Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Én nem így látom. Mivel csökkenésre számítottak, és nőtt.:) Ha az a 16k-t lehet tévedni, akkor egyáltalán miért vártak bármennyit is, ott csak 10k kül van:) Lehet rosszul látom. No mind1. Kiderül mi lesz!
Sziasztok !
6800-t 3. napja nem tudja átvinni, H1-n kis emelkedő trendvonalat letörte, macd eladási jelet mutat, 720 elvileg most már ellenállás, viszont az utóbi napok elég copatósak , és a mai is ... mostani H1 gyertyazárást 6690 körül látnám szivesen...viszont 5M-n vmi duplaalj alakul....
Jobless Claims
Released On 4/19/2012 8:30:00 AM For wk4/14, 2012
Prior Consensus Consensus Range Actual
New Claims - Level 380 K 365 K 350 K to 375 K 386 K
4-week Moving Average - Level 368.50 K 374.75 K
New Claims - Change 13 K -2 K
ez lett az adat, műltkorit 388K-ra rontották, csak ahhoz képest, várakozásnál sokkal rosszabb
Törölt felhasználó2012. 04. 19. 15:49
"Valószínűleg elköltötték az európai bankok azt a februári finanszírozást, amit a Központi Bank bocsátott ki az év elején. Újra bajban az eurózóna."
Spekulánsként mi mind fel vagyunk készülve arra, hogy a tőzsdén ilyen napok is lehetnek, de ha egy mód van rá, akkor nem lehetne legközelebb ennél értelmesebbet?
Azok az előző negyedév teljesítményéről szólnak. A januártól március végéig látott aktuális adatokból azt már "mindenki" kb. tudta, hogy ez a múlt negyedév nem lehetett szar, mert akkor nem javultak volna annyit.
Nekem ma egy short nyerő egy short bukó...össz kicsi nyerő. Ma má nem piszkálom, mert az kapkodás lenne részemről.
Törölt felhasználó2012. 04. 19. 17:23
2012. március 13-án kedden, amikor az sp500 1387-es értéket mutatott felszállóágban, a DAX 6987-en állt, azaz 300 ponttal magasabban, mint a mai ugyanakkora sp500 értéknél.
(#1152) Re: Elfogyott az EKB pénze - VIDEO
Értékelés: 0
előzmény (#1151: Boczy_71) | válasz erre | Ma, 16:28
Jön a beültetés, zárás után meg bevernek mindent, holnap meg gapdown szvsz! Vélemény?
lipido
Jelzés a moderátornak
Nem mind1 honnan vagy, mert elképzelhető egy visszateszt (depriv kolléga majd megerősít). Am most nem tudod úgy sem eladni, meglátod mi lesz amcsikkal, és reggelre kínával.
megmondanád nekem, a margin szintet hány százalékig érdemes vagy normális tartani?
azaz mennyi az a minimum, amikor jobb, ha én adom el, amim van mínuszban,mint a gép?
azt olvastam, hogy 100 %-os margin szintnél jobb ha mi zárjuk, vmi tájékoztatóban.
50 %-nál figyelmeztetnek, aztán nem tudom, mikor zárják maguktól....
még nem jártam ennyire lent soha....
Akkor kivárhatom nyugodtan az alsó 10-20 %-ot is?
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?