A CSFB ma reggeli napi elemzésében az OTP első féléves gyorsjelentését elemezve megerősítette a legnagyobb magyar bank eddigi "felülteljesítő" (outperform) minősítését és 8,650 Ft-os célárfolyamát.
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=57492
Belaing, a teljes képhez hozzátartozik, hogy tegnap este J.P.-vel eszmecseréltünk és arra hoztam be neki ezt a topicot. Az eszmecserében az is benne van miért.
Kár, hogy kicsi indián ezt nem érti, pedig neki szól. Nagy fehér trader érti, mert Bobolcsai bácsi hosszú-hosszú évek tapasztalatai fegyelemre és körültekintésre intik.
"8650 ftos célárfolyam, mikorra? 2006, 2008, 2010. Nagyon nem mindegy. Ma bekúrták az 50 naposig. " Amcsiban a szelek mostanában nem a bankok vitorláját dagasztják, különösen nem a jelzáloghitelezőkét. Persze ki fognak állni ebből a helyzetből, mert most az amcsi alapkezelők "rotálnak" a tech lett a feketebárány és keresik a szektorokat ahová a techből kimentett pénzeiket be lehet menteni. " Ha már ők kiszállnak, akkor én is kaszálgattam egy kicsit a qqq-n, lefele. (na ez off volt) A mai napra trade over van időm. " Na a lényeg az Otp és társainak, az 50 naposra kúrással nagy pofont kapott, megfigyelhető, hogy a külföldiek előbb a perifériákon kezdik az elektronikus biteket kp-re cserélni (Bét) otthon meg még rotálnak. Nagyon nagy talpraállást nehéz elképzelni az otpben - inkább a rally játszma - beverés kifárasztásos kombinációja jöhet számításba. " Aki ezen az Otp-n itt pénzt fog csinálni (úgy, hogy meg is marad) az megérdemli. arp
Ja régebben az elemzői etikett szerint beírták, hogy az xy cég 12 havi célárfolyama wz, most lazább a módi - itt is kell a kiskapu.
Törölt felhasználó2005. 08. 12. 20:56
A célárfolyam az mindig az adott időponttól 1 év, mint te is tudod, úgyhogy reménykedjünk. Most jól helyreteszik maguknak, majd ismétlődik minden előről.
8650 ftos célárfolyam, mikorra? 2006, 2008, 2010. Nagyon nem mindegy. Ma bekúrták az 50 naposig. " Amcsiban a szelek mostanában nem a bankok vitorláját dagasztják, különösen nem a jelzáloghitelezőkét. Persze ki fognak állni ebből a helyzetből, mert most az amcsi alapkezelők "rotálnak" a tech lett a feketebárány és keresik a szektorokat ahová a techből kimentett pénzeiket be lehet menteni. " Ha már ők kiszállnak, akkor én is kaszálgattam egy kicsit a qqq-n, lefele. (na ez off volt) A mai napra trade over van időm. " Na a lényeg az Otp és társainak, az 50 naposra kúrással nagy pofont kapott, megfigyelhető, hogy a külföldiek előbb a perifériákon kezdik az elektronikus biteket kp-re cserélni (Bét) otthon meg még rotálnak. Nagyon nagy talpraállást nehéz elképzelni az otpben - inkább a rally játszma - beverés kifárasztásos kombinációja jöhet számításba. " Aki ezen az Otp-n itt pénzt fog csinálni (úgy, hogy meg is marad) az megérdemli.
A kutya nem harap a farkába, mondaná erre öregapám aki nagyon okos volt. Az OTP eredménye valóban jó és büszkék vagyunk rá, profitálunk belőle. De! Adjuk meg a királynak ami a királyé. A MOL most fél év alatt teljesítette azt, amit az OTP egy év alatt fog. Remélem fog.
akkor meg vegyed, CSFB! buy for Credit, be the first in Boston who buys OTP :) több, mint 1000 HUF profitot kszálhattok, kedves svájci befektetők. :)))) go for it!
CSFB: továbbra is felülteljesíthet az OTP, változatlan (magas) célárfolyam
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=57492