Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
már félkor elkezték beverni igy futtában kötöttem bele majdnem el mujáztam, vissza teszt után stopot mozgattam nullába innentöl már csak bizni kel hogy bejön a rulett https://imgur.com/a/euQcw1a
nagyon esélyes hogy ez a mozgás fog végig menni https://www.tradingview.com/x/ynRLhCBu/ Ezt szinte lehetetlen elkapni és benne van az is hogy tévedek... kis exponenciális hullám kb zárásig maxolás és vagy elötte pár percel fordul le vagy afterben
A kolléga úgy értette hogy ha valaki be is írja hogy mit nyit mit zár, az a fair trade. De amikor csak annyit nyögnek, hogy tele volt baszva shorttal és főleg ez hajtja, akkor logikusan shortot nyit vagy azt vár, no de mikor? Vagy Zoltán kolléga csak a birkák shortolják usat, 1* ti is fogjátok' ha már fordul, mert az lesz a trendirany pillanatnyilag. Én úgy várom a fordulót, hogy jele sincs. Ez a nagyobb baj. De ez már az én problémám,kb .5-8 napi kamat mínuszban ülök. Belefér, pedig mehettem volna én is longba. Ez megint az én f.... ságom és problémám.
Ha szeretsz random shortolni adok egy jo rulettes tippet... ma este zárás elött 5-10 percel figyeld a fordulatot 1-5 percesen és short... de legyen fordulat és 1 R után egyböl felezd és a stopot hagyd bent ahol van
A tözsdei teljesitményt számla értékre mérik .Egyébként megfigyeltem, ha fórumozok aktivan és úgy kereskedem az általában gyengébb teljesítményt vonz,lehet,hogy azért mert a leírt gondolat erősebb a szimplán mentálissan gondoltnál,így kevésbé tudom elengedni az elképzelést akkor amikor elkellene. Igaz simán szoktam a TA elemzésemmel ellentétes pozikat is bekötni :)
Az enyém az nem sport. Amekkora +ban zárhattam volna, most akkora mínuszban ülök. Miért nem zártam le, mert kb 10* pattant már az nq is a békére. 1* jön egy ilyen hír athn és megveszik, de meddig?
zártam én is NQ longot volt benne 320 pont,még jó,hogy átaludtam az egészet.igy nem tudtam elöbb zárni.Reggel az NQ esés kezdésekor nyitottam shortot az nem jött be pedig pont odáig jött le ahova vártam de az 5 perces visszatesztben lezártam,hagyhattam is volna mert a lehúzott stop pár pontra fölötte volt .Egyébként 247 nél volt a támasz aminek a visszatesztelését vártam reggel és 257 volt nálam az alja. NQ ban most szebben lehet látni a szinteket mint DAX-vab,legalábbis nekem elég katyvasz a DAX.Ott arra számítok mivel alá ment az emelkedő szakasznak még ha csak minimálisan is,akkor holnap lefele veszi az irányt. Nem követtem a híreket, de NQ nak a 16 órás adata volt ami mozgatta,és az jött be amire számítottam, ez nem jó a kamatcsökkentés szempontjából, de megoldották, hogy a hajnali kitörést visszateszteltették vele,a kedvezőtlen adat után meg ment a szokásos long,hála 60-30 perces stochastic szintjeinek volt is benne stabil erő.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?