Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
én már zárva vagyok, kis pluszban :)
nem hinném, hogy a jó ifo után ma mínuszban zár. a zew-et is csak az usa-ban vették észre, hogy jó. talán az ifo-t is majd ott veszik észre
Nemtom. Az adatokról előre is tudták, hogy jó lesz, mert a német adatok hónapok óta jók. Az lett volna meglepetés, ha rosszak. Ezért az árf.emelkedés már közvetlen nyitás után lejátszódott. Most talán azon filóznak, hogy az amcsik tegnap este miért punnyadtak meg annyira.
nem erősödik, messze van az 1,20-tól is, meg az 1,50-től is. helyben mégsem állhat. majd akkor fog gyengülni, ha az usásoknak az lesz az érdekük. ha nem érdekük a gyenge dollár, akkor őket nem érdekli mi lesz 1 év múlva. az usa bankárok nagyon rövidlátóak. és ezt nem magamtól mondom
Szerinte ez a felhúzás a keddi "blowoff" tető ismételt megtisztelése volna némi gyenge utánlövéssel megspékelve. Mivel az első kilövés is besült, a másodiknál még nagyobb erre az esély.
úgy is mondhatjuk, hogy hallgattam rád, de ez nagyon rövid pozi volt az előző felrántásnál 6750-ről 671x-ig.
nem bátorság, hanem kint volt az 5 perces bojliból.
Ebbe a gödörbe nem kis részt az amcsi minősitők miatt jutottunk, sajnos kimásznunk is velük kell: igy meg mindegy is, hogy van-e EU minősitő vagy nincs.
DAX 40-50 pöttyös negativ nyitást áraz jelen pillanat szerint. Ázsia egyelőre minuszos.
Szerintem a héten berakják, de azt azért nem merném mondani, hogy ma.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?