Dax mai nap: A mai napi elképzelésem 12.850 környékére lemegyünk, ami szinte egész délutánig eltart, majd onnan repülő rajt új ATH-ra, 13.050 környékére. Meglátjuk.
A konzumba meg az opusba másodpercenként érkeznek a hozzászóllások, ott győzögetik egymást, milyen jó papírban üldögélnek, verve a mellüket, hogy micsoda szakértőkhöz van szerencsénk.....ők tudták!!!
Najó én nem töröm magam semmi baj. Én számítottam másra. Csartot raktam be kérdéseket tettem fel. Sehol semmi. Senkinek semmi véleménye. Mást vártam a fórumozástól. Régen ez is jobb volr úgy látszik. Majd 10 év múlva megint hozzászólok. Sziasztok.
jó akkor erre válkaszolj. Hogy van az hogy napos nézetben dax prompt és a dax cfd pont ellenkező irányba fordító gyertya alakult ki. igaz a dax cfd még nem zárult.
felőlem a longról is lehet beszélgetni. én aztán nem vagyok egy megrögzött shorter. de értelmetlenségről mint a helyesírás meg csak úgy belekötök egy ismeretlenbe mert ettől elégülök ki ahhoz nincs kedvem. és most itt nem rád gondolok mielőtt félreérted.
Dax short