Topikgazda: matgab 2005. 06. 17. 09:15

Csányi elvállalná az ország válságmenedzselését  

Ugrás a cikkhez
Csány Sándor, az OTP elnök-vezérigazgatój a tegnap az RTL Klub Házon kívül című műsorában beszélt a magyar gazdaságról, befektetéseiről és terveiről. A bankvezér elmondta, hogy a jelenlegi politikai közélet nem igazán vonzó számára, de egy ún. válságmenedzseri szerepet elvállalna egy tisztán szakértői kormányban.

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=55361
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2005. 06. 17. 11:55
Előzmény: #19  Törölt felhasználó
Végül is ha belegondolunk, nem ártana egy újabb Bokros csomag, csak eddig nem volt aki magára vállalja. Igaz a párt aki alatt ezt elkövetné, megint eltemethetné magát egy időre... (bár kérdés, hogy az emberek mennyire hinnének Csányiban)
Én személy szerint sokkal jobban tisztelem, mint a Várszegi, Demján, Széles triot.
Törölt felhasználó 2005. 06. 17. 10:44
Előzmény: #17  Törölt felhasználó
Csányi hiába kerülne olyan poziba, hogy válságkezeljen, úgy sem tehetné meg, úgy sem merné megtenni. Alapjában szerintem majd minden mai politikus (már aki olyan poziban van) tudja mit kéne tenni, csak nem mernek cselekdni...
Törölt felhasználó 2005. 06. 17. 10:20
Előzmény: #14  Törölt felhasználó

Szevasztok Fijjuuggg!
Most néztem meg az RTL KLUB honlapján (www.online.rtlklub. hu/hirek/hatter/?id= 0506202510 )a riport szövegét és a weblapszerkesztő sem tarthatta valami jónak a riport elejét,mert a riporternő ominózus kérdései nem szerepelnek az irott változat első részében, csak a kérdésekre adott válaszok ;) Kicsit mulatságos! ;))))
Törölt felhasználó 2005. 06. 17. 10:19
Előzmény: #1  portfolio
Ezekkel a gondolatokkal csak egyetérteni lehet.
Üdvözlöm Csányi Úr!
Törölt felhasználó 2005. 06. 17. 10:17
Szerintem előtte alapos fejtágítást kapott, hogy "ne kérdezd ezt, így kérdezd azt, ne feszegesd a"...
Törölt felhasználó 2005. 06. 17. 10:16
Hát igen elég szulákshow-s volt!Egy ilyen műsortól,egy ilyen emberrel mást vártam volna!Komoly kérdés nem volt egy sem!
Zolko,volt dekoltázs én nem figyeltem!
:((
Törölt felhasználó 2005. 06. 17. 10:07
A riport felébresztett félálmomból. Nekem is az volt az érzésem, hogy ez az ártatlan képü naív szűzike másutt jobban mutatna. Vajon ki lánya-borja ?
Bennem egy másik kérdés vetődött fel: Vajon önálló-e egy riporter, avagy a főnökével előre egyeztetett kérdéseket kell neki feltenni ?
Törölt felhasználó 2005. 06. 17. 10:06
Előzmény: #9  Törölt felhasználó
Nem védeni akarom de tudtommal az OTP volt az egyetlen bank akit nem kellett "konszolidálni".A nagyok között biztosan az egyetlen volt.
Törölt felhasználó 2005. 06. 17. 09:59
Előzmény: #10  idmat
Hallottátok, hogy Marsi és Palik szétmentek?!
Törölt felhasználó 2005. 06. 17. 09:57
Előzmény: #9  Törölt felhasználó
Szerintem direkt küldték ezt a butácska, de ellenben nagyon csinos riporterlányt. A butácska kérdésekkel szerették volna kiugrasztani Csányi urat a bokorból. Valahogy majd minden kérdésnek politikai színezete volt, emiatt engem irritált is a dolog. Ilyenkor csak a lányka dekoltázsára koncentráltam.
idmat 2005. 06. 17. 09:57
Eddig azt hittem hogy a Marsi Anikót nem lehet alulmúlni.Tegnap este ennek a SZÉGYENTELENNEK sikerült.Gratula neki!
Törölt felhasználó 2005. 06. 17. 09:54
......mindenesetre elgondolkodtató a vezetőségnek (saját maguknak) juttatott részvényopció mértéke ..... a közelmúltban napvilágot látott számok tükrében......
..... Főleg annak tükrében, hogy szerintem anno minden bankot konszolidáltak költségvetési pénzekből, tehát mindannyiunk pénzéből ......abből bizonyára az OTP is kapott vmilyen formában ......bár erre most konkrétan már nem emlékszem.......javí tsatok ki, ha nem így volt......????!!!!
Törölt felhasználó 2005. 06. 17. 09:53
Nem láttam a műsort,de,követet-e el törvénytelenséget?Er re mégis milyen választ várt?Bár egy elnök vezérigazgatónak erre nincs szüksége van bőven havonta fizetése,addig?Ez mindenki fantáziájára kell bízni.Üdvözöllek nagyon jó napot neked.Jó egészséget.
matgab 2005. 06. 17. 09:49
Előzmény: #4  Törölt felhasználó
Nyilván megvan mindegyiknak a klientúrája...
Én csak azt nem értem, hogy mit gondolt a riporter? Csányi mélyen szembe néz a kamerába és elkezdi felsorolni korábbi etikátlan/törvénytel en cselekdeteit, vagy azt mondja: igen, bár rühellem a politikusokat, de kell a lobbitevékenységük.. .
Törölt felhasználó 2005. 06. 17. 09:48
Előzmény: #2  matgab

Kedves Matgab!
A számból vetted ki a szót! Ez a riporternő egy katasztrófa...( és enyhén fogalmaztam) hogy kerülhet egy ilyen "riporternő" egy országos televízió csatornához??? Majd leestem a székről, amikor meghallottam az ominózus kérdéseket. Nálam az a mondata vezeti a toplistát, amikor Csányi diplomatikusan nemmmel válaszolt arra a kérdésére, hogy " követett-e el tövénysértéseket, ahhoz, hogy ilyen vagyona legyen?" erre a riporterhölgy válasza "Vagy csak nem emlékszik rá!! Sajnálom, hogy egy ilyen riport miatt esett a színvonala ennek a műsornak. ;)
Törölt felhasználó 2005. 06. 17. 09:47
Előzmény: #4  Törölt felhasználó
Hodorkovszkíj is így kezdte aztán mi lett a vége... OTP-t eladni! :)
Törölt felhasználó 2005. 06. 17. 09:42
Szerintem minden bankvezérnek megvan a maga pártállása.Hogy miért vesz oda a régebbi kormányból,késöbb a jelenlegi kormányból embereket,mert a banknak működnie kell.A pénz termelése nem állhat meg,egyik kormány alatt sem.Üdvözöllek.Szép napot.
Törölt felhasználó 2005. 06. 17. 09:39
Előzmény: #2  matgab
Csányinak arany a helyzet, minden pártot a zsebében tart, nincs oly lépés mely az otp érdekeivel szembe menne, min 25%-a van off shore-okon keresztül a bancaban, és tötli fela zsebét részvényopcióból. ebből maygyar cégeket vásárol, amelyet sztema csoport finaszíroz. szerintem.
nem vesz részt (nem is feladata) semmi reform kidolgozásában, sőút olyan állapot fenntartása érdeke, ahol lehet halászni zavarosban, ezért van ott pintér ets. de mszp-t is beveszi 2006os csúnya bukta után. és meg lennék elpődve, ha nem lenne közös bizmisze fletoval!
matgab 2005. 06. 17. 09:24
Előzmény: #1  portfolio
Gyakorlatilag azt mondta, hogy szívesen segítene abban az esetben, ami soha nem fog előállni...
Még egy ilyen buta riporternőt, mint aki ez volt?!!
Úgy látszik ennek a műsornak is leesik a színvonala...
kb. idézetek:
Kellett-e bűnöket törvénytelenségeket elkövetnie ahhoz, hogy ekkora vagyona legyen?
Vagy melyik politikai pártot támogatja...Legszebb : Azért veszi oda a volt kormány tagjait az otp-be, hogy egy kormányváltás esetén ebből gazdasági hasznot húzzon?
Ennél értelmesebb riportere nem volt az RTL-nek?

Topik gazda

matgab
4 4 3

aktív fórumozók

friss hírek További hírek