Topikgazda: Törölt felhasználó 2005. 09. 30. 12:07

Csányi Sándor - "Jónéhány sértő levelet kaptam"  

Ugrás a cikkhez
Az innováció sikerét jelzi, hogy az internet bankingben 80% körüli a bank részesedése és hasonlóan sikeres az OTP a mobilbankolásban is. A készpénzfelvételi forgalom 70%-a, a kereskedelmi (kártyás) forgalom fele az OTP-n keresztül bonyolódik.

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=59460
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2005. 09. 30. 13:30
Előzmény: #3  Tbarna
jogilag legalább annyira sérelmezhető, hogy az OTP pl. a korábbi lakáshitelekkel kapcsolatban mennyire megszívatja az államot vagy milyen költségeket és pocsék kondíciókat ad az ügyfeleknek, köztük az önkormányzatoknak. szerintem visszaél a helyzetével, hogy mindehol ott van, és sok önkorméányzat nem éppen profi hozzáértő pénzügyes emberekkel van tele. de elég 1-2 jó pozícióban levő embert meghívni a pincészetbe, stb. hogy az önkormmányzat ne váltson bankot, vagy adni kedvezményes kondicióit a privátszámlán, stb.

Tbarna 2005. 09. 30. 13:21
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
Eko,

Nem tudom ezt most mire írtad, de az iparűzési adóval kapcsolatban Csányinak teljesen igaza van. Az meg tipikus, hogy egy-két nagytudású "diplomatikus és politikus polgármester" így reagálja le. Gratulálok nekik. Megfelelő emberek megfelelő posztokon. Röhej.
Törölt felhasználó 2005. 09. 30. 13:12
Előzmény: #1  portfolio
...biztosan kevesebbet, mint amennyi embert megbántott, tönkretett. Szóval inkább örüljön!!!

Topik gazda

eko
5 4 3

aktív fórumozók

friss hírek További hírek