Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
én ma már minden mindegy alapon eladtam az egészet kétszer is és visszavettem közel 10%-kal többet, gondoltam átrakom a ts16-ba, de még adok egy napot, így legalább visszakapom a jutalék felét is, maradtam a 15-be és reménykedem, hogy megúszom, aki benne maradt, de a többieknek is kívánok szép estét, és jó alvást, mert ilyenkor azon kapom magam hogy hajnalban felkelek és ránézek, hogy él-e még a pozíció, ezért is kéne már abbahagyni...........
Este FED beszédig megtartották a longot,aztán majd elválik a folytatás. Azért az NQ beszokta a nyitó réseit töltögetni nyitás után,az esti piac mozgató hír most úgy tűnik bezavart.
nem kapkodják el a kamatemelést, és összeomlott a francia kormány, két "jó" hír mert minden emelkedni kezdett megint, reggelig ki kell bírni hogy ne nézzek rá
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?