"A Csepel Holding Nyrt Igazgatósága tájékoztatja a befektetőket, hogy a konszolidációs körébe tartozó
Excel Csepel Kft 2011. 04. 01-én keretszerződést kötött a WESCAST Hungary Autóipari Zrt-vel
turbófeltöltő gyártóeszközök és technológia szállítására 2011, 2012, és kisebb hányadban 2013
években, összesen 9,063,377 EUR értékben. Az első konkrét megrendelések dátuma 2011. április 6,
értéke 3,002,050 EUR."
"A Csepel Holding Nyrt. 99,96 %-os tulajdonában lévő Excel Csepel Kft.
szerződést kötött a OAO „SASTA” (Oroszország) Szerszámgépgyárral
automatikus gyártórendszer szállítása tárgyában.
A szerződés értéke: 3.580.000 EUR. A szerződés a EXIMBANK Magyar
Export-Import Bank Zrt. és a Magyar Exporthitel Biztosító Zrt. (MEHIB)
támogatásával és finanszírozásával jött létre.
Az EXIMBANK és a MEHIB 2010.november 19.-ei jóváhagyásával a
szerződés – ezen naptól kezdődően – hatályba lépett."
Nagyot nőtt 2010-ben!!!
"A 2009-ben elért 23 millió forintos konszolidált adózott eredmény után a cég tavaly 216 millió forintnyi nyereséget termelt... A konszolidált árbevétel 1,3 milliárd forintról 2,9 milliárd forintra bővült."
A Csepel Holding Nyrt Igazgatósága tájékoztatja a befektetőket, hogy a konszolidációs körébe tartozó Excel Csepel Kft 2011. 04. 01-én keretszerződést kötött a WESCAST Hungary Autóipari Zrt-vel turbófeltöltő gyártóeszközök és technológia szállítására 2011, 2012, és kisebb hányadban 2013 években, összesen 9,063,377 EUR értékben. Az első konkrét megrendelések dátuma 2011. április 6, értéke 3,002,050 EUR.
Eddig csak olyat láttam, hogy a cégek nyomják fel az árat, és a túlértékelt papírjaikkal tömik a kisbefektetőket. Nem látszik mögötte sem eredmény, sem érték.
Itt meg épp az ellenkezője, valaki nagyon húzná a gyeplőt.
Ami nevetséges az egészben,hogy pár tízezer forinttal tartja sakkban az árfolyamot.
Úgy látszik a PF valamiért nem szereti a csepelt, mert szándékosan nem írta meg a tegnap kiadott hírt a nagy megrendelésről, pedig a csepel árbevételéhez mérten igen jelentős tétel!
Kb. 2,5milliárd Ft-nyi megrendelés 2013-ig, amelyből az éven ~800millió Ft-nyi realizálódik!
CSEPEL