DAX-al - mondja.
Ma valszeg egy kb. 6650-ig való lecsorgást követően elképzelhető egy próbálkozás 6815/40-ig bezárólag. Utána felfelé egyelőre több nem várható, nem látható.
Lefelé vigyázni kell, főleg az ismert 6610-es támaszt követően, mivel onnan a DAX már nagyon kiszámíthatatlanná válhat, akár 6500-6400 közé is bezuhanhat.
Ha nem muszáj kötnie valakinek, akkor inkább a mozi javasolt mára.
Csúcs völgy elemzéssel az az érdekes, hogy daxi D1-en emelkedő trendben van és épp csak korrekció zajlik, valamint a reggeli felhúzással H1 is emelkedő trendre váltott.
Érdekes , pedig én pont az ellenkezőjét várom, na majd meglátjuk.
D1 utolsó alj -völgy pont- : 6529
utolsó csúcs : 6812,5
most épp korrekció zajlik, ha ebben a fázisban 6529 alá szúr az árfolyam akkor a trend csökkenőre vált. -nagy hajó lassan fordul-.
H1 utolsó alj : 6644,4
utolsó csúcs : 6703.3
Amíg az árfolyam 6644,4 alá nem szúr addig itt is emelkedő trend van.
Itt a rövidebb időtáv miatt több a trendváltás.
Hetesen viszont egyértelműen csökkenő a trend.
Tegnap ugyan ez volt, adatok előtt húzták fel (szar adatok jöttek persze) nehogy elessen a kritikus (610) szintig! Ma megviccelnek minket, vagy marad ugyan az a forgatókönyv? Vélemény?
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?