Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Szerintem meg Dax lecsoroghat par nap alatt 24.000 alá...Usa nélkül is.. Csinált már ilyet.. A 25.250 erős ellemállása volt..Csak felszúrogatott 300 fölé,de vissza is esett.. Szóval inkább továbbra is a Dax shortnak adnék nagyobb esélyt mint a Nasinak,hiába van már a fellegekben.. Menekülő indexként használják egy ideje a befektetők..
Ezt is megköszönhetjük hogy a 30.800-as felszúrástól végre hajlandó volt lecsúszni 1%-ocskát..de már repül is visszafelé..longot persze megint nem mertem.. Ellenkezik az elveimmel.. A vesztő elvekkel..🤪
NQ eddig jó,ott jön ki egy short irányú adat 16 kor,ezért nyitottam shortot,kérdés meddig megy,mert este meg jöhet long irányú adat zárás után,igy le fölre számitok 30300 nál van támasz
Na betelefonáltam az Axiosnak és azt mondtam,hogy benfentes vagyok,és akár már ma aláírjak a 100 éves békekötést,remélem ez beomlassza ezt a szutyok olajat :)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?