és van még a rendes projekt szerzödés,amit sajnos elkutyultam a szkennelt változatot,azt nem tudom berakni,de ez a stratégiai szerzödés ez akármennyi idöre szol,ugyhogy ez a legkevesebb ,az orosz államvasutak turbibaprojektje,ugyanis ha rendben van és miért ne ,kapják a többit nemcsak az oroszoktol,tehát évtizedekik,lehet akár évi 30 milliárd bevétel,vagy kevesebb ,de több is lehet.persze nem csak az jöhet közbe hogy nem kapják meg ,lehet válság is ,és még olyan amire nem számitunk.de ez meglesz,vagy megvan mert már eldöntötték,de az aláirás,kell,nyilván kelletik madukat,sajnos ilyen az ember,és ugye a beképzeltség hogy aláirás mert ki,vagyok én exim vezér satöbbi.még kicsit várjunk hiszen ök kérnek szivességet,hagy izguljanak,sajnos ez van.az ember ilyen.
elhiheti ,már én most is ott ülök,több mint egy éve várom,nolement vagy 2 éved,és vannak még,de ez a magyar valoság,csupa lustaság és rosszindulat,ezért is megy lassan,meghát bürókrácia,
A felek feltárják a szétszórt energiatermelésben folytatott stratégiai
partnerség lehetőségeit, és megállapodtak abban, hogy a tárgyalások
eredményeit rögzítik a jelen egyetértési megállapodásban, amelyet a
végleges megállapodások
A felek szeretnék a csepel-tulajdonos saját tőkéjének növelésére
törekedni, és szándékukban áll az egyes működési eszközök, készpénz vagy
ezek kombinációjának járulékfizetése a társaság egyéb juttatásaiért,
amint az az újonnan kibocsátott Csepel holding részesedése.
Hogy az összes érdekelt fél szokásos és kötelező engedélyét, valamint az illetékes hatóságokat megilleti a megfelelő eljárás
A felek a készpénzzel vagy pénzeszköz-egyenértékeseken kívüli
vagyontárgyak tisztességes értékelését a módszertanokkal és a
megállapodás szerinti értékelést végrehajtó harmadik felekkel szemben a
jelen MOU időpontjától számított egy hónapon belül biztosítják
A fenti eszközök eszközeinek valós értékét kell használni az új és a
meglévő részvényesek között kiosztandó és elosztandó részvények pontos
számának kiszámításához. Az ilyen elosztást a csepel holding érdekelt
felek jóváhagyásának kell alávetni, a csepel holding társaságok és /
vagy egyéb, a létét és működését szabályozó dokumentumokban leírtak
szerint
A befizetett eszközöket a csepel holdingtársaság a részvényesek legjobb
érdekében használja, és szigorúan az ilyen eszközökkel járó eredeti
felépítéssel és dokumentációval összhangban.
A feleknek továbbá ésszerű segítséget kell nyújtaniuk a csepel
gazdaságnak a gazdasági szempontból életképes szerződések biztosításában
a járulékos eszközök használatáért. Továbbá a felek kötelezettséget
vállalnak arra, hogy szorgalmasan dolgoznak a csepel gazdaság
vezetésével, hogy új kulcsfontosságú piacokon keressenek új
lehetőségeket
A felek megállapodtak abban, hogy a jelen MOU egy naptári hónapjában
leírt tranzakciót szabályozó végleges dokumentációt és
megállapodástervezetet nyújtanak be.
FENTI HATÁROZÁSSAL, a felek végrehajtották a jelen egyetértési nyilatkozatot 2014 augusztusának harmincadik napján
link
ezt nem olvasta senki ebböl minden kiderül.hogy mi lesz
Miért ne kapná? Nem fogjuk az orosz kapcsolatokat rontani! Ha egy olyan kérdésben is melléjük áltunk ami az EU terveivel ellentétes és persze a mi függöségünket is csökkentené! Kell az a jó benyomás, csak idő kérdése :) link
Ugyanezt gondolom én is. Azért vettem meg, mert ha megkapják a hitelt, 2500+ lesz az ára. Ha nem, 0-ba kiszállok. Elég jó hozam/kockázat arány. Ezért nem akarok bővíteni magasabb áron, max. 600-700, mert akkor növelem a beker áramat. Értelmetlen kockázatot vállalnék, ha balul sül el minden. Ergó engem sem érdekel az árfolyammozgás, csak a végeredmény.
igen akkor én is néztem dobni kéne ,de csak a játszopakkot 2 ezret dobtam ,ez is hiba volt ,most vettem vissza 2 ezret 800 nál, ,tul magasan voltunk,csak bevoltam tojva mi van ha egyszercsak jön a hir és vissza már nem lehet venni,hát nem jött és nehezen szüli meg ezt a hitelt az exim.
CSEPEL